Arkiv mned: desember 2010

Sex !

29.des.2010 @ 03:12 i Blogg 0 kommentarer

Nå skal jeg snakke litt om sex. Alle vet hva det er, så jeg skal ikke gå inn i detaljer.. Men som alle vet så har man sex for at man er glad i eller elsker hverandre. Det er skikkelig koselig, og det er en måte å vise hvor mye man bryr seg om hverandre. Også føles det helt topp ! Noen har også selvfølgelig sex for nytelsen og for å ha det artig. Noen liker det så godt, at de til og med kan ha sex med hvem som helst og når som helst. Men det jeg skal snakke om nå, er faktisk den tingen om sex som jeg og sikkert mange flere synes er veldig idiotisk, teit, irriterende, skuffende og ikke minst ekkelt !!

Som sagt så har jeg ikke noe i mot folk som liker å ha sex. Men seriøst ! Det finnes virkelig grenser for hvor glad man er i sex. Uansett hvor mye det frister, så trenger man ikke ha det hele tiden. Hvertfall IKKE når man har besøk, I SAMME ROM. Og hvertfall ikke hvis besøket er bestevenninna... Det føles så ekkelt og ned krenkende. Man trenger ikke altid å bare tenke på seg selv. Det går faktisk å tenke på andre også .. Hvertfall i slike situasjoner..

Btw, nå må Kristine Holmgren komme hjem ! <3

blogges !

Film Kveld

28.des.2010 @ 21:41 i Blogg 0 kommentarer

Jeg har faktisk klart å trekke til meg influensa, IGJEN ! Derfor har jeg ikke blogget i det siste, desverre. Sovnet i går klokka 19:00 og våknet ikke før 23:30, også sovnet jeg igjen klokken 02:00 og våknet 14:30. Jeg kan ikke klage på lite søvn akkurat. Hehe ! Men i kveld skal jeg kose meg med 3 gode filmer, Trollmannens Læregutt, The Karate Kid og Dragon Hunter. Gleder meg til å slappe enda mer av. Hehe. I morgen kommer kjæresten min hjem, og snart er det nyttårs aften ! Gleder meg døds mye.Blogges !

Hva skal du på nyttårs aften ?

Selvbruning og Dag 1

26.des.2010 @ 01:57 i Blogg 2 kommentarer

I dag har jeg litt kvalitets tid med bestevenninnen min. Vi har spist ertersuppe, popcorn, drukket cola og smurt oss inn med selvbruning. Aco Sun Kissed Bodylotion. Konsistensen er kjempe bra på den, ikke tjukk og ikke tynn, akkurat perfekt faktisk. Men den kan ikke dømmes ordentlig før den har begynt å virke. Men har hørt at den er kjempe bra !

Ja, jeg vet at jeg sa at det egentlig ble lite blogging i dag, meeen, siden jeg alikevell sitter oppe klokka to om natten så har jeg ikke bedre å gjøre. Hehe ! Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært skeptisk til dette med blogging og slikt. Legge ut ting om privaten som folk egentlig ikke har noe med. Men nå som jeg selv blogger litt, så føler jeg meg faktisk mye bedre. Jeg har det liksom artig om dagene. Føler at jeg har mye mer å gjøre, i og med at jeg må ta bilder og finne noe å skrive om.

Blogging anbefales STERKT !

Dag 1

Jeg bruker vanlig vis en hvit skinn veske. Men når jeg fikk denne ble jeg helt forelsket ! Det jeg bruker å ha oppi mine vesker er:

  • Lakris
  • Tyggis
  • Sminke
  • Parfyme
  • Mac'en
  • 3 headset ( for sikkerhetsskyld )
  • Snus
  • Fyrstikk ( hvis jeg skal lage bål eller noe )
  • En penn ( hvis noen spørr om autograf ofc! )Blogges !

Lite blogging i dag

25.des.2010 @ 18:51 i Blogg 0 kommentarer

Det blir ikke så mye blogging i dag. Skal slappe av og kose meg med familien og stikke en tur til Ronja. Har spist middag hos oldemor og oldefar i dag også. Fikk kjempe god steik hos dem. Og selvfølgelig det beste av alt ! Kolrabistapp. Elsker det ! Har også funne noen ting som jeg skal blogge om hver dag. Skal i allefall prøve. Hehe !

Dag 01 - Hva er i vesken din?
Dag 02 - En dag i livet, fotografier tatt i løpet av dagen.
Dag 03 - Et fotografi av deg selv tatt for 2 år siden.
Dag 04 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.
Dag 05 - Et bilde av noen/noe du har lyst på i øyeblikket.
Dag 06 - Ta bilder av skolen din
Dag 07 - Et bilde av den varen du kjøpte sist.
Dag 08 - Hva ønsker du mer enn noe akkurat nå?
Dag 09 - Din nåværende ønskeliste.
Dag 10 - Hva finner vi i din make-up bag?
Dag 11 - Det vakreste bilde av din bestevenn.
Dag 12 - En TV-show er du avhengig av.
Dag 13 - Bilder av huset/leiligheten/hybelen din.
Dag 14 - Et bilde av din håndskrift.
Dag 15 - Bakgrunnsbilde ditt på telefonen din og datamaskinen.
Dag 16 - Profilbilde ditt på facebook.
Dag 17 - En sang som passer til humøret.
Dag 18 - Et bilde av byen/bygda du bor i.
Dag 19 - Et bilde av rommet ditt.
Dag 20 - Et fotografi av deg selv tatt i dag og skriv tre gode ting som har skjedd de siste 20 dagene.
Bilder

25.des.2010 @ 00:47 i Blogg 0 kommentarer

Photobucket

Meg og lillesøster klar for middag

Photobucket

Pysegutten

Photobucket

Juletræ pynt

Photobucket

Åpning av pakkene

Photobucket

Fikk faktisk kamera i gave hos mamma. Ble kjempe glad ! Samme kamera som på bilde, bare i rosa. Hihi.

Photobucket

Her er noen av de små tingene som jeg fikk. Smykkerier og godter.

Photobucket

Her er også noen ting. Truser, parfyme, såpe, sminke og dusj ting som jeg kan kose meg med i badekaret !

Fikk du noen fine julegaver ? Hva ?

Blogges !

Julaften

24.des.2010 @ 15:24 i Blogg 0 kommentarer

Nå har det endelig blitt jul. Har gledet meg så mye at jeg ikke har fått sove. i går spiste vi grøt og pynta treet, det var kjempe koselig. Mamma satte også pakkene våre under treet. I dag når jeg sto opp så hadde nissen vært med nisse gave. Jeg fikk godterier og en ekte gull ring ! Visste ikke at nissen var så dyr. Hehe. Vi har også sett på Tre Nøtter Til Askepott og Reisen Til Julestjernen. Har bare koset oss og spist god julefrokost. Så nå starter pyntingen med fine kjoler og sminke, for klokken 1700 er det nemlig mat hos oldemor og oldefar !

Har tenkt å legge ut noen bilder fra dagen, men det kommer senere i kveld.

Photobucket

Julepynt

Minecraft, Trekant og Cola!

21.des.2010 @ 23:15 i Blogg 0 kommentarer

Neei, det er ikke trekant som i trekant sex. Det er en driit bra TV serie som går på Nrk3. Handler om 3 ungdommer som er ute for å lære om sex livet. Serien er hver onsdag klokken 21.30 på Nrk3 som sagt.

Nå sitter jeg hos Ronja med minecraft, trekant og coca cola. Bedre kan det faktisk ikke bli. Har ikke vært med Ronja på veldig lenge, så det var kjempe koselig å få være med henne igjen. Nå skal vi bare kose oss, snakke sjeit og spise popcorn ! Hadde tenkt å legge ut bilder fra dagen, men som sagt så har jeg ikke kamera. Men etter jul så skal jeg dra å skaffe meg et nytt kamera. Så man får bare ha tolmodighet og vente.


Hva er din favoritt brus? Spiller du spill ? Er det en spesiell TV serie du følger med på ?

Blogges !

Julevask!

19.des.2010 @ 22:05 i Blogg 0 kommentarer

I dag har jeg og kjærestn min vasket hele hybelen. Kjempe flinke ! Vi vasket faktisk alt som går å vaske. Kjøkken + alt på kjøkkenet, Stua + alt på stua og bade +++ ! Så nå når vi endelig er ferdig, så har vi tent lys også skal vi lage hamburgere. Foresten så er det bare 5 dager igjenn til jul. Jula har gått så altfor fort. Det er helt sykt ! Men jeg gleder meg som en liten unge. Hadde foresten tenkt å legge ut noen bilder fra i dag, men alle bildene ble oppned når jeg skulle legge dem inn. Kjenner jeg blir mektig irritert ! Må virkelig skaffe meg et ordentlig kamera også.

Kan jo legge ut noen bilder som vekker opp gamle minner.

Kjærester <3

Chilling på skolen


Skole klokka 20:00 på kvelden


Den gamle klassen min, savn !Ut på tur, aldri sur

Meeen, vi blogges !

Barnevakt + Sex And The City

19.des.2010 @ 01:19 i Blogg 0 kommentarer

Jeg har fått skikkelig jule følelse nå ! Ser på Sex And The City mens jeg sitter barnevakt og koser meg alene. Har faktisk ikke fått jule følelsen før nå. Men jeg er sikkert ikke den eneste. Gleder meg sykt mye til julaften !

 

Det var to nisser som skulle gå over en vei, så ble den ene overkjørt.
Da sa den andre: - Kom an, julenissegrøt!

Første Inlegg - Juleball

18.des.2010 @ 19:33 i Blogg 2 kommentarer

Dette er mitt første inlegg, så egentlig vet jeg ikke hva jeg skal skrive. Jeg ble egentlig tvingt og draps truslet av Kristine Holmgren og Cherita for å lage blogg. Hehe neida. Men jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra juleballet. Det var skikkelig koselig, masse folk og god stemning !


Meg og Liss Ane


Konge og dronning
Juleball komiteen


Jeg og Roar vant kjærestepar prisen


Mine beste <3

Det var en utrolig koselig kveld. Den eneste som manglet var Kristine Holmgren !

hits