Arkiv mned: oktober 2011

Sosiale Medier

31.10.2011 @ 13:02 i Blogg 3 kommentarer

Hei mine venner !

Har fått en oppgave i medie kommunikasjon hvor jeg skal snakke om sosiale medier. Utrolig spennende, og ikke minst artig. Skal snakke om Facebook og slike ting. Tenkte å snakke om hvordan den påvirker oss og hvordan facebook ble til. Foresten ! Visste dere at det fins gigantiske sosiale nettverk med flere brukere enn innbyggere i mange land. Helt utrolig spørr du meg !- Kristine Carlsson ♥

SKOLE ..

31.10.2011 @ 08:49 i Blogg 0 kommentarer

Hei og god mårn :)

Endelig har jeg kommet meg på skolebenken igjen etter en lang uke med halsbetennelse og bihulebetennelse. OG JEG ER TRØTT SOM EN DUPP ! Jeg fordrar ikke å være syk. Fordi man får ikke med seg noe som skjer på skolen, å da føler jeg at jeg henger skikkelig etter. Men heldig som jeg var så hadde vi bare fått 1 lekse, å den skal leveres om 2 uker ! For en gang skyld hadde jeg også " litt " flaks.- Kristine Carlsson ♥

Halloween party bilder!

30.10.2011 @ 17:37 i Blogg 13 kommentarer

Hei heii ! 

Her kommer bildene fra i går.
Nå skal jeg og kjæresten slappe av og se på TV, kanskje det blir kino senere.

- Kristine Carlsson ♥

Halloween party !

29.10.2011 @ 18:33 i Blogg 7 kommentarer

Halla Bannanaa !

Siden kjæresten hadde bursdag på onsdag, så feirer vi den i dag med masse venner. I tillegg så er det jo rundt halloween tida, så da må vi feire halloween party !! Tror det kommer til å bli utrolig morro. Her er noen bilder av hvordan vi ser ut.

Jeg valgte å være indianer

Er ikke helt sikker på hva roar er xD

Ha en utrolig fin kvled !

- Hugs and kisses - Kristine Carlsson ♥

I går

29.10.2011 @ 18:29 i Blogg 0 kommentarer

Pizza kozzzzzz ♥Fredags kozzzz

28.10.2011 @ 20:33 i Blogg 9 kommentarer

Hei hei !

Har gledet meg til denne dagen siden sist helg ! Er så utrolig deilig å vite at det er fredag, null jobb og man kan bare slappe av og spise god mat ! For i ukedagene spiser jeg bare salat og kylling, så det kan bli kjedelig over lengre tid. Men det er godt å ha noe å glede seg til ! I dag skal jeg og kjæresten lage oss pizza, kose oss med film og litt godter. Skal bli godt ! Det kommer bilder av kvelden senere.

Litt morsomheter:

Ikke mat krokodillene med barn !Hahaha!

-  Kristine Carlsson ♥

OD dagen

27.10.2011 @ 21:43 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Det var Operasjons Dagsverk i dag på skolen, vi samlet inn penger til Rwanda, slik at jentene der kan få en trygg skolegang. Synes det er utrolig bra ! Det er nesten helt forferdelig i Rwanda og i Afrika generellt. Så det skulle bare mangle at vi her i Norge kan spytter inn med litt penger til de som ikke har noe. Det er faktisk ganske godt å tenke på andre enn seg selv i blandt ! Jeg stekte vafler på Coop Mega med Stine Charlotte og Emilie. Det var kjempe koselig. Vi hadde vafler og lodd, tilsammen tjente vi over 1000 kr ! Utrolig bra, i og med at det minimumme var 400 kr.

Sånn går det når man tar bilder på mårningen !


Hva synes du om OD ?

- Kristine Carlsson ♥

Produkt bilder

26.10.2011 @ 21:46 i Blogg 4 kommentarer

God kveld, god kveld

Har ikke vært hjemme etter skolen idag, så det ble sein blogging. Har hjulpet kjæresten med å sette på frontfanger og bakfanger på bilen hans. Utrolig morro ! Han har kjøpt seg en polo, så det blir litt arbeid for å få den fin. I tillegg så er det  ganske morro å drive på med litt " gutte " greier. Hehe ! Greit å ha litt variasjon i hverdagen, pluss at jeg lærte utrolig mye ! Skal ta bilder av bilen når den blir ferdig. Jeg var så trøtt og sliten når jeg kom hjem, at jeg måtte sette meg ned å ta bilder for å ikke sovne ! Så mine barn, her har dere noen bilder å kose dere med :)

Topp tre parfymer 

Foundation fra Maxfactor - våt liner fra Loréal

Solpudder H&M - brush fra IsadoraBlush fra H&M - Kosten er jeg ikke sikker på hvor kommer fra

Kaster inn ett gammelt bilde

Alle bildene har jeg tatt selv.

 - Kristine Carlsson ♥
Helgen min i bilder

24.10.2011 @ 17:21 i Blogg 0 kommentarer

Heisann !

Har ikke fått blogget så altfor mye siden jeg har vært på jobb hele helgen. Men jeg har tatt noen bilder.Jeg og Roar spiste god mat TACO !! Gikk en liten tur med klumpen vår ( Dexter ) ♥Han er ganske rampete og roter mye. Jeg lover dere at det var gress ut over heeele gulvet !

- Kristine Carlsson ♥

Canon eos 600D

22.10.2011 @ 22:05 i Blogg 3 kommentarer

God kveld ! 

Som sagt så har jeg fått meg speilrefleks kamera, har testet det litt ut. Som sagt, så er jeg ikke så veldig vant med dette kameraet. Alle instillingene og slikt er helt anderledes enn på f.eks 1000D og 500D. Test shots:

Bildene er ikke redigert.

Natt blogging

22.10.2011 @ 00:29 i Blogg 2 kommentarer

God kveld i stuen.

Har nettopp kommet hjem fra jobb, God damn jeg er sliten ! I morgen skal jeg stå opp 0700 for å dra på jobb 0730 :( Men jeg får se på det positive, jeg tjener masse penger !

Tidligere i dag fikk jeg speilrefleks kamera hos min stefar ! Jeg er så utrolig glad ! Har ønsket meg det kjempe lenge, og endelig fikk jeg det. Er nesten helt målløs. Jeg ønsket meg ett speilreflekst kamera som tar gode bilder, og som man kan filme med. Så min stefar ringte en kompis som er fotograf for å høre hvilket kamera jeg burde få. Han anbefalte Canon EOS 600D. Digitalt speirefleks kamera. Her er noen bilder.Kameraet er litt annerledes enn de andre. Man kan vri skjermen nesten alle veier, og den har mye bedre grep i hånda. Har ikke fått utforsket alle instillingene enda. Men så langt så er jeg stooor fornøyd ! Nå blir det sikkert flere bilder på bloggen også :) SMIIIL !

- Kristine Carlsson ♥

BioDrain, ned i vekt ?

21.10.2011 @ 10:45 i Blogg 4 kommentarer

Halla Bannana !

I dag er jeg på min 7 dag med BioDrain. Begynner å merke litt forskjell fra de første dagene. Som jeg har skrevet før, så er BioDrain en rensekur som renser tarmer for dritt. I tillegg får man mer energi og den hjelper deg med å starte forbrenningen i kroppen raskere. Men som sagt, så er det ingen vits å gå på dette produktet hvis man bare sitter å stapper i seg godterier og tull. Den fungerer aller best hvis man endrer på hele kostholdet sitt, og begynner å bevege på seg. Dessuten, hvis man bare spiser tull samtidig som man går på dette produktet, så vil man automatisk gå opp i vekt igjen når denne kuren er over.

Jeg har merket utrolig mye forskjell fra de første dagene med BioDrain. De 4 første dagene merket jeg hvor mye jeg måtte på do for å tisse. Utrolig irriterende i grunn, i og med at man ikke alltid får lov av lærerne å gå på do i timene.. Men uansett, tilbake til poenget ! Jeg merket ikke så veldig mye mer bortsett fra tisse trangen.

Den 5 dagen fikk jeg UTROLIG vondt i hodet. Jeg kom fram til at dette var pga. at jeg hadde glemt å drikke masse vann denne dagen. Å det er en utrolig viktig del av denne prosessen. I og med at man tisser mer, så mister man også mye mer vann i kroppen. Da sier det seg selv at man får vondt i hodet pga. for lite vann. Jeg drikker ca. 2,5 medium voss flaske pr. dag, for å ikke få vondt i hodet.

Nå den siste tiden, så har jeg merket at jeg går mer på do for å gjøre både nr. 1 og 2. I tillegg til at jeg har fått utrolig mye mer energi på dagen, slik at jeg klarer å yte mer på skolen. I tillegg er det ikke like vanskelig å stå opp. Før sto jeg opp kl. 07.45, altså kvart på 8. Da hadde jeg nesten ingen tid på å fikse meg og spise frokost. Nå klarer jeg å stå opp kl. 0700, og rekker å fikse meg og spise. Det er en positiv opplevelse for min del.Jeg har ikke gått på vekta for å veie meg, og jeg nevner heller ikke vekta min her på bloggen ( for dere som lurer ). Tenker å gå på vekte senere når jeg har merka enda mer forskjell. Har utrolig lyst på ett sjokk når jeg går på vekta. Derfor føler jeg meg enda ikke klar for det. 

Jeg har også forandret kostholdet mitt. Før spiste jeg burgere og masse dritt hjemme og fra utesteder. Noe som tappet meg for energi og jeg gikk MYE opp i vekt. Nå er det FYFY ! Jeg spiser ikke brød, men jeg lager hjemmelagde knekkebrød laget av kun masse frø. ( Dette hjelper også fordøyelsen ). I tillegg til at jeg spiser mye salat. Jeg spiser også 6 - 7 ganger om dagen. Det er viktig å spise ofte men lite.


Skal komme med flere oppdateringer senere i prosessen. 

Må foresten fortelle dere, jeg har vært avhengig av godter og sukker. Jeg spiste godter hver dag før. Nå har jeg sluttet med godter TOTALT. Jeg spiser ikke godter i helgene en gang ! Jeg er ikke godter sugen nå lenger. Det har tatt meg 1 uke å vende av meg godter suget. Men de første dagene drømte jeg om godter nesten hver natt. Haha ! Det sier litt om hvor glad jeg er i søtsaker.

- Love - Kristine Carlsson ♥

Slitsom dag -,-

19.10.2011 @ 15:20 i Blogg 2 kommentarer

Det er nesten helt utrolig hvor mye lekser vi får nå for tiden på skolen. Bare til idag hadde vi norsk, engelsk og programfag. Det er kanskje ikke så altfor ille, men rett etter vi hadde levert leksene, så ble det kastet enda flere lekser i tryne på oss ! Skolen burde virkelig tenke på at vi er mennesker og ikke robotter.. Vi har faktisk fritid å ta vare på. I tillegg så blir vi slitne vi også. Men neeeeida, de bare lager lekser på lekser på lekser, og tror vi klarer å bli ferdig med alt på 1 uke.. gaad ! Foresten så skal jeg komme med oppskrifta på hjemmelagde knekkebrød senere. Anbefales virkelig !

Hilsen en ganske irritert Kristine .. ♥

Tatoo ?

18.10.2011 @ 13:58 i Blogg 12 kommentarer

Mange mener kanskje at det er dumt å ta tatovering når man er ung. Eller at man ikke skal ta hvilken som helst tatovering. Greit nok at kanskje 12 - 16 år er litt for ungt til å tatovere seg. Men fra 17 og oppover, spiller det ingen trille. Mener jeg i hvertfall. Mange sier også at det er dumt å ta tatovering av engler, noter, hjerter osv.. De sier at en tatovering burde bety noe, i og med at man skal ha den tatoveringa til man blir gammel. Jeg mener man kan bestemme selv ! Meeeen, det finnes også grenser. Jeg vil ha en slik tatovering:

Jeg har også kjempe lyst på en tatovering på armen. Men den skal bety noe med familien min. Er bare ikke helt sikker enda hvordan den skal se ut. Bildene er hentet fra www.google.no

   

Nå kommer sikkert mange av dere til å tenke " Tenk når den magen blir gammel, og tatoveringa blir slapp og ekkel ". For det første, så er det ikke deres problem. For det andre, det er ikke så altfor mange gamle damer som går rundt å viser magen sin osv .. For det tredje, hvorfor ikke bare leve livet mens man er ung ? Det er det jeg kommer til å si !

Hva mener du om tatoveringer ?

- Kristine Carlsson ♥

Final Cut Express & BioDrain

18.10.2011 @ 13:04 i Blogg 1 kommentar

Halla bananna !

Akkurat nå sitter jeg på skolen å redigerer en musikk video. Den skal leveres i morgen, og jeg er enda ikke ferdig ! I tillegg må jeg skrive en egenvurdering. PUH ! Kommer aldri til å få dette til... I tillegg har jeg Norsk, Engelsk og Samfunnsfag lekse til i morgen. Det skulle vært en eller annen regel på hvor mange innleveringer og lekser man får lov å ha til en og samme dag. Dette sliter meg virkelig ut ! I tillegg til at jeg har fritid å ta vare på, samtidig som jeg har husarbeid å gjøre. Hvordan ska dette gå ? 

Jeg bruker redigerings programmet Final Cut Express. Funker mye bedre enn Imovie.Check out ! www.turkismonster.blogg.no

Men nok med all whininga. Jeg har jo som sagt satt meg ett mål fram til jeg skal til Thailand. Målet er å gå ned i vekt, slik at jeg kan se fin ut i bikini. Så jeg slepper å kle på mæi en svart søppelsekk slik at ingen ser kroppen min. Hehe ! Har skrevet en plan jeg skal følge, hvor det står hvilket klokkeslett jeg skal spise, og hvor mye jeg skal spise. Jeg er ganske stolt av meg selv ! Har aldri orket å gjøre noe med dette før nå. Har tenkt hele tiden at det er dyrt og mye stress, men det er faktisk mye billigere å kjøpe sunn mat som f.eks. grønnsaker, salat og slike ting, i forhold til å kjøpe pizza og ferdigmat hele tiden. TOMMEL OPP ! Har også laget meg hjemmelagde knekkebrød. Utrolig gode ! Skal komme med oppskrift senere.Som dere sikkert vet, så prøver jeg ut BioDrain som er en kur som renser tarmene dine og hjelper med å starte forbrenningen. Jeg er på min 4 dag idag. Har ikke merket noe særlig, bortsett fra at jeg tisser sikker 500 ganger om dagen. Noe som er irriterende i grunn. Jeg må nokk gå på det en liten stund til før jeg merker noe mere. Men jeg skal oppdatere dette senere.- Kristine Carlsson ♥

ingen overskrift idag

17.10.2011 @ 10:40 i Blogg 1 kommentar

God mårn !

Dagen i går besto for det meste av pakking og kjøring hjem, så jeg tenkte det var like grei å ikke blogge. Er jo ikke så veldig interessant å se bilder av meg pakke tingene mine og kjøre hjem i en bil i dårlig vær. Hehe.

Men i hvertfall, akkurat nå sitter jeg på skolen og tenker over hva jeg kan blogge om.. Men jeg har rett og slett ikke peilig ! Kan ikke noen av dere komme med noen forslag på hva jeg kan blogge om ? Dere som leser bloggen min har jo litt andre interesser enn meg og mange andre. Hadde vært kult med litt variasjon ^^- Kristine Carlsson ♥

Ned i vekt ?

15.10.2011 @ 20:06 i Blogg 13 kommentarer

Heisann !

Jeg skrev jo i det forige innlegget at jeg har kjøpt meg BioDrain, tenkte jeg kunne skrive litt om hva det er og hvordan det fungerer på kroppen. Det går også ant å søke på google om hva det er, og hvis dere lurer på noe mere. Jeg har lest litt på BioDrain, og det er flertall som er fornøyde med dette produktet. Pluss at det har funket ! Har fått ett inntrykk av at slike " slanke " piller and so on, er skikkelig dårlige og de funker ikke i det hele tatt. Men dette produktet er ikke direkte ett slanke middel. Det er mer brukt for å rense kroppen din for dårlige avfallsstoffer og slike ting. BioDrain er en blanding av urter som er presset til piller. De hjelper deg med fordøyelsen og hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer. De gjør også slik at du tisser utrolig mye, noe som hjelper deg å bli kvitt for mye vann i kroppen. Derfor er det utrolig viktig å drikke mye vann i løped av dagen. Helst skal man drikke litt over 1.5 liter vann hver dag. Hvis ikke kan man risikere å få utrolig vondt i hodet. Den hjelper også kroppen slik at du ikke tar opp like mye fett av maten du spiser, men det betyr ikke at du kan ligge hjemme på sofaen, spise disse pillene i tillegg til masse godter og brus. Denne kuren fungerer aller best med litt morsjon, som for eksempel en spasertur annen hver dag i 1 time.


Kapslene er ganske store, men de er ikke noe ille å svelge med mye vann.

Den pakken jeg har består av 180 tabletter, som er den største pakken man får tak i. Man skal ta 2 tabletter 3 ganger daglig. Det vil si at den største pakken varer i 1 månede. Denne koster 475 kr. Men den finnes billig på nett. Jeg kjøpte min på en sunnkost butikk. Det finnes også en liten pakke med 90 tabletter. Den varer i 15 dager. Det vil si en halv månede. Den koster ca. 299 kr på sunnkost butikken. Men den finnes billigere på nett. Det annbefales også å gå på denne kuren i 6 uker, for best resultat.

Det finnes også noe lignende bare at det er te. Det gjør omtrent det samme, er ikke helt sikker siden det står på thai språk. Det eneste jeg vet er at flere har prøvd dette og de er fornøyde. Det er urter fra thailand, og skal visst være utrolig bra for kroppen.

Denne pakken består av 50 teposer, du skal ikke blande dette med kokende varmt vann, men med kaldt vann. Det er da det fungerer best. Du skal drikke dette på morgenen og på kvelden rett før du skal sove. Grunnen til at jeg vet dette, er fordi at det er det eneste som står på engelsk på denne pakken. Resten er på thai språk.


Denne pakken med 50 poser varer i 1 månede. Jeg er heller ikke sikker på om den finnes i flere størrelser. Fikk denne pakken fra min pappa, så jeg vet heller ikke hva den koster. Du får kjøpt den på thailandske butikker. 

Jeg leste på nett og kom over dette:

Hun som testet BioDrain var veldig fornøyd. Hud og hår ble finere, magetrøbbelet forsvant og hun fikk mer energi. Hun gikk også ned 12 kilo, på 1 månede !

Jeg sier ikke at denne fungerer, men det er jo verd ett forsøk. Eller ?

- Kristine Carlsson ♥


Dagens innkjøp

15.10.2011 @ 18:28 i Blogg 13 kommentarer

God kveld :)

Har vært på city ( i byen ) i hele dag nesten. Vært å shoppet litt, og vært på kafé. Helt utrolig hvor mye salg det var i dag !! Jeg er ikke en typisk jente som går på de dyre merkebutikkene og leter etter det dyreste plaggene for så å skryte om hvor mye det kostet senere. Jeg liker aller best å shoppe når det er salg, man får myyye mer for pengene og det gjør at jeg også blir mye mer fornøyd.  Jeg takker selvfølgelig ikke nei til en Moods of Norway genser hvis jeg får en, men det er ikke noe jeg velger å handle hver gang jeg skal shoppe. De butikkene jeg liker er, Bik Bok, H&M, Cubus, Vero Moda og Gina Tricot. Helt enkle butikker med billige klær og mye salg. 

Jeg har desverre ikke kamera, så bildene jeg har tatt har jeg tatt med Iphone.Hvis dere synes dette er mye, så skulle dere sett hvor mye de andre shoppet !Kjøpte meg BioDrain, tenkte jeg skulle teste ut hvordan det funker. Det er tabletter som er laget av forskjellige urter som gjør slik at forbrenningen starter raskere og den hjelper deg med å fjerne vann i kroppen. Den funker foresten best hvis man trener og spiser sunt ved siden av. I tillegg renser den tarmene dine for dårlige stoffer.

TIGHTS - H&M       BLUSH - H&M      LIPGLOSS - H&M     SOLPUDDER - H&MHettegensere fra BIKBOK - De kostet 49 kr. Orginal pris er 299 !Kjøpte også litt saker til Marsvinet mitt. Kjøpte vitamin dråper, snacks, en tisse do, og tisse sand.Her er dyret mitt Dexter ♥Hva mener du ? Er det best med dyre merke klær - eller når det er salg ?

- Kristine Carlsson

ICONS mapper til mac

14.10.2011 @ 23:05 i Blogg 8 kommentarer

Tenkte det kanskje er flere som ikke vet at det går å legge icons ( bilder ) på mapper på macen. Så jeg tenkte jeg skulle informere dere mac brukere at dette faktisk går. Jeg mener selv at de orginale blåe mappene ikke er noe særlig spesiell å se på, ikke er det noe pent heller. Jeg liker å ha det litt morro, spesielt og ikke minst peng på macen min. Jeg har fikset på ganske mange forskjellige mapper på min mac. I tillegg får jeg mer lyst å lage ett mappe system når det ser pent ut. Jeg er også en person som trenger det, i og med at jeg tar mye bilder osv siden jeg går Medier og Kommunikasjon. Slik ser det ut:

Skrivebordet mitt

Docken min. Her kan dere godt se at jeg har lagt til bilder på mappene mine. Ganske mye penere eller hva ?

Noen av mappene mine

Slik gjør du:

1: Last ned icons til mapper for mac. Søk på google

2: Åpne informasjon på mappen du vil legge bildet til

3: Da skal det se slik ut:4: Dreg over iconet til mappen som ligger øverst på bildet, så er du ferdig !

Da skal man til slutt kunne se mappen med bildet på.

 

- Kristine Carlsson ♥

"Storbyen" Alta

14.10.2011 @ 22:46 i Blogg 0 kommentarer

Heisann !

Har ikke hatt tid til blogging pga, Fylkesrevyen og siden vi har kjørt til Alta. Medier og Kommunikasjon ved Lakselv videregående skole skal nemlig filme Fylkesrevyen i Lakselv. Vi driver å lærer med flerkamera produksjon, å da er det supert å være med på å filme denne revyen. I tillegg er det en utrolig opplevelse for elever, det er både morro og ikke minst lærerrikt. Har desverre ikke noen bilder, siden jeg har mista kameraet mitt.. Og fordi at jeg ikke skal være med på revyen. Jeg er nemlig dratt til "Storbyen" Alta for å treffe pappan min. Kjempe koselig ! I morgen skal vi dra til byen på kafé og for å shoppe litt. 

Fikk for ikke så altfor lenge siden vite at jeg og Roar skal få være med på ferie til Thailand neste sommer, å vi GLEDER OSS !!!!!! Skal bo på en paradis villa, og det blir bare luxus !Bildene er tatt fra www.luxuryvillasamui.com !

- Kristine Carlsson ♥

Photoshoot !

13.10.2011 @ 20:25 i Blogg 8 kommentarer

Hei 

Har fått blogglysten tilbake igjen ! Har fikset litt på designet, var ganske lei det forige.. Det er egentlig helt utrolig hvor raskt man går lei ett design på bloggen ! Men før jeg begynner å skrive ned masse tull og vissvass som dere egentlig ikke er interessert å lese så kan jeg bare si dette :

Verdens beste fotograf ( i mine øyne ) er Stine Charlotte ! Hun er så utrolig god på å ta bilder, det er nesten sykt. Og ikke minst uretferdig. Hun er så dyktig at man faktisk ikke klarer å se feil på bildene hun tar. Ikke mange som er så god skal jeg fortelle dere !!! Det er foresten Stine Charlotte som har tatt alle disse bildene

Koselig kveld

13.10.2011 @ 20:02 i Blogg 1 kommentar

Bildene er tatt for noen helger siden. Hadde forsj før vi skulle i pimp and hoe party.

Liss Ane

Meg og VildeBildene har www.turkismonster.blogg.no tatt ! :)Cherita og megMine 3 gode venner ♥

Utrolig morro, har desverre ikke bildene fra resten av kvelden pga. at jeg ikke turte å ta med kameraet på bursdagen. Også en ting til ! Jeg lover dere at jeg skal bli bedre på å blogge igjen ! ♥

cherita.blogg.no

05.10.2011 @ 11:21 i Blogg 0 kommentarer

Hei people !

Tenkte jeg kunne anbefale en blogg til dere. Cherita.blogg.no, go and check !

Jeg er en person som ikke er så veldig interessert i mote blogger / rosa blogger. Jeg mener at det ikke er så altfor viktig å vise fram hva man har kjøpt 7 dager i uka. Det er utrolig kjedelig å lese, og det blir sånn her -

(ÅH, jeg har så mye penger, ÅH jeg kjøper nye ting hele tiden ! Er du ikke misunnelig ? )

Hvis dere skjønner greia ? Uansett, Cherita.blogg.no handler mye om en jente som har mange forskjellige interesser, både sminke, foto og ikke minst trening. Hun skriver også mye om hva hun har opplevd opp igjennom årene. Noe som kan berør en person. I tillegg kan mange kjenne seg igjen i innleggene hun skriver. Utrolig bra spørr du meg !
hits