Arkiv mned: juli 2011

Rolig kveld

30.jul.2011 @ 20:33 i Blogg 0 kommentarer

Tenkte å ta en rolig lørdagskveld i dag. Tv, snus og Iste is the SHIT !!! Det skal gå noen gode filmer på TVn i dag, så tenkte å legge meg godt til rette i sofaen, ta pleddet over meg og være 100% slapp fisk !

Overskrift

30.jul.2011 @ 00:04 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Har vært skikkelig stress med jobbingen i denne uka. Har tatt noen ekstra vakter, så jeg har ikke klart å blogge når jeg har kommet hjem. Jobber fra 1600 - 2330, så det er litt dumt å blogge så seint. Men skal prøve å gjøre det forde. Akkurat nå sitter jeg bare her og spiller tetris og ser litt på TVn, ikke stort mer. 

I natt skjedde det noe utrolig rart ! Jeg hadde nettopp lagt meg ned for å lese bok, da jeg hørte en mann som sang ute midt på natta. Klokken var vell rundt fire eller noe. Vanligvis så er ikke dette så veldig rart, mange fulle folk som går utfor huset hvor jeg bor. Men denne mannen var spesiell tror jeg. Jeg hørte det smalt og hylte mange ganger ute. Hylet var det samme som fra raketter, og smellene var de samme som fra kinaputter, bare større. I og med at det har skjedd så mye rar i det siste, så ble jeg selvfølgelig veldig redd på en måte. Mannen var ute å sang og smalt LENGE ! Fra klokken 0400 på natta til ca 0530. Verden er virkelig rar spørr du meg !

Nå skal jeg lese den beste serien jeg vet om ! The House Of Night. Handler om vampyrer, men ikke sånn typisk twilight. Og på mandag kommer lønna, da skal jeg bestille løshår igjen. Tenkte å bestille fra HER !


God natt folkens !

Endelig blogg igjen

27.jul.2011 @ 11:00 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Nå er blogg ferien min ferdig. Har savnet bloggen ! Men jeg har ikke gjort noe annet enn å jobbe, så jeg har ikke så veldig mye interessant å dele med dere. Lastet nettopp ned den nye appen til blogg.no, er kjempe fornøyd. Eneste jeg synes mangler er utkast. Er litt kjipt å skrive masse, også blir det borte. Men ellers er den helt OK til skriving hvis man ikke har pc :)

Tenkte å legge ut noen av de bildene som jeg har tatt. Dårlig kvalitet i og med at jeg har de på iPhone.

Meg og Stine Charlotte på bussen

På jobb :) trøtt i trynet

Vi selger verdens beste slush !!

Min nye godter favoritt ! Nam
Seinere skal jeg og ronja fikse hår og lage pizza, legger ut bilder senere :)

*blogges

Endelig

19.jul.2011 @ 17:58 i Blogg 0 kommentarer

.... Er jeg i Hammerfest igjen ! Å desverre så har jeg ikke noe å blogge om. Jeg har tatt 110 % sommerferie akkurat nå. Sorry people ! 

Nytt design

12.jul.2011 @ 21:07 i Blogg 2 kommentarer

HJEEEELP ! 

Jeg trenger virkelig nytt design. Ikke header, for den har jeg sånn ca. nettopp bytta. Men designet mitt ser helt GRUSOMT ut ! Desverre så vet jeg ikke hvordan jeg skal lage nytt design, help anyone ?

Foresten, var i byen i ste å kjøpte en del saker og ting. Bilder og nytt innlegg kommer senere eller i morgen tidlig før jeg tar bussen hjem til Lakselv. LOVER !

Snakkes ;*

Ferie

11.jul.2011 @ 15:57 i Blogg 0 kommentarer

Heisann !

Endelig har jeg også fått litt ferie fra jobben. Det var ikke mange dager, 3 dager. Men det er nokk til å slappe litt av og kose seg. I neste uke har jeg hele uka fri, det skal bli godt ! Tror jeg skal til Hammerfest da på besøk til min kjære <3

Helt siden torsdag i forige uke har det vært rock. Har jobbet som en hest på statoil for å tilfredstille alle kundene som kom for å kjøpe mat. Var egentlig ganske koselig, mange glade folk som kom innom. Jeg var selv ikke så mye på rocken siden jeg hadde jobb. Men jeg måtte jo ta meg en liten tur på lørdags kveld. Da så jeg Donkey Boy, Oslo Ess og Ett til band som besto av bare gamlinger. De var ganske gode though ! 

Tok desverre ingen bilder den dagen, så dere får nøye dere med dette innlegget uten bilder. Vet at det er utrolig kjedelig. Men i mårn skal jeg til byen i Hammerfest, så da blir det sikkert noen bilder !

Vi snakkes tomorrow !

VAAAARMT !

08.jul.2011 @ 23:56 i Blogg 0 kommentarer

Hei 

Lenge siden sist må jeg si. Har hatt det travelt med jobb, også er det jo sommerferie å da har jeg valgt å legge bloggen litte grann til side. Slik at jeg kan få slappet av og ikke tenke så altfor mye på hva jeg skal blogge om.

I dag har det vært UTROLIG varmt ! Må ha vært over 20 grader, hvertfall. Men samtidig så var det masse regn, og litt torden hvis jeg ikke hørte feil.

Her er den vakre hagen min som består av trær, trær og ...... trær. Ikke noe særlig sommerhage spørr du meg. Hagen min er 1 meter bei og 7 meter lang, hvis man ikke tar med all plassen som trærne tar. Anyhows, I dag har det vært litt små sol, men ikke mye. Er egentlig ganske greit siden jeg alikevell måtte stå inne på jobben. 

Og nå som sommeren endelig er her, så må man jo nyte kvelden med en liten joggetur !

- Sneiks !


Sliten ..

02.jul.2011 @ 23:54 i Blogg 1 kommentar

Hei

Jeg har ikke blogget på en god stund nå siden jeg har hatt mye jobb. Jobber på statoil, så det er mye å gjøre. hehe. Jobber som oftest fra 1600 - 2330, så jeg rekker ikke å blogge noe særlig. Er så seint når jeg kommer hjem at jeg legger meg med en gang.

Men jeg skal prøve å stappe inn bloggen når jeg har tid, for deres del :)

Sneiks !

Slengte inn ett litt gammelt bildehits