Arkiv mned: februar 2011

heisann sveisan !

20.feb.2011 @ 18:26 i Blogg 0 kommentarer

Nå er det 5 dager siden sist jeg blogget. Jeg vet, fy skamme meg ! Jeg skal ikke begynne å gi unnskyldninger på hvorfor jeg ikke har blogget og alt det der, for jeg har egentlig ingen unnskyldning.

Men i hvertfall, de siste dagene har jeg bare slappet av, og vært litt sjuk i magen. For det meste så har jeg vært med Roar, og da bruker jeg ikke orke blogging. Jeg og Roar skal jo flytte i lag som jeg har fortalt før. Nå er det ikke lenge igjen, og jeg har allerede begynt å pakke ned de små sakene som jeg aldri bruker. Har også pakket ned kameraet mitt, så jeg blir ikke å legge ut bilder noe særlig. Kanskje noen webcam bilder av og til.

I går var jeg og Ronja ute for å feire bursdagen som hun hadde på torsdagen. Det var kjempe koselig. Var bare sosial og koset oss !

Bo alene kanskje ?

15.feb.2011 @ 21:01 i Blogg 1 kommentar

Heisann sveisann ! Nå for tiden er livet mitt super dupert ! Vi som går Medier og Kommunikasjon skal filme UKM Lakselv i morgen, og UKM Karasjok i mars. Gleder meg utrolig mye ! I tillegg har jeg snakket me mamma og jeg får lov til å flytte for meg selv i en 60 kvadrat leilighet ! Med Roar så klart. Hehe. Blir mest sannsynlig kanskje å flytte inn slutten av mars eller begynnelsen av april. Det kommer til å bli utrolig spennende for min del. Har aldri bodd alene før, men det kommer sikkert til å gå bra. Det blir på en måte prøve for meg til å bo alene.

Jeg synes det er mye bedre å flytte ut i nerheten av familie, i steden for å flytte langt vekk. Men det er jo min mening. Det eneste vi trenger å få tak i er hvitevarer slik som

komfyr

vaskemaskin

fryseboks

Men det fikser vi sikkert lett ! hehe.. Hvis du har eller vet om noen som gir bort/selger for billig penge, SI I FRA TIL MEG !

Random, lekser, liksom !

14.feb.2011 @ 01:03 i Blogg 1 kommentar

Hei alle sammen

Må virkelig beklage lite blogging, men jeg har ikke hatt tid .. Har passet hunder, laget mat, sovet og gjort lekser. Vi har utrolig mye på G på skolen. Flerkameraproduksjon, 3 egenvurderinger, innlevering av kompetansemål, norsk, engelsk, matte og øving til filming av UKM. Jeg synes det er koselig når jeg alltid har noe å gjøre, men trust me ! Dette er altfor drøyt !

Nå sitter jeg hjemme hos Roar, skriver egenvurdering og blogger. Kjempe koooos ! hehe.. Roar ligger og sover ! Han snorket faktisk skikkelig mye, haha ! Anyhows, jeg begynner å blogge ordentlig igjen i morgen, TROR JEG !

Dette innlegget ble egentlig bare helt random, liksom..Min og Øystein sin mandarin !

GODNATT ! ♥

dag 5 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre

11.feb.2011 @ 21:11 i Blogg 0 kommentarer

Hei og hå ! Nå er det endelig helg igjen, har gledet meg heeele uka ! Skulle egentlig på hytta i dag, men det ble det ikke noe av siden det var så mange i familien der. Det var rett og slett ikke plass. Men det gjør ikke noe, jeg og Roar blir alene hjemme og kan kose oss med film og god god god mat, mmmmmmmmm !

Kjørte hjem etter skolen i dag siden jeg hadde en kjempe overraskelse til mamma. Det er jo morsdag på søndag, så jeg laget ett kjempe koselig kort til henne. Jeg vet jeg vet. Det er ikke lov å gi morsdagsgaven før søndag, men jeg klarte ikke vente ! hehe.

Nå skal vi lage løvsteik med pomfri og bearnaise saus. Etter maten skal vi knuse frosne bringebær med juice oppi - smooothie ! mmMMmmmMMM ! Gleder meg allerede ! Og senere i kveld skal vi se Black Swan, håper den er bra !

5 ting jeg elsket når jeg var yngre:

 1. Mumitrollet, Bompi bjørnene og Bamse verdens sterkeste bjørn
 2. Tyggegummi
 3. Ski turer
 4. Godteri
 5. Ødelegge lekene mine totalt ! muahahhaha

Hva elsket du da du var yngre ?

DAG 3 - 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør.

08.feb.2011 @ 15:49 i Blogg 0 kommentarer

Hmmmm, dette blir vanskelig.. Vet egentlig ikke, men kan jo skrive noe da, hehe xp

1. Dra til Disney Land

2. Bli rik

3. Hoppe i falskjerm / strikk

4. Treffe Obama og bli enig om at jeg skal bli den neste presidenten

5. Kjøre masse scooterSynes jeg lignet litt på kissie.. hehh

Kristine,Kristine,Boller og Proteiner

08.feb.2011 @ 15:14 i Blogg 1 kommentar

Huff og huff nå er det lenge siden jeg har blogget ! I helga var jeg i Hammerfest i 50 års dag, var kjempe koselig. Men en ting kan jeg love dere, 50 åringer bråker myyye mer enn ungdommer ! Så hvis noen i 50 årene ber dere om å være stille på fest, så er det bare å si vær stille tilbake...

Orket ikke å dra på dataen i hele helga, var egentlig ganske godt å slippe å tenke på om noen hadde snakket til meg på facebook eller at jeg måtte blogge. Men nå er jeg i alle fall igang igjen med blogginga, smiiiil !

Vi fikk gå klokka 1400 fra skolen i dag siden vi har naturfagsprosjekt. Jeg jobber med Kristine og vi har om proteiner, skal lage powerpoint osvosv.. Etter det skal vi lage kylling i pitabrød også skal vi bake boller bare for å ha det artig ! Hehe.

blogges senere !

Cupcake !

03.feb.2011 @ 13:21 i Blogg 1 kommentar

Nå kommer dag 1 og 2 !

Bilde av deg og den siste sangen du hørte på

Hva er i sminke pungen din ?

Det var det som er i sminkepungen min som jeg har med på skolen. Tar flere bilder når jeg kommer hjem av resten

Spørsmålsrunde !

02.feb.2011 @ 18:19 i Blogg 4 kommentarer

 

Jeg tenkte at jeg kunne starte med sånn 30 dager igjen. Jeg skulle egentlig gjøre det forige gangen, men det var så utrolig kjedelige ting jeg måtte gjøre. Mistet på en måte motivasjonen. Men nå skal jeg begynne igjen. Fant en liste på www.karopine.blogg.no som jeg synes virket interessang. Jeg tenkte at jeg kunne starte med det i morgen.


Foresten så tenkte jeg å lage en spørsmålsrunde, det blir så klart på video. Men det er bare hvis jeg får nokk spørsmål altså ! Så dere som vil kan bare spørre ivei !

 

Her er listen:

 

DAG 1 - Et bilde av deg og den siste sangen du hørte på.

DAG 2 - Hva er i sminke vesken min?

DAG 3 - 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør.

DAG 4 - 5 ting jeg elsket da jeg var yngre.

DAG 5 - Bilder av rommet mitt.

DAG 6 - 10 ting jeg virkelig setter pris på.

DAG 7 - Et bilde av mitt siste innkjøp.

DAG 8 - 6 ting du er inne på, på pcen.

DAG 9 - Beskrive mitt drømmebryllup.

DAG 10 - En bok (serie) jeg har lest.

DAG 11 - 10 ting jeg ikke kan leve uten.

DAG 12 - 5 blogger jeg liker.

DAG 13 - Bilde av telefonen min.

DAG 14 - Min favoritt film.

DAG 15 - Nåværende ønskeliste?

DAG 16 - Bilde av deg og en venn tatt denne dagen.

DAG 17 - Outfit.

DAG 18 - 5 TV programer jeg liker.

DAG 19 - Bildeserie om hvordan jeg har forandret meg (utseende).

DAG 20 - 5 kjendiser jeg liker.

DAG 21 - Bilde av kjæledyre(ne) ditt.

DAG 22 - Et bilde av deg med rett hår og et med krøller/bølger.

DAG 23 - Bilde av utsikten fra huset mitt.

DAG 24 - Vis noen av smykkene dine.

DAG 25 - Et bilde av deg som liten.

DAG 26 - Bakgrunnsbildet ditt på mobilen og pcen.

DAG 27 - Bilde av dine parfymer.

DAG 28 - Hva jeg har i veska.

DAG 29 - Et bilde av min håndskrift.

DAG 30 - 3 bilder tatt gjennom dagen.

 

Husk å spørre i vei ! Svarer på alt

 

Ukens interessange

02.feb.2011 @ 18:16 i Ukens interessange 0 kommentarer

 

Hei på dere lesere !

 

Jeg synes at jeg har vært utrolig flink å blogge i det siste ! Det er vell kanskje fordi at jeg har vært hjemme å ikke hatt noe bedre å gjøre, men det gjør meg virkelig ikke noe ! Tenkte jeg skulle dele med dere dagens interessange greier.

 

Jeg har begynt å følge med på en serie som heter Jerseylicious. Utrolig spennende serie ! Handler om en frisør og makup salong som heter Gatsby, der jobber det jenter som vil få seg en stor kariære De gjør absolutt alt for å komme seg på topp og leve i rampelyset ! Det er utrolig mye drama gjennom hele serien, noe jeg synes er utrolig morsomt. Elsker serier hvor personene er dumme og dramatiske. Hehe ! Det høres kanskje litt dumt ut, men jeg innrømmer at det er sant ! Denne serien anbefales virkelig ! Man klarer ikke å legge fra seg pc, og hvis man ser det på TV så gleder man seg gjennom hele uka til neste episode ! Så utrolig bra.

 

Her er hoved personene

 

Disse to kan ikke noe annet enn å lage drama med hverandre !

Men de er de beste i hele serien, mener jeg !

 

Følger du med på Jerseylicious? Eller en annen serie ?

 

PILUS HAIREXTENTIONS, den korte veien til langt hår !

01.feb.2011 @ 20:48 i Blogg 3 kommentarer

Heisann folkens !

Pilus arrangerer en kjempe god konkurranse HER !

( www.pilus.no )

Pilus er en nett butikk fra Trondheim, med kjempe god kvalitet ! Jeg har hatt extentions leeeenge. Jeg har hatt både clips og extensions. OG HVER gang jeg har hatt så har jeg bestilt fra
PILUS !

Det er utrolig god kvalitet på håret de har. Det røyter ikke, og det blir ikke fort slitt heller. Det lengste jeg har hatt hårene var i 7 måneder, noe som er utrolig bra ! Jeg har satt på nye hår nå, og er like fornøyd som altid !

På pilus selger de hår til menn og kvinner. Du får kjøpt:

 • Børster
 • Hår produkter
 • Extentions
 • Clip on
 • Lim
 • Smeltetang

De har også forklaring på hvordan du setter på hårene !Du får kjøpt alt du trenger. Hvis du er ny kunde på PILUS og ikke eier noen ting.

IKKE BEKYMRE DEG ! De har ALT !

PILUS og PILUS.BLOGG.NO

Go and check !Alle bildene er hentet på PILUS

Roooolig !

01.feb.2011 @ 20:20 i Blogg 0 kommentarer

Sitter bare her og koser meg. Tenkte jeg kunne blogge et lite innlegg.

I am so clever that sometimes I don´t understand a single word of what I´m saying !

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.

Kristine Carlsson i et nøtteskall !

 

 

 

Det er foresten lyd på denne videoen, men youtube har sperra den !

HAHAHAHHA ! flirer meg ihjel !

Skole valg

Hei på dere ! I dag dro jeg ikke på skolen faktisk. Det er det verste jeg vet, føler at jeg henger skikkelig etter hvis jeg bare går glipp av 1 dag. Skikkelig ille ! Uansett, nå har jeg og sikkert mange andre søkt skole for 2 året videregående skole. Jeg har søkt medier og kommunikasjon, fordi at jeg trives utrolig godt. Faktisk så trives jeg sinnsyykt godt på denne linja ! Jeg elsker det jeg driver på med slik som Fotografi, Redigering, Filming og mange andre ting som man gjør på medier og kommunikasjon.

Jeg er en av de heldige som har klart å finne ut hva jeg vil holde på med, og som vet hva jeg skal søke til neste skoleår. Det er faktisk ikke så mange som klarer det. Vet om utrolig mange som har søkt feil, og som angrer som gjør at de ikke blir skole motivert. Dette synes jeg er kjempe trist for de som ikke vet hva de vil og slikt. Den dag i dag er man nøtt å gå skole, man er faktisk nesten nøtt til å gå mange år på skole for å få en ordentlig utdanning.

Jeg husker når jeg gikk i 10 klasse, jeg ante ikke hva jeg hadde lyst å gå. Jeg var skikkelig stressa og endret mange ganger på søkinga. Men så kom jeg fram til at jeg ville gå design og håndtverk. Men etter bare noen dager så byttet jeg over til medier og kommunikasjon, og jeg har aldri tenkt å bytte til noe annet !

Hvis du også er en av dem som ikke vet helt hva du har lyst å bli, så burde du tenke på framtida. Hvis du vil bli lege, advokat eller slike jobber som gjør at du kan tjene mange penger, så burde du gå studiespesialisering. Hvis du liker å drive på med datamaskiner, bilder, film, musikk osv. så anbefaler jeg virkelig medier og kommunikasjon ! Det er en utrolig morsom linje å gå på. Vi drar på mange turer for å ta bilder. Vi drar på fjellet og mange andre plasser. På medier og kommunikasjon drar man også på forskjellige filmfestivaler, det er utrolig morsomt. Men ikke bare det, vi får også sjansen til å filme UKM ! DET ER DET ALLER BESTE !


Anbefales virkelig !

Hvilken linje går du?

hits