Arkiv mned: februar 2012

On the road again

17.02.2012 @ 21:39 i Blogg 1 kommentar

Er i Hammerfest akkurat nå. Nesten nettopp kommet fram. Spist pizza og koset oss:) Nå ligger jeg bare å chillern på sofaen og ser på Jerseylicious. Ah, livet er herlig !

- Kristine Carlsson ?

Bilder Bare

16.02.2012 @ 11:54 i Blogg 0 kommentarer

Her er noen bilder bare :)

Min vakkre venn Stine ♥ www.turkismonster.blogg.no- Kristine Carlsson ♥

Den siste videoen

15.02.2012 @ 19:53 i Blogg 0 kommentarer

Heisann !

Her er den siste videoen jeg har laget. Jeg fikk ikke lastet den opp på youtube når jeg laget video innlegget. Men her er den - Kaller den for SATANS MARIA :)

Hva synes du ?

- Kristine Carlsson ♥

Mine små hår dotter

15.02.2012 @ 17:47 i Blogg 0 kommentarer

Som sikkert mange av dere vet fra før, så har jeg marsvin. ah, de er så søte ! ♥ Nå har jeg fått enda ett marsvin, tenkte jeg skulle vise de for dere

Den lyse heter Dexter og er den første, den bakerste heter Harry ( Potter ). Han er enda litt redd, derfor er det vanskelig å få bilde av han.

Harry og Dexter ♥ Harry er enda bare baby, derfor han er så liten.

Min hjerteknuser ♥

Mange tror at marsvin er kjempe kjedelige dyr. Men det er de slettes ikke ! Marsvin er en av de få gnagerne som faktisk har personlighet. Jeg mener de er herlige ! ♥ Man kan også lære de triks. Ikke det at jeg har tenkt å lage marsvin sirkus, men hvis man søker på youtube, så finner man mye morroe saker om marsvin :)

- Kristine Carlsson ♥

Min valentines dag

15.02.2012 @ 14:26 i Blogg 0 kommentarer

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Fikk en ny oppgave i programfag

Spiste repsilt ( har skikkelig vond hoste og hals )

Laget skisser

Hadde det morro med Stine Charlotte ♥

Mer morro

Flinke kjæresten min laget romantisk middag til meg ♥

Sjokoladeis og frukt ♥

Også fikk jeg roser !!! :D ah, romantisk. Litt dårlig bilde med pytt pytt !!

- Kristine Carlsson ♥

Valentines Day !

14.02.2012 @ 13:50 i Blogg 0 kommentarer

Good morning people !

I dag er det valentines dag, kjærlighetens dag. ah, så koselig ! Skal feire dagen med verden beste kjæreste ;*


- Kristine Carlsson ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Noe nytt på bloggen !

13.02.2012 @ 13:43 i Blogg 0 kommentarer

Hei igjen

Jeg har en ting jeg vil meddele med dere. Jeg synes jeg er altfor dårlig til å blogge egentlig. Dere lesere vet utrolig lite om meg egentlig. Og derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal blogge om dagene mine i en hel uke. Ta masse bilder, av ting jeg gjør. Så kanskje nye og gamle lesere kan bli litt mer kjent med meg, eller at de får se hvordan hverdagene mine er :)

Alright ? - Kristine Carlsson ♥

Videoer

12.02.2012 @ 09:35 i Blogg 1 kommentar

God morgen

Står på jobb akkutat nå, faktisk ikke trøtt i det hele tatt ! Bare så dumt at jeg ikke er trøtt i helgene når jeg har fri, men kjeeeempe trøtt i uke dagene når jeg har skole ...

Her er foresten videoer fra både 1 klassen og 2 klassen. 

 

 

Her er videoen " Film Fesken " , som jeg og Stine Charlotte www.turkismonster.blogg.no vant med i en konkurranse ^^

 Laget også mange andre ting, men de tingene har jeg tydeligvis slettet..

Hva synes dere ? 

- Kristine Carlsson ♥

MK 2

11.02.2012 @ 20:40 i Blogg 0 kommentarer

God kveld i stuen :)

Her har dere noen av tingene jeg har laget 2 året medier og kommunikasjon.


Julekort

Produkt bilder


Laget hettegenser


Illustrasjon


Laget Twilight plakat


Laget tatoveringerVisittkort

Del 2 - Video kommer snart så stay tuned ! :D

- Kristine Carlsson ♥

1MK - Del 2

11.02.2012 @ 14:12 i Blogg 1 kommentar

Her er del 2 av 1 MKVar med i en logo konkurranse


Laget header/bilde til minnebok


Laget plakat. Den siste var den jeg brukte til prosjektet.

 
Laget plakat i natufagenMasse bilder

MK 2 kommer snart !

- Kristine Carlsson ♥

1 MK - Del 1

10.02.2012 @ 17:40 i Blogg 4 kommentarer

Jeg går jo som sagt 2 året medier og kommunikasjon ved Lakselv videregående skole. Trives kjempe godt, har virkelig valgt riktig linje på vgs. Det er noe jeg synes er veldig viktig. Man burde finne noe man trives med, hvis ikke så kan man ende opp med å ikke møte opp på skolen, og kanskje ikke få en utdanning i det hele tatt.

Jeg starter med 1 året medier og kommunikasjon:


Eget portrett

UKM CD cover

NaturbilderNordkapp filmfestivalVar på Nordkapp. Skikkelig tåkete !


REIN !!! :D Fikk ikke rettet opp bildet. Bruker mac. Det suger litt når man skal blogge ..

Laget egne 24 pakker


Isklumper


Mer natur


Mer naturbilder


Mer selvportrett

Vi var veldig mye på tur, og det liker jeg veldig godt. For ellers består skoledagene mine i at jeg sitter ved pulten på macen og redigerer eller lager produkter. Kan bli kjedelig i lengden. Derfor er det godt å dra på tur UTE for å ta bilder osv..

 Del 2 kommer snart

- Kristine Carlsson ♥

Visittkort

10.02.2012 @ 15:06 i Blogg 1 kommentar

Har ikke hatt tid til blogging fordi jeg har hatt lekser å gjøre. Vi fikk en oppgave hvor vi skulle lage to visittkort til oss selv. Her er mine to:


Det som er strøkket ut er hotmailen og telefon nummeret mitt. Er veldig fornøyd, utrolig morsom oppgave.

I mitt neste innlegg så får dere se alle tingene jeg har laget fra jeg gikk 1 året medier og kommunikasjon til nå. Så stay tuned ! 

- Kristine Carlsson ♥Extentions

03.02.2012 @ 16:41 i Blogg 0 kommentarer

Hei på dere

Fikk et spørsmål om hvilke erfaringer jeg har med løshår, og hvordan type og nettsted jeg anbefaler. Jeg må bare si med en gang at jeg ikke har så veeeeldig lang erfaring med løshår. Men har brukt det en stund JA :)

Jeg kan starte med min " lille " historie.

Da jeg gikk i 7 klasse så hadde jeg kjempe langt mellom blondt hår. Var ganske fornøyd. Men som alle andre så ville jeg ha en liten forandring. Jeg meldte meg frivillig til å være hårmodell, så klipp og farging var gratis. Det endte opp utrolig dårlig ! Hun klippet håret mitt pinne kort, og farget det rødt. Åh ! jeg var så sint og ikke minst lei meg. Har egentlig ingen fin forklaring på dette, men jeg mener selv jeg så ut som en 40 år gammel desperat kjerring !

Da jeg kom hjem, så var mamma nødt å fikse opp i rotet, og farget håret mitt blondt igjen. Etter denne hårklippen så har ikke håret mitt blitt noe lengere enn til skuldrene .. 


Etter dette har jeg brukt løshår, altså siden 7 klasse. I 5 år ca.

Løshår typen jeg har brukt mest er punkt extentions og clip-ons. Jeg anbefaler virkelig disse typene. Det er de tryggeste, mener jeg. Jeg har vært fast kunde hos pilus.no, og er det fortsatt. Jeg har  selvfølgelig prøvd hår i fra andre nettsteder også, og jeg har bestemt meg for hva som er best. 

www.pilus.no - Har best punkt extentions. Jeg hadde mine i 8 måneder, og det var enda ikke blitt slitt. Den eneste grunnen til at jeg tok dem ut, var at jeg badet mye en sommer, og punktene fallt ut sakte men sikkert. Så det ble til slutt veldig tynnt. 


Dette bildet er tatt 2 daget etter at jeg satt på håret.


Her er bilde etter ca 5 måneder med samme hår som på bildet ovenfor. Utrolig greit å kjøpe hår med kvalitet. Da slipper man å bruke masse penger på nye ofte.

Når det gjelder clip-ons så anbefaler jeg luxurhair eller rapunzelofsweden. De har utrolig dårlig punkt extentions, men KJEMPE gode clip-ons. Jeg farger, sletter og bølger håret veldig ofte. Så jeg er ute etter hårtyper som tåler akkurat dette.

Bilde av clip-ons

Disse hadde jeg kjempe lenge, husker ikke hvor lenge da.. Jeg farget de ofte, slettet de hver dag UTEN beskyttelses spray osv.. Og de ble ikke slitt i det hele tatt. Grunnen til at jeg byttet de ut, var fordi at jeg klippet de kort en dag. Og angret utrolig mye. Det gjør jeg enda ! De var så gullegode :) Har hatt flere clip-ons og pungt, men har desverre ikke noen bilder av det.

Jeg har også hatt noe som kalles for tape-ons eller sandwich. Det er nesten det samme som clip-ons, bare at man teiper de fast i ditt hår, og det anbefaler jeg IKKE ! Jeg hadde brukt mine i noen uker, og alledere da var tapen blitt grønn. Det vil si at taipen råtnet eller noe slikt. Det skjer hvis man dusjer ofte, og taipen blir våt. Dette var noe jeg ikke likte. Men det var utolig fint, og så veldig naturlig ut.

Bilde med Tape/Sandwich

Akkurat nå har jeg noen kjempe dårlige clip-ons ! Jeg ønsket det i julegave av mamma, så hun kjøpte noen fra frisørsalongen her hvor jeg bor. Hun sa at de var kjempe bra og tålte masse. Men de var kjempe dyre og er kjempe dårlige.. Jeg må ha med meg hårbørsten på skolen, for de blir flokete med en gang. I tillegg har de allerede blitt kjempe flisete. Virker som om jeg har hatt de i 100 år ! Så dere vet det, så trenger man ikke kjøpe kjempe dyrt løshår for at det skal være bra. Det har jeg erfart ..www.pilus.no                www.luxushair.no                www.rapunzelofsweden.no

- Kristine Carlsson ♥

Anonym sa du !?

03.02.2012 @ 10:45 i Blogg 8 kommentarer
ANONYME FOLK

Jeg synes det er så ubeskrivelig umodent av folk å kommentere dritt til andre, når de ikke en gang tørr å vise sitt eget navn, eller ansikt. Sånn i det hele tatt så skjønner jeg ikke hvorfor folk gidder å slenge spydige kommentarer til andre. Prøver dere å ødelegge andres liv ? Synes dere det er morsomt å hetse folk over nett ? Det er flere mennesker i året som tar livet av seg selv av akkurat det dere driver med ! Spydige kommentarer. dritt slengning og mobbing. Jeg blir deprimert ..

Jeg mener at folk burde bli litt mer voksen å stå for det de sier og gjør. Man burde tenke litt mer over hva man sier før man sier det. Det er ikke noen andre dere dummer dere ut for enn dere selv. Tenk litt på det ! Av og til begynner jeg å lure på hva dere driver med. Om det er det eneste dere gjør om dagen, det er så utrolig unødvendig å være negativ mot alle andre rundt dere. Og ikke bare det. Jeg er helt sikker på at når andre leser blogger, og sjekker kommentarer folk har fått, så tørr ikke mange si sin egen mening om saken. 

Man skal virkelig stå for det man mener ! Norge er ett land med yttringsfrihet, man trenger ikke være redd for hva man sier eller gjør, så lenge man ikke gjør noe ulovlig og noe som er virkelig dumt ! 

I steden for å komme med spydige og usaklige kommentarer, kan man heller levne igjen en konstruktiv kommentar, som kanskje en blogger eller hvem som helst GIDDER å lese og kanskje de tar det til seg også ? Hvem vet. Slike stygge ting som MANGE av dere som leser dette innlegget slenger ut, kan dere holde for dere selv. Man trenger ikke alltid å vrææle ut alt det stygge man tenker, det er så ubeskrivelig umodent.

Kanskje mange av dere som leser dette innlegget mener jeg er en big fat bitch, men so what ? Jeg står for det jeg sier, og unnskyld meg hvis dere synes det er feil.

Hva mener akkurat DU ?

Tatovering

01.02.2012 @ 23:40 i Blogg 2 kommentarer

Åh, nå er jeg endelig ferdig med tatoveringene.. Eller i hvertfall nesten ferdig. Må arbeide litt mer, alt må være perfekt !

Nr 1:

Nr 2:

  
Tatovering

01.02.2012 @ 19:23 i Blogg 1 kommentar

Heisann ! 

Har vært syk siden søndag nå, uggh ... Har ikke vært på skolen, men har i hvertfall fått med meg leksene vi har. Vi fikk en oppgave i går. Vi skal lage en svart, hvit tatovering. 1 til armen og 1 til leggen. Blir spennende !! :D Har bare laget skissene ferdig, så nå kommer det morsome arbeidet. Sette det inn i Illustrator !! JIPPI ! :D

Skal legge ut arbeidet når det er ferdig.


Et random bilde av meg og Stine Charlotte www.turkismonster.blogg.no

- Kristine Carlsson ♥

hits