Arkiv mned: mai 2011

Little Miss Perfect

25.mai.2011 @ 13:25 i Blogg 2 kommentarer

I konkuransen " little miss perfect " blir jentene dømt etter utseende og hvordan de framfører noe de er talentfulle i. Disse jentene det er snakk om er små jenter fra en alder av 4 og 12 år. Jeg blir overrasket av å se hvor hysteriske de fleste av foreldrene er. Mange av foreldrene lever ut sin drøm gjennom ungene sine, noe som jeg synes er utrolig trist.

Jentene som er med i disse konkuransene får ikke leve ett normalt barne liv med sprell og lek i søla. De må sitte hjemme å øve til skjønnhetskonkuransene og pynte seg. Men det verste av alt kommer nå !

Foreldrene bruker masse penger på tannbleking, extensions og gud vet hva mer de gjør med de stakkars barna ! Det er helt sykt hvordan de oppdrar ungene sine. Check this out ! 

 

De ser ut som små barbie dukker !


 

 Det verste av alt er jo at disse to siste bildene er av samme jente. Foreldrene har faktisk byttet ut tennene hennes, fikset øyebrynene også ser det faktisk ut som at hun har tatt plastisk kirurgi på nesa og haken ... Det er nesten helt utrolig ! Jeg blir faktisk utrolig provosert av dette.

Hva synes du om Little Miss Perfect ?

Heia alle sammen!

19.mai.2011 @ 14:15 i Blogg 1 kommentar

Hei!

Her har dere ett gjesteinnlegg fra Helene Mari Englund! (englundtoengland.blogg.no) Nå sitter Kristine å redigerer radiooppgaven vår på min mac så sitter jeg på hennes. Hun glemte å logge av face og bloggen sin! Men det er bare kos! :) Håper alle sammen har det bra og jeg vill gjerne at dere kommer å besøker min blog! Og Kristine, jeg er glad i deg <3 

 

- Helene 

Hei igjen

19.mai.2011 @ 13:45 i Blogg 0 kommentarer

Nå er det suuuuper lenge siden jeg har blogget. Har hatt en seriøs pause siden jeg har flyttet, jobbet og hatt mye skole. Men nå er jeg tilbake igjen ! Jeg tenkte jeg skulle ta en liten oppsummering på hva jeg har gjort de 2 siste månedene. 

I april hadde jeg pirat bursdag, koset meg kjempe mye ! Har ikke tatt noen bilder desverre. Men i  mai har jeg tatt en del bilder. Det har jo nettopp vært russetid. Å deeeet har vært festlig ! Men jeg er litt glad for at russetida er over, man blir ganske sliten, hehe ! Her er noen bilder i fra mai.

Grilling med russen

PTF prosjektet mitt. Trykka hettegensere til hele klassen ! Grilling med jentene i klassen, kjempe koselig !Var jo også litt kyss og klem med kjæresten min ! ♥Kjøpte meg hamster også. TINKERBELL ♥ Tror hun er den tjukkeste hamsteren jeg vet om ! 

Måtte jo også feste litt natt til 17 mai

Det er for det meste det jeg har gjort i mai. Har også fått meg jobb på statoil. Det er kjempe kos ! Fikk 10.000 kr, i lønn 1 mai ;D Men de pengene brente bort ganske så fort. Og jeg angrer IKKE på det !

Hva har du gjort i mai ? :)


hits