Arkiv mned: november 2011

BILDER

25.11.2011 @ 13:44 i Blogg 1 kommentar

Hei hei

Vi har hatt så mye lekser den siste tiden, at jeg ikke har hatt tid til meg selv en gang ! Men jeg skal ikke klage. Det er jo det man lærer best av, så jeg får bare bite tennene sammen å gjøre leksene mine.. I dag var kjæresten å tok oppkjøring for bil, og han KLARTE DET ! Så gratulerer til deg min kjære ♥

I dag skal vi kjøre til alta på besøk til pappa. Skal bli godt å se søskene mine igjen. Tenkte å dele noen bilder med dere, hadde nemlig ett framlegg om komposisjonsprinsippene. Så jeg har tatt noen bilder som handler om de forskjellige komposisjonsprinsippene.


SYMETRI - Når alt i bildet er på linje med hverandre, skaper det balanse. 


ASYMETRI - Når et objekt eller flere skaper tyngde på den ene siden. ( Ubalanse )


STOPPEFFEKT - Når ett objekt eller farge tar all oppmerksomheten i bildet.


DYBDE - Når et bilde har forgrunn, mellomgrunn og bakgrunn. Skaper en følelse av nærvær og virkelighet.


RYTME - Når det er geometriskeformer eller farger som har gjentagelse.


BUDSKAP - Din tolkning av et bilde. Et bilde kan fortelle en historie, kjærlighet eller sorg.

- Kristine Carlsson ♥

Thank God its Friday

18.11.2011 @ 19:03 i Blogg 1 kommentar

Hei hei bloggen !

I dag er det akkurat 5 måneder til jeg fyller 18 år. Tror dere jeg gleder meg ? ÅJAAAA ! Da blir det ikke trygt i gatene for å si det sånn. Og for dere som lurer på hvorfor, så er det ikke fordi at jeg er et skikkelig PARTEEEEY menneske, men fordi jeg SUGER i å kjøre bil ! Det er nesten så jeg blir redd meg selv. Når jeg skulle øvelseskjøre med min stefar, så parkerte jeg i en busk. Det sier alt ...

 Men tilbake til det litt mer seriøse. Jeg gikk i hele dag å gruet meg til å dra på jobb, men så viste det seg at jeg bare skulle jobbe i 2 timer. YEEEY ME ! Etter en lang og tung uke på skolen, så er det ganske godt med litt helg også. Ikke det at jeg får sovet så veldig lenge i morgen, må stå opp 0700 for å åpne Statoil 0800 ! Kan ikke si at jeg gleder meg akkurat. Men nå skal jeg og kjæresten spise taco, så nå takker jeg for meg ! 

Jo å foresten ... Jeg venter en pakke fra superkul, som jeg tengte å ha en liten konkurranse på. Men jeg sier ikke hva det er før det kommer. Så dere får følge med, så oppdaterer jeg dere senere !

- Kristine Carlsson ♥

Randome bilder

15.11.2011 @ 00:31 i Blogg 2 kommentarer

Hei hei !

Lille klumpen <3

Min vakre mamma <3

Bildene er tatt med iPhone, derfor er det dårlig kvalitet.

- Kristine Carlsson <3

Heeelg

13.11.2011 @ 02:00 i Blogg 0 kommentarer

Kirkenes atm :)

KIRKENES !

11.11.2011 @ 22:15 i Blogg 2 kommentarer

Halla bannana :)

Ganske sliten at the moment. Kjørt i mange timer med bil, blir ganske sliten i øynene av å se på veien i flere timer i strekk. Det positive var jo at vi kjørte igjennom Finland, så jeg fikk kjøpt lakris og tyggegummi ♥- Kristine Carlsson ♥

En lang tur forran meg

11.11.2011 @ 09:03 i Blogg 0 kommentarer

Heisann

Som sagt så skal jeg dra til Kirkenes i dag, starter å kjøre i 12 tiden. Så det blir mindre bloging i dag. Skal prøve å komme meg på bloggen med en gang jeg kommer fram.

- Love y´all ♥

Statistisk Sentralbyrå

10.11.2011 @ 21:03 i Blogg 0 kommentarer

Heisann bloggen !

Har nettopp blitt ferdig med en undersøkelse om lesevansker og tall osv. Var utrolig morro, men samtidig slitsomt. Testen varte i 2 timer til sammen. Jeg var en ut av 10 000 personer i Norge som ble trekt ut for denne prøven, for å representere Norge innen denne prøven. Fikk også 500 kroner i gavekort siden jeg tok denne prøven. Hihi, det var spennende ! Pluss at hun dama som var her var utrolig hyggelig.

Trykk på bildet for å komme på nettsiden deres, der kan man se hvor mange som har samme navn som deg, og mange andre ting ! Utrolig spennende hvis man bare våger.

Bildet er tatt fra google.no

I morgen bærer det til Kirkenes for å treffe noen venner, gledingzzzz !


- Kristine Carlsson ♥

Superkul

08.11.2011 @ 16:11 i Blogg 7 kommentarer

Hei på dere !

Jeg vil bare dele med dere en UTROLIG bra nettside ! www.superkul.no

Det er en nettside der du kan finne alt fra klær, piercinger, kostymer og andre dubedingser som man trenger. Det er virkelig verd å ta en titt !- Kristine Carlsson ♥

Mørketidsfri

08.11.2011 @ 15:48 i Blogg 0 kommentarer

Heisann bloggen !

Slenger inn noen bilder fra skolen forige fredag

- Kristine Carlsson ♥

Sløve dager

01.11.2011 @ 22:45 i Blogg 2 kommentarer

Hei bloggen !

Sorry dårlig blogging. Men har vært syk i 2 uker nå, begynner å bli ganske lei ! Å da frister ikke bloggen så veldig. Dessverre. Var hos legen i dag, fant ut at jeg har virus i halsen og lungene. Ikke rart jeg er dårlig ! Slenger inn noen randome bilder. Blogger på mobilen foresten. Den nye blogg aplikasjonen anbefales !

hits