Arkiv mned: juni 2011

Kose kveld !

29.jun.2011 @ 00:52 i Blogg 0 kommentarer

Heisann ! 

Nå har jeg, Roar og Liss-Ane skrapa sammen de siste pengene vi har for å kjøpe mat. Jeg løpte som en tulling rundt hele leiligheten for å lete etter peng, vi skrapet tilsammen kanskje 200 kr, så vi fikk kjøpt oss middag og brød. Liss-Ane var så utrolig grei at hun spanderte middag ♥

M to the IDDAG !

Firehjulingen til Roar ser ut som ett lite insekt i all ugresset i hagen !Liss-Ane er en snill pike ♥

Nå har vi spist oss mett og god, nesten litt for mett spørr du meg. I tillegg har vi kosa oss med filmen TANGLED

Utrolig koselig film. Anbefales for både familie og vennerNy uke

27.jun.2011 @ 07:51 i Blogg 7 kommentarer

Hei hei

Nå er det en ny uke med nye muligheter ! Er egentlig helt utrolig at jeg enda er våken. Men jeg har ikke fått til å sove i natt. HATER når døgnrytmen blir snudd helt på hodet, men slik er nå det ! Siden jeg og Pia ikke har så altfor mye å gjøre, så sitter vi faktisk å ser på Sonen. Ett program som går på natta og tidlig på morgen. Stakkars de som har den jobben ! Er sånn gjetting på hvor mange firkanter det gjømmer seg i en tegning. UTROLIG vanskelig ! 

Her en liten kjede video til dere 

Ønskes !

26.jun.2011 @ 20:39 i Blogg 4 kommentarer

CANON EOS 1000D. Dette er mitt største ønske. Har ønsket meg speilrefleks kamera UTROLIG lenge !

Som alle andre så ønsker jeg meg også MASSE peng - Hva ønsker DU deg aller mest ?

Litt av musikken jeg hører på

26.jun.2011 @ 18:59 i Blogg 1 kommentar

 

 

Liker best Maddi Jane sin versjon

 

 

Resten av musikken kommer senere i kveld

Litt av en opplevelse

26.jun.2011 @ 18:45 i Blogg 7 kommentarer

Hei hei people. Har ikke tenkt å blogge så altfor mye i dag, men jeg ville bare si at det var litt av en opplevelse å komme på topplisten på blogg.no. Trodde virkelig ikke at det kom til å være slik som det var. Har hatt det utrolig morro, men samtidig har det vært utrolig tungt. Men en ting kan jeg innrømme, jeg har ikke lyst å ligge på 1 plass på blogg.no. Det er så utrolig mye press når det gjelder utseende, kropp, sminke og blogging. 

Hvis jeg hadde logget på 1 plass på blogg.no, så hadde jeg mest sannsynlig ikke hatt noe tid til meg selv og venner. Man er nødt å blogge hele tiden for å gjøre leserne fornøyde. I tillegg er man nødt å se bra ut hele tiden. Det mener jeg hadde vært altfor tungt. Å jeg hadde mest sannsynlig aldri klart det. 

Takk til dere som kom for støtten og kommenterte fine kommentarer. STÅ PÅ DERE ! ♥

Min dag i én video

24.jun.2011 @ 20:45 i Blogg 20 kommentarer

Endelig helg

24.jun.2011 @ 17:48 i Blogg 6 kommentarer

Heisann ! Nå har det endelig blitt helg, så utrolig deilig å bare slappe av. Helt siden skoleavsluttningen så har jeg bare chillet forran TV´en og mac´en. Det er flere av dere som lurer på hvilken sminke jeg bruker, å da mener jeg sånn helt konkret. Så jeg tenkte jeg kunne legge ut bilder av sminken jeg bruker. HERE IT COMES !

Pudder

Foundation - Maybeline New York - Farge NUDE 021

Solpudder - Isadora Bronzing Powder - Farge Glimmering Tan 93

Mineral Pudder - Clinique - Farge Natural & Loreal Paris - Farge Golden Natural W4

Blush H&M - Farge Knall rosa

Mascara o.lPudder koster - H&M og Maybeline New York

Eyebrow pencil - H&M - Farge Dark Brown

Mascara - Viva la Diva og Nivea

Leppestift - Hydracolor - Farge Rose 23

HårprodukterStylingspray - Sunsilk extreme hold

Straightening spray - Loreal Paris 

Hairspray - Got2b - 2 sexy

Hårkur - Aner ikke hvor fra

SelvbruningLoreal Paris - NutriBronze

Piz Buin

HudkremerHar flere som jeg ikke finner

The Body Collection Australia - Coconut & Vanilla 

Spenol

SminkefjernerGarnier Skin Naturals - Refreshing Cleansing gel

ParfymeBruker bare Paris Hilton sine parfymer - Grunnen er at de lukter godt og varer lenge

Super pingler !

24.jun.2011 @ 01:02 i Blogg 28 kommentarerANONYME FOLK

Jeg synes det er så ubeskrivelig umodent av folk å kommentere dritt til andre, når de ikke en gang tørr å vise sitt eget navn, eller ansikt. Sånn i det hele tatt så skjønner jeg ikke hvorfor folk gidder å slenge spydige kommentarer til andre. Prøver dere å ødelegge andres liv ? Det er flere mennesker i året som tar livet av seg selv av akkurat det dere driver med ! Spydige kommentarer. dritt slengning og mobbing. 

Jeg mener folk burde bli litt mer voksen å stå for det de sier og gjør. Man burde tenke litt mer over hva man sier før man sier det. Det er ikke noen andre dere dummer dere ut for enn dere selv. Tenk litt på det ! Av og til begynner jeg å lure på hva dere driver med. Om det er det eneste dere gjør om dagen, det er så utrolig unødvendig å være negativ mot alle andre rundt dere. Og ikke bare det. Jeg er helt sikker på at når andre leser blogger, og sjekker kommentarer folk har fått, så tørr ikke mange si sin egen mening om saken. 

Man skal virkelig stå for det man mener ! Norge er ett land med yttringsfrihet, man trenger ikke være redd for hva man sier eller gjør, så lenge man ikke gjør noe ulovlig og noe som er virkelig dumt ! 

I steden for å komme med spydige og usaklige kommentarer, kan man heller levne igjen en konstruktiv kommentar, som kanskje en blogger eller hvem som helst GIDDER å lese og kanskje de tar det til seg også ? Hvem vet. Slike stygge ting som MANGE av dere som leser dette innlegget slenger ut, kan dere holde for dere selv. Man trenger ikke alltid å vrææle ut alt det stygge man tenker, det er så ubeskrivelig umodent at jeg nesten ler meg ihjel ! 

Kanskje mange av dere som leser dette innlegget mener jeg er en big fat bitch, men so what ? Jeg står for det jeg sier, og unnskyld meg hvis dere synes det er feil. Men jeg selv mener det er rett.

Hva mener akkurat DU ?

 

Min mening om sponsede blogger

23.jun.2011 @ 20:53 i Blogg 19 kommentarer

Tenkte jeg i dag kunne skrive litt om hva jeg synes om sponsede blogger. Hvis man tenker seg om så er det helt sykt hvor mye en blogger kan tjene. Hvis vi tar utgangspunkt i voe. Hun tjente ca. 50 000 kroner i måneden på blogging. Det er 600 000 på ett helt år ! Mange bloggere lever faktisk av bloggingen. De betaler husleie, mat og klær som de trenger. Det er faktisk mange bloggere som tjener gjennomsnittlig mer enn for eksempel de som jobber i VG. Tenk at en blogger kan selge dobbelt så mye som Norges største avis, jeg mener selv det er helt utrolig !


Google

Men en blogger er også nødt til å jobbe opp tilliten til sine lesere. Da mener jeg selv man ikke skal lyve om produkter som man ikke synes skal bli promotert/ anbefalt. En person vil uansett ikke kjøpe ett pridukt som er dårlig. Det er i hvertfall det jeg mener selv.

Helt til slutt vil jeg bare si at en blogger jobber ca. like mye som en vanlig person med normal jobb gjør. De sliter og strever for å få ting til, i tillegg til at bloggen er levebrøet deres. De tjener penger på en jobb som de trives med, akkurat som alle andre gjør. 

- Hva er din mening om dette ?

Video - Spørsmålsrunde

23.jun.2011 @ 20:09 i Blogg 8 kommentarer

 

Sorry at video kvaliteten er dårlig, og at skjermen er utrolig brei. Men det ble bare slik !

 

blogg vs. blogg

23.jun.2011 @ 19:32 i Blogg 1 kommentar

Hellu ! Nå holder jeg på å laste opp spørsmålsrunde videoen, tar ca. 1 time. I mellom tiden kan dere stemme på meg på Blogg vs. Blogg på www.cherita.blogg.no ! Hvor hun trekker en vinner av en blogg, som hun da skriver om i ett innlegg. STEM STEM STEM !!!STEM !

God morgen !

23.jun.2011 @ 12:55 i Blogg 8 kommentarer

Har sånn ca, nettopp stått opp. Tenker å lage spørsmåls video til dere i dag, så den kommer vell ut om ett par timer. I mellomtiden kan dere kose dere med dette innlegget. Legger ut noen bilder opp igjennom årene med skole og fritid, så kanskje dere blir litt bedre kjent med meg her også.Liss - Ane og meg

Vitnemålsutdeling 10 klasse

Plakaten jeg har laget på Medier og Kommunikasjon

Min og Kristine Holmgren sin  StopMotion video

Hadde en til video her, men jeg måtte fjerne den fordi at det var ett bilde i den som en person ikke likte ;) sorry people !

Vi på medier og kommunikasjon var med på å filme UKM 2011 !

- Peace out - KRISTINE CARLSSON 

Spørmålsrunde

22.jun.2011 @ 20:06 i Blogg 56 kommentarer

Hei, har fått noen spørsmål om jeg kan fortelle litt om meg selv. Jeg er ikke så altfor god på akkurat dette skriftlig, men jeg tenkte jeg kunne lage en spørsmålsrunde hvor jeg svarer på video. Kanskje det blir lettere for dere å bli bedre kjent med både bloggen og meg. 

Jeg kan si noen få ting tough.

Jeg heter Kristine Carlsson Straumsnes, er i fra Finnmark og er 17 år gammel.

Dere kan spørre om hva som helst !


Vitnemåls Utdeling !

22.jun.2011 @ 19:40 i Blogg 10 kommentarer

Hei igjen ! I dag begynner sommerferien for meg. Har ventet helt siden i fjor på akkurat dette. Min sommer kommer ikke til å bestå av syden ferier og is, men jobb jobb jobb ! Og kanskje litt is og. I dag var det vitnemål utdeling, kjennte tårene presset litt i øyekroken. Mange av de som gikk 1 året medier og kommunikasjon flytter vekk, så de kommer jeg til å savne. Men jeg ønsker de lykketil videre i livet, håper det beste kommer !Beste jentene i klassen, minus meg, Stine Charlotte og Emilie. kommer til å savne de i hele 2 måneder før vi begynner på 2 året medier og kommunikasjon ! Litt trist da at Helene flytter til England i 1 heelt år. Men det kommer sikkert til å bli kjempe spennende å være utvekslingsstudent der ♥ Dette skole året har gått så utrolig fort, nesten altfor fort. Men godt er det ! 

Jeg vil også dele en sak med dere !

Jeg vet at det er mange som ikke likte innlegget mitt om TCMN, men for gudskyld ! Man må få lov til å dele sine meninger om ting. Jeg vet at det er mange ute i denne verden som skriver og mener MYE mer stygge ting om toppbloggere enn det jeg skrevet om på denne bloggen. Blogger handler ikke bare om Mote, sminke, hår og kropp. Kan ikke folk få opp øynene sine å skjønne at alt ikke handler om å se pen ut ? Jeg mener selv det er personligheten som teller aller mest, ikke hvor pen man er, eller hvor mange venner man har. I tillegg så er det ikke min feil at TCMN linket til mitt innlegg. Så 3 plass på blogg.no, er virkelig ikke min skyld :)

Peace out - KRISTINE CARLSSON !
Bloggene jeg leser daglig

21.jun.2011 @ 23:12 i Blogg 58 kommentarer

<3 love you

17.jun.2011 @ 10:37 i Blogg 31 kommentarer

Day 4 - Something that stresses you out

16.jun.2011 @ 19:09 i Blogg 30 kommentarer

Hmm, noe som stresser meg. Det som stresser meg er når jeg får kjempe mye lekser på skolen. Men det tror jeg ikke at jeg er alene om. Det er helt sykt vanskelig å sitte på skolen å vite at man må fortsette med masse lekser når man kommer hjem. I tillegg til at man må rydde og lignende når man kommer hjem. Helt villt hvor mye det stresser meg. 

Men det er flere ting som er stressende. Det er flyplasser, butikker, kino og jobb. HATER når det er mye folk rundt meg. Aner ikke hvorfor, men jeg liker det ikke. hehe :p I tillegg blir jeg stressa når andre er sur eller når andre er stressa. Liker ikke det noe særlig :)- Hva er det som stresser deg ?

Sommerferie !

15.jun.2011 @ 20:11 i Blogg 1 kommentar

Utrolig nokk så har jeg klart å komme meg igjennom enda ett år med skole ! Det kjennes utrolig deilig å vite at man er ferdig med skolen og snart kan slappe totalt av i 2 måneder. Jeg er desverre blitt en av de få som ikke drar på ferie denne sommeren. Jeg skal være hjemme å tjene penger til bil og billappen. Begynner med oppkjøring osv, til høsten. Gleder meg som en liten unge. Bortsett fra at jeg suuuuger å kjøre bil ! Stefarn min var nervevrak i 2 dager etter at vi hadde øvelseskjørt. Så det sier vell alt.

I dag har jeg og klassen vært på åpninga av noen naturbilder som vi har tatt. Utrolig koselig det. Synes det var morro å se bildene som de andre i klassen hadde tatt. Klassen min er suuuper flink ! ;* Men sånn ellers, så har jeg ikke så altfor mye på hjertet bortsett fra at det er sommerferie snart og jeg er utrolig glad ! Eller jo en ting til, på onsdag i neste uke så er det vitnemålsutdeling, og jeg har ett stooort luksus problem. JEG ANER IKKE HVA JEG SKAL HA PÅ MEG ! 

Men jeg er heldigvis ikke den eneste som mangler klær. ( eller som tror man mangler klær )

 Nå ligger jeg bare på sofaen å chillern helt med 16 and pregnant !

Rapunzel of Sweden

14.jun.2011 @ 11:43 i Blogg 11 kommentarer

Jeg har lenge tenkt på å bestille meg flere løshår slik at håret mitt blir tjukkere og fyldigere. Jeg har aldri hatt en fast plass hvor jeg har bestillt hår. Men det har vært utrolig mye snakk om at rapunzel of sweden har utorlig god kvalitet på hår. Å når man skal bestille seg hår, så SKAL det være kvalitet på håret. Sist jeg hadde punkt extentions, så hadde jeg de i håret i ca. 8 måneder, DET kaller man kvalitet.http://www.rapunzelofsweden.no/

De hårtypene jeg har hatt er,

 • Keratin punkt
 • Sandwich - tape hår
 • Clip on

Jeg har allermest benyttet meg me keratin punkt, men ettersom det skadet håret mitt, så testet jeg ut forskjellige typer extentions. Jeg kan begynne med keratin.

- Noen av keratin punktene jeg har hatt varte lenge,la seg godt inni mitt hår, å det er ett pluss. Eneste ulempen er at det sliter utrolig på håret, håret blir tynnere og det vokser ikke noe særlig fort når man har keratin punkter. I tillegg skaper det sår hodebunn fordi at keratin festene river i håret og hodebunnen.
- Sandwich - tape hår har jeg hatt én gang. Grunnen til at det heter sandwich er for at det er to biter hår som man limer på hver sin side av håret ditt. Man bestiller en remse med hår, og tape. Så bruker man en varmende tang for å feste det. Ganske enkelt ! Ulempen med denne typen hår er at tapen på hårene kan begynne å mugge hvis man sover med vått hår og lignende.  I tillegg blir det mye kliss etter man har hatt tape håret i en stund. Tapen smitter over på det andre håret, og det blir bare kliss. I tillegg må man bruke ett fjerningsmiddel for å få tapen vekk. Dette er ikke bra for håret i det hele tatt. Håret blir utrolig tørt, og man må bruke mye penger på hårkur. 

- Clip on  - De fleste vet hva clip ons er. Det er hår som man fester i eget hår ved hjelp av fastsydde spenner. Det som er bra med dette håret er at man kan ta det av og på som man selv vil, man kan vaske det og bruke det over lengre tid. I forhold til keratin fester, så kan man bruke clip ons flere ganger. Keratin fester detter av 1 og 1, og man skal helst ikke feste de på igjen. Clip ons kan man ha i flere år, hvis man behandler de pent. Når jeg hadde clip ons så vokste håret mitt like fort som det ville gjort uten noen extentions. Dette er også ett pluss ! Ulempen er at man kan få sår hodebunn, men det som er pluss er at man kan ta de av hvis man får vondt.


I neste måned skal jeg bestille mer clip ons fra http://www.rapunzelofsweden.no/

- Hvilken type extentions bruker du ? 

Hårfarge - Sublime Mousse

14.jun.2011 @ 10:04 i Blogg 7 kommentarer

Hei folkens ! I dag har jeg egentlig ingenting vettig å komme med, utrolig nokk så er det ikke så mye å blogge om for tiden. Bortsett fra at jeg har farget håret igjen. Jeg farget håret blondt for ca. en og en halv uke siden, noe jeg ikke trivdes med. Så jeg farget det brunt igjen. 

Jeg har det problemet at fargen ikke setter seg så altfor godt. Etter hvert som jeg dusjer, så blir fargen vasket ut, noe jeg ikke liker så veldig godt. Jeg har prøvd alle slags farger, men alle gir meg samme resultat. Men for noen dager siden så jeg en reklame hvor de reklamerte for en farge som heter Loreal Paris - Sublime Mousse. Så jeg tenkte jeg skulle prøve denne. 

Slik ser den ut.

Bildet er henter fra google ! 

I pakken er det på en måte en pumpekork, finner ingen annen forklaring. Den funker utrolig bra ! Vanligvis når man søler hårfarge, så går det ann å tørke det vekk. Men denne fargen sitter syyykt godt ! I går så sølte jeg farge på vasken, og det ble brunt med en gang. I tillegg var jeg nødt å sitte å skrubbe med all min kraft for å få det vekk. Jeg fikk i hvertfall utnyttet tiden min mens hårfargen virket i håret mitt.

Fargen jeg brukte heter: PURE BROWN.

Den eneste ulempen var at det virket som det var lite i pakken. Føltes ikke som man fikk blandet fargen så godt i håret. Så jeg anbefaler å kjøpe to pakker hvis man ska bruke denne fargen. Særlig hvis man har langt hår. Men ellers så digger jeg denne typen ! Så nå er det bare å vente å se om fargen vaskes ut, som alle de andre fargene.- Har du samme problem ? Hvilken farge type bruker du ?
Day 3 - A dream for the future

12.jun.2011 @ 18:39 i Blogg 3 kommentarer

Hei igjen ! Sånn helt egentlig, så har jeg ingen drøm om framtiden min. Jeg har bare noen små håp om ting jeg vil at skal skje. Jeg er ikke en person som drømmer om familie og penger, jeg tar det som det kommer, fordi at framtiden min bekymrer meg ikke i det hele tatt. Jeg er helt 100 % sikker på at jeg kommer til å få ett perfekt liv !

Men det største jeg ønsker av alt på hele jorden er en HUND ! Jeg er oppvokst med hunder, å det er kjempe kjedelig og ikke minst rart å bo uten en hund. Som de fleste sikkert vet så har jeg flyttet for meg selv, for å lære med penger til jeg flytter langt vekk. 

Jeg vet at en hund er utrolig mye annsvar, og man må regne med å måtte bruke en del penger. Derfor har jeg kjøpt meg en hamster ! Dette var for å se hvordan det er å ta vare på ett dyr helt alene, uten hjelp. Pluss at en hamster ikke er like stort ansvar som en hund.

Hun er verdens søteste og rareste hamster ! <3 LOVE HER !

Men nokk om hamsteren og mer om hunden. JEG VIL HA HUND, OG JEG SKAL SKAFFE MEG EN SNART !

Jeg har blitt oppvokst med en rottweiler siden jeg var 8 år. Han het Fighter, men han døde av sukkersyka, for ca 1 1/2 - 2 år siden. Det var ett utrolig stort tap. Han var min bestevenn. Så jeg har utrolig lyst på en rottweiler igjen. Men jeg må tenke på størrelse osv. En rottweiler trenger mye plass, å jeg bor bare i en leilighet på 60 kvadrat, så det blir nokk for liten plass å springe for en så stor hund.

Så jeg tenkte jeg kan få meg en blandings hund som ikke er så altfor stor. Dette er på en måte min drøm om framtiden, AT JEG FÅR MEG EN HUND ! :D

- Har du en drøm ?Helgen min

12.jun.2011 @ 15:25 i Blogg 1 kommentar

Jeg og Roar kom hjem ca. klokka 12. Faren til Roar måtte ta fly, så vi var nødt å kjøre ganske tidlig i fra hytta. Vi hadde det kjempe koselig. Vi spiste masse god mat, arbeidet og jeg leste en bok. Utrolig lenge siden jeg har lest en bok ! Man legger ikke merke til hvor deilig det er å lese før man setter seg i det. Det anbefales virkelig !

Boka jeg leste

Vi var en tur i fjæra å koset oss
Også prøvde jeg å lage ett fuglehus, sånn som man skal ha mat i

Jepp ! Dere ser jo hvordan det gikk.. Ser mer ut som en stol. Kunne like så godt kastet den i havet xD
MEEEN, nå må jeg dra å lage middag til min syke kjærest. Han har nemlig fått influensa, og er veldig veldig hypokonder xD 

Vi snakkes :)

FÅ SPONSOR !

10.jun.2011 @ 13:28 i Blogg 11 kommentarer

Hei, ja jeg vet at jeg klikker med innlegg i dag. Men jeg synes det er så koselig å blogge. Tenkte dere lesere også blir litt glad for å ha noe å lese litt på nå i helgen. 

Jeg har registrert meg på www.sponsetblogg.no, som er en side hvor du kan registrere deg hvis du evt. har lyst å få en sponsor på din blogg. Det er mange som er registrert der, og alle er stor fornøyde ! Ikke bare det, men det er en kjempe god start på å bli sponset. All informasjon du trenger står på www.spnsetblogg.no !

Trykk www.sponsetblogg.no for å komme inn på siden deres !

SOFT IS

10.jun.2011 @ 13:07 i Blogg 2 kommentarer

Siden vi er så få elever på skolen, så tok lærern vår oss med for å kjøpe is :D Hun er verdens snilleste ! Jeg tok ikke så altfor mange bilder på turen, men litt :)

Blomster ! :) 


Senere så skal jeg og Roar dra på hytta å kjøre båt å fiske litt. Gleder meg kjempe mye, tror det kommer til å bli utrolig koselig. I tillegg har det meldt kjempe bra vær. Så jeg får krysse fingrene. Det blir ikke så mye blogging fra meg i helga siden det ikke er internett der.

Q -Hva har du gjort i dag ?Trøøtt !

10.jun.2011 @ 09:37 i Blogg 4 kommentarer

I går fikk vi vite at vi som ikke ble trekt opp i eksamen skulle møte på naturfagen for å lage hudkrem. Da jeg møtte opp så var det ingen der bortsett fra meg og læreren. Guuud så kjedelig ! Vi satt å ventet i 30 minutter men ingen kom. Så jeg fikk beskjed at jeg fikk dra hjem. Jeg valgte å dra på klasserommet, hjemme er det så kjedelig. Dessuten tror jeg at jeg kommer til å sovne hvis jeg drar hjem :) 

Tror det kommer til å bli en chill dag i dag også.

Day 2 - Put your iPod on shuffle & share the first 10 songs that play

10.jun.2011 @ 01:08 i Blogg 0 kommentarer

Heisann Sveisann :D Dagen i dag har vært en skikkelig daffe dag, det lover jeg dere ! Kom på skolen til vanlig tid, å var skikkelig annspent. Grunnen til det var fordi vi skulle bli dratt opp i eksamen. Noe som gjorde meg suuper nervøs. Jeg vil som alle andre ikke komme opp i eksamen, det er ikke unormalt. Når viserektor endelig kom, så ropte han opp en del navn, MEN IKKE MITT ! :D Jeg tror jeg aldri har vært så lykkelig i hele mitt liv før. Det var så deilig å vite at jeg slapp det stresset, å bare kan slappe av i helga. Hæli ! Det var bare 5 i klassen som ikke kom opp. Regner med at de var like glade som jeg. Vi jublet for full hals. Hehe.

Men ikke bare det, vi var ferdig på skolen kl. 1100, fordi alle lærerne skulle på kurs. Så jeg sovnet ca. 1130 å våknet ikke før 1830. Sov døds lenge, men gjett at det var deilig :D I tillegg dro jeg og Roar på Coop Mega å kjøpte oss brus og godis som vi kunne kose oss med til CSI. All we do is KOSEKOS ♥

Her kommer Dag 2 på blogg " utfordringen " eller hva man kaller det.

 1. Mohombi - Coconut Tree
 2. Kesera - Ubesvart Anrop
 3. Admiral P - Snakke Litt
 4. Plumbo - Møkkamann
 5. LMFAO - I Am Not A Whore
 6. Don Omar - Danza Kaduro
 7. Erik og Kriss - Fortsatt
 8. Britney Spears - Big Fat Bass
 9. Chris Brown & Benny Benassi - Beautiful People
 10. Lady Gaga - Judas

Jeg tenkte å legge ut youtube linker, men jeg orket ikke. Late meg !

DENNE MÅ SEES ! http://fuldans.se/?v=jaifklemny

Min utrolig vakre tegning

TETRIS BATTLE 

Middag, nam nam ! 

Blogges i morgen Day 1 - Share a picture from your day

08.jun.2011 @ 20:34 i Blogg 0 kommentarer

Siden jeg har så lysst på Iphone 4 i hvit, så deler jeg dette bidet med dere. Kristine Holmgren sin Iphone ! Jeg er skikkelig misunnelig ! <3 Iphoooone Ipooone Iphoooone !08.jun.2011

08.jun.2011 @ 14:03 i Blogg 0 kommentarer

Jeg tenkte jeg skulle prøve denne utfordringen en gang til. Hver gang jeg har lagt dette ut, så har det aldri blitt noe av det. Men denne gangen, så SKAL jeg klare det ! Ønsk meg lykketill. 

Day 1 - Share a picture from your day
Day 2 - Put your iPod on shuffle & share the first 10 songs that play
Day 3 - A dream for the future
Day 4 - Something that stresses you out
Day 5 - Something you miss
Day 6 - Your favourite TV-shows
Day 7 - The last album you bought
Day 8 - Your day, in great detail
Day 9 - Short term goals for this month and why
Day 10 - My worst habit
Day 11 - The meaning behind your blog name
Day 12 - Your dream house
Day 13 - Your celebrity crush
Day 14 - Plans for the future
Day 15 - Wishes
Day 16 - A picture of you last year and now and how have you changed since then?
Day 17 - A song to match your mood
Day 18 - Something you collect
Day 19 - A photo you've taken
Day 20 - Your favourite song
Day 21 - A place you've travelled to
Day 22 - Your favourite quote
Day 23 - A photo that makes you happy
Day 24 - A hobby of yours
Day 25 - Your parents
Day 26 - Your siblings
Day 27 - A picture you love
Day 28 - Something you don't leave the house without
Day 29 - Your favourite musician and why
Day 30 - A photo of something that means a lot to you.
Day 31 - A photo of you taken over ten years ago
Day 32 - Favourite vacation
Day 33 - A song that makes you cry (or nearly)
Day 34 - Something you're afraid of
Day 35 - A photo of something you ate today
Day 36 - A picture of your friends
Day 37 - A photo of the item you last purchased
Day 38 - Something you've learned
Day 39 - Favourite city
Day 40 - A funny YouTube video
Day 41 - A photo of an animal you'd love to keep as a pet.
Day 42 - Something you're looking forward to
Day 43 - A photo of our favourite place to eat
Day 44 - A photo of your computer
Day 45 - A talent of yours
Day 46 - A recipe
Day 47 - A photo that makes you angry/sad
Day 48 - What you believe
Day 49 - Something you could never get tired of doing
Day 50 - Hopes, dreams and plans for the next 365 days

Onsdag

08.jun.2011 @ 13:04 i Blogg 0 kommentarer

Hei alle sammen. I dag legger jeg ut bildene som vi tok i går. Det ble så seint så jeg orket ikke å legge de ut i går. Det skjedde noe i dag som jeg aldri hadde trodd kom til å skje. Jeg kom meg opp i tide, klarte å fikse meg på 15 minutter, og jeg kom ikke forseint til skolen ! MIRAKEL sir bare jeg. I tillegg har jeg jobb i dag, noe jeg gleder meg til. Synes det er hærlig å stå å jobbe, å i tillegg vite at i neste måned får jeg masse penger. Det skal bli deilig ! Men det beste av alt er jo så klart at vi bare har 9 dager igjen til sommerferien, åh alt er bare hærlig. WHAT A WONDERFULL WORLD !

Mange av bildene som er tatt har jeg også satt i headern.

Vi tok utrolig mange bilder, men jeg legger bare ut disse. Hvis jeg skulle lagt ut alle, så hadde det vært uendelig med bilder ! De nederste bildene er av Stine Charlotte ( www.turkismonster.blogg.no ) verd å sjekke ut !

- Blogges !

photoshoot !

07.jun.2011 @ 13:25 i Blogg 0 kommentarer

Heisann ! Nå sitter jeg og Stine Charlotte ( www.turkismonster.blogg.no ) på studio. Vi går begge medier og kommunikasjon, også har vi fått en oppgave å ta bilder av oss selv til en digital minnebok. Det blir koselig å kunne se tilbake på hva vi har gjort osv. Så i dag skal vi ta masse masse bilder av oss. Bildene kommer senere ut på bloggen, slik at dere får se. THE BEATLES ! 

- Snakkes people ;DEndelig ferdig !

03.jun.2011 @ 21:57 i Blogg 0 kommentarer

Nå er jeg endelig ferdig med å bleke håret. Det ble ikke så altfor bra resultat alikevell, men jeg får bare leve med det. Dro en tur til Spar å møtte Cherita og kjæresten hennes. Det var kjempe koselig å være med henne igjen. Hun er altid så søt ! 

Etter det dro jeg til Rema 1000 for å se om jeg fant en farge jeg kunne farge over. Fant ut at jeg ikke ville ha blondt hår alikevell.. Føler meg så gul å gjennomsiktig. Vet ikke hvorfor, sikkert fordi at det er så utrolig uvant. Foresten så møtte jeg Liss Ane der, å hun ble med meg hjem etter det. Hun klarte å overtale meg til å ikke farge tilbake. Men hva skal jeg gjøre med hårfargen jeg har kjøpt ?! Har brukt opp alle pengene mine IGJEN .. Så jeg er blakk ut resten av måneden. Jeg lærer ALDRI. Blir drit irritert, men jaja ! 

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med håret, men jeg finner sikkert ut etter hvert. Jepp jepp jepp.

Hva synes dere at jeg passer best til, blondt eller brunt hår ?BLONDT HÅR !!!

03.jun.2011 @ 13:18 i Blogg 2 kommentarer

Heia ! Nå har jeg farget håret mitt blondt, eller ... Det heter vell egentlig gult. Jeg ser ut som en vandrende banan, eller noe lignende. Kanskje en påske kylling, er vell kanskje litt seint for den slags.

Men uansett, jeg har farget og bleket håret mitt helt siden onsdag, å det blir ikke ordentlig blondt ! Men det er jo ikke så rart, hadde ganske så mørkt hår før. Det har blitt ganske blondt nå, men i tuppene er det litt mørkere farge i forhold til andre plasser. Håret mitt er faktisk ikke blitt slitt i det hele tatt. Det er helt UTROLIG ! Trodde jeg skulle miste håret egentlig. Har bleket det så mange ganger så. 

Jeg måtte sende Roar for å kjøpe farge, jeg var så redd for å gå selv. Tenkte de på cubus kom til å le av meg. Hehe ! Skal bleke håret 1 gang til, å legge en blond farge over, slik at det blir mer naturlig. Håper det blir bra denne gangen. Ringte en frisør å spurte hva jeg skulle gjøre. Fikk ganske gode tips. 

Her er håret mitt på onsdagen. Det ble ikke blondt i det hele tatt. Jeg tok avfarging 2 ganger, bleket 2 ganger, farget 1 gang og stripet 1 gang. Det så ganske mislykket ut. Men det tar tid å farge fra mørkebrunt til blondt. Hehe !


Det ser litt blondere ut på bildet i forhold til det det er i virkeligheten. Det er blondt oppå hodet, og gult nede... 

Når jeg skulle farge håret, så farget jeg kun der det var mørkest. Det er fordi at jeg ikke tror hodebunnen min hadde tålt at jeg bleket der igjen. I tillegg til at hårene øverst er helt blonde, så det er ikke vits å bleke der uansett. Gleder meg til å se resultatet ! 

Bilde kommer senere, blogges !

hits