Kategori: Skole - Medier og Kommunikasjon

Skole valg

Hei på dere ! I dag dro jeg ikke på skolen faktisk. Det er det verste jeg vet, føler at jeg henger skikkelig etter hvis jeg bare går glipp av 1 dag. Skikkelig ille ! Uansett, nå har jeg og sikkert mange andre søkt skole for 2 året videregående skole. Jeg har søkt medier og kommunikasjon, fordi at jeg trives utrolig godt. Faktisk så trives jeg sinnsyykt godt på denne linja ! Jeg elsker det jeg driver på med slik som Fotografi, Redigering, Filming og mange andre ting som man gjør på medier og kommunikasjon.

Jeg er en av de heldige som har klart å finne ut hva jeg vil holde på med, og som vet hva jeg skal søke til neste skoleår. Det er faktisk ikke så mange som klarer det. Vet om utrolig mange som har søkt feil, og som angrer som gjør at de ikke blir skole motivert. Dette synes jeg er kjempe trist for de som ikke vet hva de vil og slikt. Den dag i dag er man nøtt å gå skole, man er faktisk nesten nøtt til å gå mange år på skole for å få en ordentlig utdanning.

Jeg husker når jeg gikk i 10 klasse, jeg ante ikke hva jeg hadde lyst å gå. Jeg var skikkelig stressa og endret mange ganger på søkinga. Men så kom jeg fram til at jeg ville gå design og håndtverk. Men etter bare noen dager så byttet jeg over til medier og kommunikasjon, og jeg har aldri tenkt å bytte til noe annet !

Hvis du også er en av dem som ikke vet helt hva du har lyst å bli, så burde du tenke på framtida. Hvis du vil bli lege, advokat eller slike jobber som gjør at du kan tjene mange penger, så burde du gå studiespesialisering. Hvis du liker å drive på med datamaskiner, bilder, film, musikk osv. så anbefaler jeg virkelig medier og kommunikasjon ! Det er en utrolig morsom linje å gå på. Vi drar på mange turer for å ta bilder. Vi drar på fjellet og mange andre plasser. På medier og kommunikasjon drar man også på forskjellige filmfestivaler, det er utrolig morsomt. Men ikke bare det, vi får også sjansen til å filme UKM ! DET ER DET ALLER BESTE !


Anbefales virkelig !

Hvilken linje går du?

Make your day !

Jeg og Stine øvet til en sånn film vi har i medie produksjon. Vi har laget en liten skætsj som vi prøver å lage skikkelig morsom. Vi har med en jente som heter Charlotte, det er ikke en ekte person, men Stine sin karakter på bloggen. Hvis dere drar å ser på www.bestandig.blogg.no. Jeg tror det kommer til å bli kjempe bra ! Det er bare så synn at jeg har prestasjons angst, så jeg tørr liksom ikke å vise fram hva jeg kan. Det ødelegger også mye av gleden i hele prosjektet. Men jeg skal gjøre så godt som jeg kan

Mens vi øvet, så tok vi noen sinnsyyyyke bilder.Eller, mange sinsyyyyke bilder !Jeg tror Stine koser seg veldig med lippglossen ! heheVi vet aldri når eventyret kommer til livet vårt,men den dagen det er der, må vi gripe det.


En stykk downs Kristine

Det finnes mange forskjellige design til vagina.

Dette er THE AFRICAN HULDRA STYLE !Dette er Russian jomfru hair !Husk ! Nyt livet mens du kan !

Medier og kommunikasjon

God morgen igjen ! I dag hadde jeg faktisk ikke problemer med å stå opp. Våknet med en gang, og jeg var ikke trøtt en gang. Men det jeg tenkte å legge ut i dag på bloggen er noen av mine prosjekter. Jeg går jo på medier og kommunikasjon, så jeg har jo hatt hundre tusen forskjellige prosjekter. Så jeg tenkte jeg kunne dele noen av de med dere.

Stop Motion, laget av: Kristine Carlsson og Kristine Holmgren

PlakatMotebladBandfoto

Jeg har laget mye mer, men  resten får dere ikke se ! moahahahahah !

Kristine Carlsson

hits