Arkiv mned: mars 2011

Ny leilighet

28.mar.2011 @ 08:29 i Blogg 3 kommentarer

Endelig har jeg og Roar flytta i den nye leiligheta. Den er utrolig fin ! 60 kvadrat, stort kjøkken, bad, soverom og stue. Kunne ikke vært bedre. Jeg skulle egentlig blogge rett etter at vi flytta inn. Men vi har ikke fått tv eller internett. Men vi har bestilt, så det kommer vell snart.

Jeg skal ta en del bilder og slikt, så dere lesere også får se. Men dette gjør jeg når jeg får internett :) Men nå må jeg stikke, er på skolen !- blogges !

Motivasjon på topp igjen !

16.mar.2011 @ 15:12 i Blogg 1 kommentar

Endelig har jeg fått motivasjonen min tilbake igjen ! Den siste tiden på skolen har jeg bare sløvet, spilt facebook spill og hørt musikk. Har rett og slett ikke klart å følge med på det lærerne har sagt. Men nå er alt helt OK igjen !

Det er så utrolig deilig. Jeg har aldri vært en person som driter i skolen, sover hele dagen osv.. Så nå er jeg overlykkelig for at jeg har fått " livet " mitt tilbake. Okei, det var litt drøyt sagt, men jeg mener det ! Jeg gjør alltid leksene mine og alle skole oppgaver.

I dag hadde vi matte i første time, og det var faktisk morro. Jeg hater egentlig matte, men nå får jeg faktisk til ! Hadde om prosent og slike ting. Jeg følte at jeg jobbet utrolig bra.

Men det er ikke bare matte jeg har kommet inn igjen. Jeg synes også jeg har kommet meg kjempe godt med egenvurderinga. Jeg skrev 9 sider egenvurdering i går kveld. Brukte masse medieuttrykk, noe som er utrolig bra når man går medier og kommunikasjon. Jeg skrev 12 sider. Jeg kan stille si at jeg er kjempe stolt over meg selv ! :)www.bestandig.blogg.no !

Her sitter Stine Charlotte å gjør intens matte. Kjempe flink hun og ! hehe. Hun og Magnus ( kjæresten ) hennes, har faktisk blitt intervjuet i FinnmarkDagblad og det kommer i avisa på lørdagen. Da må alle som bor i Finnmark lese hva som er skrevet !

Men vi får blogges senere en gang

UKM 2011

14.mar.2011 @ 14:03 i Blogg 0 kommentarer

Hei alle sammen. Nå er endelig ukm helga over ! Har sovet lite, og arbeidet mye. Men uansett hvor tungt dette har vært, så har jeg stooor koset meg, og gleder meg til neste år ! Men jeg kan love dere en sak.. Jeg skal sove gjennom hele helga som kommer, hehe !

Nå har jeg samlet inn forskjellige bilder i fra ukm i Karasjok, som jeg har stappet ( bokstaveligtalt ) i en video. Det er ikke en kjempe bra video. Den består kun av bilder og musikk. Ingen sinnsykelige hitech opplegg osv osv.. Hehe :p

Enjoy it people !

Ingen overskrift

12.mar.2011 @ 01:31 i Blogg 0 kommentarer

Hei hallo ! I dag har jeg tatt masse bilder av dagen. Men jeg er så trøtt akkurat nå at jeg velger å legge de ut i morgen. Har også kommet fram til at jeg skal lage en bildevideo med alle bildene som jeg har tatt gjennom hele UKM. Men jeg regner med at den ikke kommer på bloggen før til uka. Snakkes !

Blogges

In the Karasjok !

11.mar.2011 @ 00:16 i Blogg 0 kommentarer

Hei, nå har jeg faktisk funnet fram kameraet mitt igjen slik at jeg kan begynne å blogge igjen. Fikk skikkelig dårlig samvittighet for de som leser bloggen siden jeg ikke blogget noe særlig.. Det har vært utrolig kjedelig å ikke blogge, men utrolig deilig også. Men uansett, nå har jeg begynt igjen !

Jeg går jo på Medier og Kommunikasjon, hvor vi gjør mange forskjellige ting som, Redigering, Fotoshoots, Turer osv.. Så nå har vi hatt 2 måneder med bare øving til UKM i Karasjok. Det har vært kjempe tungt, men ganske morsomt også. Å nå har ENDELIG UKM helgen kommet, å vi er i Karasjok for å filme UKM ! Har gledet meg sinnsykelig mye til denne helga. Tror det kommer til å bli TOPP !

I dag har vi egentlig bare chilla siden det ikke var så altfor mye å gjøre. Vi har rigget til kontrollrummet og greenroom. For i morgen skjer det MYE ! Vi skal rigge til alt annet som vi trenger også skal vi strekke ledninger og slike kjedelige ting. Hehe ! Anyhows, jeg har tatt noen få bilder fra dagens runde i Karasjok. Jeg ble ikke å ta så altfor mange bilder siden det var så altfor kaldt ute.

Meg og min kjære ! ♥Mat må man ha ! Men jeg ble utrolig kvalm etter denne baggissen ! blææh !Roar ;*Meg og Emilie chiller under benkeneRommet til meg og Kristine. Utrolig koselig !Litt godis gjennom helga

Vi fikk også sminket og slettet håret til flere av guttene i klassen. Tok noen bilder, men de ville helst ikke at noen skulle bli lagt ut. Så dere får bare tenke dere hvordan de så ut. HAHA !

Blogges i morgen !

Hvil i fred gutta <3

07.mar.2011 @ 12:20 i Blogg 1 kommentar

Hei lesere. I dag er det første dag etter vinterferien. Har ikke blogga på lenge, men i dag vil jeg blogge til minne for de 3 guttene som døde på fjellet i helga. Andreas Hermo, Mads Larsen og Stian Johansen. De var sammen med 6 andre ungdommer, som kom seg ned fra fjellet. Jeg kan tenke meg at dette var ett levende mareritt. Jeg vil også legge til at jeg synes det er hjerteløst å komme med spydige kommentarer hvor man sier at man er dum hvis man ikke tar på seg klær når man skal på fjelltur. Det er også dumt av folk å snakke om slike ting, når man ikke vet hva som har skjedd oppe på fjellet. Det er kunn de som har vært innblandet som har noe de skulle sagt !

Hvil i fred gutta ♥

hits