Arkiv mned: september 2011

Folk er virkelig lavmål !

28.sep.2011 @ 10:55 i Blogg 0 kommentarer

Hei people !

Jeg er bare nødt å dele noe med dere som leser bloggen min. Jeg har en venninne som heter Stine Charlotte, hun blogger også. Bloggen hennes heter. www.turkismonster.blogg.no


I går skulle hun logge inn på bloggen sin for å sjekke komentarer, og legge ut ett nytt innlegg. Men da hun skulle logge inn, så funket ikke passordet hennes. Senere viste det seg at noen hadde funnet passordet hennes, logget inn og skiftet passord på bloggen.. I tillegg hadde de skrevet masse tull på kommentarer.

Altså.. Som overskrifta sier, folk kan virkelig være lavmål ! Greit nokk at man kanskje vil tulle, og ha det morro. Men man burde kanskje tenke over hvordan den personen det går ut over føler seg senere når handlingen er gjort. 

Storbyen Alta

26.sep.2011 @ 22:22 i Blogg 2 kommentarer

Hei !

Det er egentlig litt sykt hvordan en utrolig kjedelig dag kan bli ganske morsom, bare på grunn av at jeg gleder meg sylt til å dra på dagstur til Alta med mamma i morgen!!! Men desverre blir det 0 shopping på meg .. Men men, koselig er det uansett !

Men det jeg egentlig skulle snakke om idag er at .......... Det er så sykt diskriminerende når man blir hatet pga dialekt og lignende. Jeg ante fred og ingen fare mens jeg sto bak kassa på jobben. Så kommer det inn noen søringer i butikken. De tuslet rundt i butikken før de kom til kassa. Da de var ferdig å betale sier jeg - ska du ha kvitering, eller ska æ kaste den ? Å da blir søringene helt stille og går sin vei. 2 Sec senere hører jeg de ler av dialekta mi.. Det er helt sykt spørr du meg ! Noe av det samme har skjedd her på bloggen. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk gidder å bry seg om dialekt eller noe som helst slikt. Hvis folk skal bry seg så utrolig, hvorfor ikke heller bruke tiden sin på å bry seg om fattige barn i Afrika !!?

Har du opplevd noe lignende ?

hits