Arkiv mned: august 2011

Parti, demokrati og diktatur ?

29.aug.2011 @ 20:11 i Blogg 6 kommentarer

Hei

I dag hadde vi samfunnsfag. Var skikkelig koselig i og med at det er 1 år siden jeg hadde det sist. Vi hadde om demokrati i forhold til diktatur, og valg av parti og slikt.  Jeg har faktisk aldri brydd meg om valg og parti og slikt før nå. Jeg har faktisk aldri lest eller søkt opp hva de forskjellige partiene står for. Og jeg har desverre aldri interessert meg for det heller. Men det er vell på tide nå som jeg snart er 18 og har stemmerett osv.. Men hvilket parti skal jeg velge !? Stress spørr du meg. Vi skal ha valg på fredag, og jeg aaaner ikke hva jeg skal velge. Ikke det at jeg rekker å søke det opp ordentlig heller. Rekker bare å skumlese igjennom. Huff nei, får nesten hodepine. 

Rampete Stine !

Tommel opp for at vi har ett demokratisk land, woop woop !

( Hva synes du om demokrati i forhold til diktatur ? )

Canon Eos 550 D ?

27.aug.2011 @ 00:09 i Blogg 2 kommentarer

Hei

Hadde tenkt å kjøpe meg ett speilreflekskamera, men jeg aner ikke hvilken !? Tenkte på Canon Eos 550 D, men jeg er ikke helt sikker. Men jeg har hørt det er ganske bra. Og på informasjon står det at det er ett digitalt speilreflekstkamera med 18-55 mm objektiv og 18 megapixel. Så jeg regner med at det er helt ok til mitt bruk. Det er i hvertfall bedre enn de speilrefleksene vi har på skolen. Hehe ! Har ønsket meg slikt kamera kjempe lenge, så nå er det vell på tide å kjøpe ett. Jeg går jo Medier og Kommunikasjon, så jeg har hvertfall bruk for det  !

Så noen randome bilder av dyrene mineDexter, mitt nydelige marsvin. Måtte klippe manken hannes pga. loppekur. Så han ser ganske teit ut.

Tinkerbell <3 Min tjukke hamster. Det var det.. Nå skal jeg og kjæresten se Shrek 4, og sove etter det.

- blogges - 

Film Fesken

26.aug.2011 @ 15:11 i Blogg 0 kommentarer

Hei !

Har døds mye å gjøre på skolen akkurat nå. Jeg og Stine Charlotte lager en stop motion film ( filmfesken ). Vi har fått en oppgave på skolen som innebærer at vi må lage en stop motion, og vi skal dra til Honningsvåg med filmen og vise den der. Vi er nemlig med i en konkurranse som MÅ handle noe om fisk. Man kan vinne 5000 kroner, så denne konkurransen SKAL vi vinne !!

Som sagt så har jeg utrolig mye å gjøre på skolen. Vi sitter her fra 0800 på morgenen til seint på ettermidagen. I tillegg så har jeg jobb fra 1600 - 2330, så jeg får ikke tid til så veldig mye annet desverre. Men her er en lite smugtitt på hva vi driver med.
Dette var bokstavelig talt min dag i bilder.

( Liker du å fotografere ? )

Bloggen kan ødelegge for karrieren din.

23.aug.2011 @ 18:45 i Blogg 22 kommentarer

Jeg leser en del blogger rundt her på blogg.no, og jeg kan helt ærlig si at jeg blir forbauset noen ganger. Jeg tenker mange ganger ( herregud, folk tenker ikke over handlingene sine over nett ). Da mener jeg at mange bloggere faktisk legger ut bilder som er utilpass for internett. Dette kan faktisk få store konsekvenser senere i livet. Hvis du for eksempel har en stor drøm om å bli, advokat, politiker eller noe større, så kan akkurat disse handlingene ødelegge for jobb karrieren din. Det er nemlig mange firmaer som søker opp navnet ditt for å se hvordan du er og for å finne mer ut om deg. Å når de da finner halv/hel nakne bilder av deg, så vil de ikke ha deg som ansatt pga. feil inntrykk. 

La oss si at det er to som konkurrerer om samme jobb/stilling og begge er bloggere. Den første jenta er en helt normal jente som skriver om hverdagslige ting, interesserer seg for bilder og er fornuftig, mens den andre jenta er en rosa x4 blogger, som legger ut hvor fin hun er, hvor brun hun er og hvor deilig hun er i bikini. I tillegg skriver hun om for eksempel, krangler og svært personlige saker som ingen egentlig har noe med. Hvem tror du at arbeidsgiveren kommer til å velge ? Ikke rosabloggeren for å si det sånn. 


( Hva er din mening ? )Skole igjen

22.aug.2011 @ 22:16 i Blogg 1 kommentar

Hei

Endelig er første skoledag overstått. Det er alltid godt å begynne igjen på skolen etter en laaang sommerferie. Jeg har gledet meg kjempe mye i 2 uker nå. Men desverre så varer ikke lykken så lenge. For allerede i morgen begynner vi hardt på igjen.. Men det var utrolig koselig å se klassen igjen, jeg har nemlig verdens beste klasse ! 

Kjenner jeg misunner borteboerne litt.. Alle skriver og snakker om at det er så deilig og koselig å ha flytta inn i ny leilighet/hybel. JEG VIL OGSÅ ! Men desverre så flytta jeg inn allerede i april. Som dere sikkert vet så bor jeg på en utrolig liten plass, med en utrolig liten skole. Utrolig koselig spørr du meg ! Skolen vår har mange muligheter, gode lærere og ingen mobbing utrolig nokk. I år har vi toppet lista med 211 elever totalt. Før var det nemlig bare 100 og noe. UTROLIG STOLT ! 

Nå skal jeg og kjæresten se TV, spise kvelds for så å legge oss for å sove. Skole i morgen nemlig fortenk ! Good night people, sweet dreams ! 

( har du flyttet bort for å gå skole ? )

INTERNETT !

16.aug.2011 @ 01:24 i Blogg 0 kommentarer

Hei

Det har blitt noe krøll på internetten min.. Så jeg får desverre ikke blogget før Roar kommer hjem for å fikse det.. Man legger skikkelig godt merke til hvor avhengig man er av internett den dag i dag ! Jeg blir nesten litt flau, hehe !

- Blogges når internetten har slutta å klikke ! 

10 mat retter jeg liker

08.aug.2011 @ 19:53 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Nå har jeg endelig kommet hjem fra byen, var kjempe koselig men samtidig utrolig stress ! Måtte løpe rundt som en tulling for å få gjort det jeg skulle. Først dro vi å spiste, så shoppa vi litt gaver og babyting, og så måtte vi kjappe oss for å kjøpe iskaffe for så å kjappe oss hjem til middag. I tillegg til alt stresset, så er det typisk at de som jobber i butikken er suuper treige med å få gjort ting. Hun dama som jobbet på kaffepausen sto og sang osv .. Det gikk nesten 30 minutter før vi fikk iskaffen !! Seriøst sier jeg bare ! Men nå kommer dag 4 av bloggutfordringen.

10 mat retter jeg liker

1: fiskeboller
2: taco
3: grøt
4: kjøttboller i løksaus
5: pizza
6: kyllingsalat
7: burger
8: pølsebiter og potetmos
9: grillmat
10: brødskiver med potetsalat

Dette sto på dopapiret mitt i morrest

Søte Sverre Andre <3 fille gudbarnet mitt.

- blogges !

Alta

08.aug.2011 @ 10:36 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Jeg har ikke fått blogget i går pga at jeg har reist hele dagen omtrent. Tok bussen til Alta, hvor pappa bor. Utrolig koselig her ! Nå skal jeg og en venninne dra til City ( byen ) for å shoppe litt, dra på kafé og bare kose oss ! Jeg blir sikkert å ta noen bilder der som jeg legger ut senere. Men desverre så har jeg ikke kameraet med meg, så jeg må ta bilder med iphone av alle ting ! 

- Blogges ! 


10 ting jeg hater

07.aug.2011 @ 01:21 i Blogg 0 kommentarer

Hei

Nå har jeg nettopp fikset meg klar for party ! Men før jeg drar skal jeg ha dag 3 av bloggutfordringen.

10 ting jeg hater

1: MYGG ! 

2: Folk som tror de er bedre enn de er

3: Pyttipanne ( det er en slagt matrett )

4: Dårlig hårdag5: Rotete leilighet

6: Prompelukt

7: Sure folk

8: Fullefolk

9: Windows GO MAC !!!

10: Vet ikke den tiende tingen, hehe ! 

- Blogges !

Ferdig med ....

05.aug.2011 @ 20:33 i Blogg 0 kommentarer

.. Håååret ! Man ser kanskje ikke så veldig mye siden bildene er litt mørke og jeg har svarte klær på, men håret er utrolig langt ! Stoor fornøyd !!

10 ting jeg elsker

05.aug.2011 @ 00:54 i Blogg 0 kommentarer

Hei og god kveld ! 

Har faktisk nettopp kommet hjem i fra jobben. Skal bli deilig med 6 dager fri ! Ttrololo. I dag skal jeg og Ronja rydde og ta oppvasken ! FLINKE OSS ! Er så deilig når leiligheta er heeeelt ryddig. ELSKER DET ! Men nå kommer 2 dagen på bloggutfordringen min.

10 ting jeg elsker

1: Snus og Iste 

2: Godter

3: Kjæresten min <3

4: Håret mitt !

 

5: Vennene mine 

 

6: Hamsteren min <3

7: Familie

8: Bestevenn min

9: Sminke

 

10: Iphone min <3

Good Night, blogges i morgen <3

Bloggutfordring !

04.aug.2011 @ 02:23 i Blogg 0 kommentarer

Tenkte jeg skulle gjøre som alle andre bloggere, legge meg selv i en bloggutfordring. Jeg har gjort dette 2 ganger før eller noe slikt. Men jeg har aldri kommet meg noen vei med det. Men denne gangen skal det store skje ! Jeg skal klare 30 dager med utfordring. Og ingenting skal hoppes over, og heller ikke noe juksing ! 

Dag 1 - 10 ting om deg selv

1: Følsom - 2: Utadvendt - 3: Bortsjemt - 4: Elsker dyr - 5: Elsker mat -

6: Heldig - 7: Omtenksom - 8: Pratesjuk - 9: Gal til tider - 10: Rar

Det var 10 ting om meg. Og foresten, det er sjukt vanskelig å skrive 10 ting om seg selv ! Det hadde holdt med 4 ! I morgen er det jobb igjen, så det blir nokk seint blogging da og. Med mindre jeg tar med iphone da. Men det må vi nesten se på.Tenkte også å lage en til video til bloggen, men jeg må bare få tiden til det ! Nå skal jeg se Ghost Wisperer med min bestevenn Ronja <3 så skal vi soooove ! 

- bloggesSunny outside !

02.aug.2011 @ 21:28 i Blogg 0 kommentarer

Hei

ENDELIG har jeg hatt fri fra jobben, og jeg har fått gjort masse ! HÆRLIG. Jeg og Ronja sto opp ca. klokken 12, fikset oss og dro til sentrum for å shoppe litt. Har endelig fått lønn, så jeg måtte bruke litt, hehe. Siden vi ikke har så altfor mange butikker her i Lakselv, så dro jeg bare på Cubus for å kjøpe ting. 

Here it comes !

På starten av dagen var det sykt varmt, men så begynte det å regne. Så vi måtte spise grillmaten inne..Etter det ble det fint vær igjen, så vi dro ut til sentrum igjen

Var på tide å få noen nye ting i sminkepungen, så jeg kjøpte:

Glam Bronze, Loréal Paris

Mineralpudder, Loréal Paris

Hårspray, Loréal Paris

Maskara, Maybelline New York

Pudderkost, Isadora

Brunkrem, Maybelline New York 24hr

Lipbalm, Rosebud strawberry

Alt er kjøpt på Cubus

Alle klærne er i fra Cubus :)Jeg skal prøve å låve en ting, skal bli mye flinkere å ta bilder til innleggene mine !

- kristine carlsson -

hits