Arkiv mned: januar 2011

Make your day !

Jeg og Stine øvet til en sånn film vi har i medie produksjon. Vi har laget en liten skætsj som vi prøver å lage skikkelig morsom. Vi har med en jente som heter Charlotte, det er ikke en ekte person, men Stine sin karakter på bloggen. Hvis dere drar å ser på www.bestandig.blogg.no. Jeg tror det kommer til å bli kjempe bra ! Det er bare så synn at jeg har prestasjons angst, så jeg tørr liksom ikke å vise fram hva jeg kan. Det ødelegger også mye av gleden i hele prosjektet. Men jeg skal gjøre så godt som jeg kan

Mens vi øvet, så tok vi noen sinnsyyyyke bilder.Eller, mange sinsyyyyke bilder !Jeg tror Stine koser seg veldig med lippglossen ! heheVi vet aldri når eventyret kommer til livet vårt,men den dagen det er der, må vi gripe det.


En stykk downs Kristine

Det finnes mange forskjellige design til vagina.

Dette er THE AFRICAN HULDRA STYLE !Dette er Russian jomfru hair !Husk ! Nyt livet mens du kan !

Videoene !

31.01.2011 @ 08:54 i Blogg 2 kommentarer

Hei ! Nå er klokkka halv ni og skolen begynner om noen få strakser. Jeg har hatt en skikkelig god morgen, lett å stå opp, livet er hærlig ! Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut videoer og bilder i fra helgen. Jeg skulle egentlig legge ut på lørdag og søndag, men det var noe bøgg med både videoen og bloggen. Men her kommer alt !

Her er videoen fra lørdag

Vi så også inception, kjempe god film !

Arctic cat ! <3
Kaldt ! Kjører du drag/scooter ?

hei

29.01.2011 @ 18:54 i Blogg 0 kommentarer

I går hadde jeg og Cherita det kjempe koselig, så på Inception med Øysten, Lars og Lars. Jeg filmet en hemmelig video i går også, skulle legge den ut slik at det ble mer spennende for dere å komme å lese, men bloggen ville ikke legge den til i html. DRITT altså !

 

Kose kveld og scooter drag !

28.01.2011 @ 17:09 i Blogg 0 kommentarer

Hei how ! Nå sitter jeg hos Cherita og chiller forran macen. I kveld skal vi se film og kose oss med fredags godis også skal vi lage mat. Men det beste skjer i morgen. I morgen skal vi dra på fjellet og kjøre drag ! På et vann som heter iccas. Gleder meg maxi til det atlså.

På skolen i dag gjorde vi egentlig ikke så altfor mye, det har vært bare rolig på skolen hele uka, så uka har gått utrolig fort. Jeg og Stine Charlotte holder på med et prosjekt som vi fikk i medie kommunikasjon. Vi skulle lage en reklame plakat om tine melk som skulle være miljøvenlig. Så vi kom fram til at melke kartongene våre skal være laget av elefant bæsj. Visste du foresten at det går ant å lage miljøvenlige papir, kartonger osv av elefant bæsj ? I såfall så er det slik.

(google)Laget en liten skisse over hvordan vi ville ha den ( bare sånn cirka ) Men den er jo ikke ferdig da. Synes den ble ganske kul. Hehe !

Det kommer sikkert flere bilder i fra kvelden senere når vi skal se film. Så vi sees senere, SMASK !

En trøtt mårning

27.01.2011 @ 09:33 i Blogg 3 kommentarer

Heihå ! Jeg tror dette er min trøtteste mårning ever. Klarte nesten ikke våkne i mårrest. Nå sitter jeg på skolen som den trøtteste trøtting, pluss at jeg ser ut som ett troll på håret ! Det er ille når man har slike dager. Hehe. Heldigvis er det helg i morgen. Gleder meg til å sove masse, ha stygg sveis og null sminke !Hva synes du er det beste med helgene ?

Sunbrushed !

27.01.2011 @ 00:12 i Blogg 0 kommentarer

Hei og hallo. Jeg skal slutte å komme med masse forskjellige udugelige unnskyldninger på hvorfor jeg ikke har blogget så ofte i det siste. Men jeg kan fortelle dere hvordan min dag har vært. Den har faktisk vært ganske fantastisk skal jeg fortelle dere ! På skolen koset jeg meg med chill jobbing, bortsett fra matte, der er bare stress, hehe. Anyhows, etter skolen ble jeg med Stine Charlotte hjem, vi skulle lage god middag og øve på manuset på en film ting tang som vi holder på å lage. ( Men det rakk vi ikke ).

Vi spiste kjempe god wok ! Jeg liker faktisk ikke wok, men denne var faktisk god. Stine er flink å lage mat ! Etter middag så måtte vi være raske, vi hadde trening på lista i tillegg. Vi trodde vi kom seint og ikke fikk stå bakerst, men det var heldigvis ingen der. Fjoh !Middagen, Kylling, Saus, Nudler, grønnsaker og smoothie !

Når jeg kom hjem etter treninga så hadde mamma en kjempe overraskelse til meg ! Hmm, hva kan det være ?SUNBRUSHED ! Det er en selvbruning som er helt syk. Det er ikke krem som man smører på, men brunt vann og en klut. Når man påfører den er man nøtt å ha på seg hansker, den skal påføres med den hvite kluten som er på bildet. Foreløbig synes jeg at den er kjempe bra ! Må jo såklart vente til i morgen med å se ordentlig resultat. Legger ut bilde btw.

Har du brukt sunbrushed før ? i såfall, hva synes du ?

dumme dumme !

25.01.2011 @ 12:30 i Blogg 0 kommentarer

Hei hei ! Jeg skulle legge ut bilder i går, men det gikk ikke. Fikk samme problem som i Hammerfest. Bildene bare sto å lastet hele tiden. Så tenkte jeg, jaja det fikser seg sikkert i morgen. Men NEIDA ! De laster enda hele tiden.. Men siden jeg er en optimist så går det sikkert senere eller i morgen !

Ha en fin dag :)

Helgen er over

24.01.2011 @ 14:13 i Blogg 0 kommentarer

Hei hei ! Nå er helgen over, noe som sikkert alle synes er trist. Jeg har jo vært i Hammerfest på besøk hos Roar sine foreldre i helgen, å det har vært utrolig koselig ! På lørdagen var vi i byen og shoppet, og i 6 tida var vi på peppes å spiste. Jeg lovte jo at jeg skulle legge ut bildene på lørdag men det var noe klikk med blogg så jeg fikk ikke lastet bildene opp .. Men jeg tenkte at jeg kunne legge dem ut nå ! Senere skal dere også få vite hva som er i min sminkeveske.

Skole dagen i dag har vært skikkelig chill. Vi har sett film og bare koset oss ! Håper resten av dagen blir like chill. I dag er det ny uke og nye muligheter. Den nye trenings uka har startet, og i dag er det stepp med Kristine og Stine. Jippiii ! Gleder meg til treninga. Har gledet meg hele helga. Skulle egentlig jogge i Hammerfest, men det var så dårlig vær, så jeg fikk ikke mulighet. Men nå kommer noen få bilder i fra helga.Meg og Roar på peppes mens vi venta på Kristine HolmgrenMenyen, de har fått ny pizza med pomfritt og bearnais saus, jeg ville prøve den, men det ble heavy heaven.Kristine koser seg med oss, mens vi venter på pizza

Jeg skulle egentlig legge ut bilder av Magnus ( BESTANDIG.BLOGG.NO ) Men jeg traff han ikke når jeg tok buss til Hammerfest. Buhu ! Men vi får prøve igjen neste gang, hehe ! Skjekk ut bloggen. WWW.BESTANDIG.BLOGG.NO ! Døds bra blogg !

Hvilken pizza liker du best ?

Lørdag ! TOMMYLIFE !

22.01.2011 @ 12:46 i Blogg 10 kommentarer

Hei alle sammen ! I går rakk jeg desverre ikke å blogge, hadde masse å gjøre på skolen, også skulle jeg ta bussen til Hammerfest når jeg var ferdig på skolen. Men nå når jeg endelig er her, så kan jeg jo blogge litt for dere ! Hvis noen lurer på hvorfor jeg er her, så er det fordi at Roar sine foreldre bor her, å vi har kommet hit for å besøk de.

I går koset vi oss med pizza og Det Store Korslaget. Utrolig koselig ! Å vet dere hvem som kom på TV i går ? www.tommylife.blogg.no ! Han kom løpende på scenen og snakket til alle som så på Det Store Korslaget. Haha ! Anyhows, nå skal jeg til byen å se om jeg finner meg noe fint. Så vi snakkes senere !Hva bruker du å gjøre på en lørdags formiddag ?

Møtet med MAGNUS !

20.01.2011 @ 12:55 i Blogg 3 kommentarerHei og god formiddag ! Jeg har satt å tenkt kjempe lenge om hva jeg kan blogge om i dag. Det er skikkelig irriterende når man ikke finner noe å blogge om, men ENDELIG så vet jeg hva. I dette innlegget skal jeg blogge om ett random møte jeg skal ha med en som heter Magnus. Å nå lurer sikkert alle på hvem Magnus er.

Magnus er kjæresten til en venninne som jeg går i klasse med, STINE CHARLOTTE MONSEN ! Kjempe glad og sprudlende jente. Hehe ! Hun har en kjempe bra, og kjempe lest blogg som heter www.bestandig.blogg.no ! Hun blogger sammen med kjæresten sin, de er veldig kjente faktisk !

Meg og Stine liker tydeligvis begge å gjøre litt sprell. Så i morgen når jeg skal ta bussen til Hammerfest, så møter jeg mest sannsynlig Magnus i Olderfjord ( hvor jeg bytter buss ). Da skal jeg være utrolig ivrig, fortelle at jeg ELSKER bloggen, og leser den minst 15 ganger om dagen. Jeg skal i tillegg klikke internasjonalt med kameraet mitt ! Dette kommer til å bli døds bra !

Bildene også videre, skal jeg legge ut på bloggen ( MED TILLATELSE FRA STINE ) Også skal jeg sende linken til BESTANDIG.BLOGG.NO. Men forhåpentligvis skal Stine si i fra til Magnus at dette var ett sprell. Hehe !

Meg og Cherita, en kjedelig skoledag !

Er du rampete i blandt ? I såfall, hva har du gjort ?

Kristine Carlsson

Slappeste fisken, 1 månede med blogging !

19.01.2011 @ 14:11 i Blogg 6 kommentarer

Hej Hej, Hallå ! I dag har jeg ikke vært på skolen. Har sovet kjempe lenge, og bare slappet av. Det har vært så utrolig godt ! Har begynt å bli sliten i kroppen av så mye skole, venner og trening, så jeg orket ikke å dra på skolen i dag, rett og sett. Men det er lov å ta fri av og til, BARE hvis man virkelig trenger det.

Men siden jeg er litt sjuk i dag, så kommer jeg sikkert til å blogge en del ganger. Synes det er så utrolig morsomt ! Så dere som leser har bare med å komme flere ganger innom for å se hva jeg har funnet på for noe sprell. Hehe.

Jeg begynte å blogge 19 desember 2010, I dag har jeg blogget i akkurat 1 månede. Jeg trives utrolig godt med dette ! På en månede har jeg klart å få meg 50 blogg lesere, og jeg er kjempe glad for at dere trives med å lese bloggen min. Dette er noe som gjør meg utrolig glad !

Jeg har også tenkt å trekke ut en blogg som jeg skal gi vurdering på. Jeg skriver om den bloggen på min blogg. Så kom igjen folkenzzz, legg igjen bloggen din i kommentar feltet !

Bruker du å ta fri i blandt ?

Kristine Carlsson

Julia og Voe, sterke personer !

19.01.2011 @ 13:28 i Blogg 9 kommentarer

Nå som voe har lagt ned bloggen sin, så har jo selvfølgelig Julia Nyland kommet på 1 plass, noe jeg synes er supert for Julia. Må være supert å ha kommet så langt allerede bare ved blogging. Grunnen til at Voe la ned var fordi hun ble " mobbet " på sin egen blogg. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk gidder å gjøre slike ting. Hvorfor kan ikke folk bare la andre folk være i fred ? Det må være slitsomt for en person å bry seg om bare de negative tingene om folk. Hvis man ikke liker noen, eller irriterer seg sykt over noen, så trenger man ikke å lese bloggen, eller i det hele tatt se på den personen. Hvordan hadde du følt deg hvis du hadde vært en så suksessfull blogger, også får man bare dritt tilbake ?

Nå som Julia Nyland har kommet på toppen, så har hun også begynt å merke forandringer. Hun har på veldig kort tid begynt å få veldig mange dårlige kommentarer rundt om kring, ikke bare på bloggen, men også på VG. Jeg kjenner jeg blir utrolig irritert over slike personer. Men det viser jo egentlig bare hvor dårlig man synes om seg selv, når man er nødt å rakke ned på alle andre rundt seg.

Trening så det holder !

18.01.2011 @ 17:43 i Blogg 2 kommentarer

 

Jeg trener jo mrl og stepp som jeg har fortalt før. Trives kjempe godt med meg selv nå som jeg har begynt å trene. Jeg kjenner at jeg er mer glad, og klarer å konsentrere meg mye mer på skolen enn det jeg gjorde før. I tillegg får jeg brukt all min energi på trening, slik at jeg sover kjempe godt om nettene. Har også fått opp forbrenningen min, slik at jeg er mer sulten til rette tider. Man skal spise minst 4 ganger om dagen ( hver 3 time ca . ) Jeg trener jo med Kristine Holmgren og Stine Charlotte Monsen, to kjempe koselige jenter som er glade omtrent hele døgnet ! De sier også at de får brukt energien og at de føler seg bedre av trening. Jeg tror ikke at dette er oppspinn, men fakta.

Jeg synes at alle mennesker burde trene oftere enn det de gjør nå. Hvertfall 2 eller 3 ganger i uken !  I tillegg til alt dette så er man jo nødt til å skifte kosthold. Jeg spiste hvertfall 2 sjokolader, 2 baguetter + 1 iskaffe på en skoledag før. Pluss at man spiser når man kommer hjem. Nå har jeg gjort det helt totalt om. Nå spiser jeg hjemmebaket brød og saft på en hel skoledag, man trenger egentlig ikke mer. Men kroppen er avhengig av sukker og slikt. De to første ukene er helt forferdelig, men når man har kommet over det, så er det lett som ingenting. Det har jeg lært.

 

Hvis du er en av de personene som ikke trives i din egen kropp, så burde du kanskje begynne å trene litt. Det er faktisk bare du som kan gjøre noe med kroppen din, eller i det hele tatt alt. Så trening det anbefales STERKT !

 

Her er mitt treningsprogram:

- Mandag og onsdag - Stepp

- Tirsdag og torsdag - Mrl ( Mage, Rumpe, Lår )

På mandager og onsdager etter stepp bruker jeg å dra en tur på treningsstudio. Der bruker jeg bare å sykle eller jogge forsiktig, slik at jeg ikke får gangsperre neste dag.

Mamma laget god middag, Yummy !

Trener du?

Kristine Carlsson

Sola kommer snart !

18.01.2011 @ 12:05 i Blogg 4 kommentarer

Hei, og god morgen ! Nå sitter jeg på skolen å tenkte jeg kunne blogge litt. Har en og en halv time fri, så jeg har ikke noe annet å gjøre. Har tenkt å slenge ut min ønskeliste siden det er dag 9, også skal jeg bare skravle litt med dere. Jeg så ut vinduet i ste, å da så jeg solskinn ! Himmelen var helt gul og kjempe nydelig. Gleder meg mega mye til å se sola igjen. Dette innlegget blir egentlig bare helt random siden jeg ikke har så altfor mye å dele med dere, men det gjør sikkert ikke så mye. Hehe !

Jeg gleder meg ikke bare til sola kommer, men også til å dra til Hammerfest med Roar. Vi skal dra til byen å spise på peppes på lørdag, invitere noen venner og slikt. Også skal jeg og mamma dra til Alta å kose oss om ikke så lenge, gleder meg max ! I tillegg til at jeg har bursdag om 4 måneder, da blir jeg 17 år ! Tida går fort.. TJOHEI !

Men her er ønskelista min:

 • Trenings sko
 • Scooter lappen, vil ha :(
 • Speilrefleks kamera
 • Ett pent maleri
 • ID sminke

Jepp det var det ! Har egentlig ingen flere ønsker. Alle disse ønskene er nesten for dyre, men det er jo lov å ønske i hvertfall. Foresten så fikk vi vafler på skolen i dag. Vafler med brunost er døds godt !Kristine Holmgren og mine sine vafler !Yummy ! Foresten, dere må gi meg beskjed i kommentar feltet om hva dere vil at jeg skal skrive/gjøre på bloggen. Kanskje bloggen min blir mer spennende å lese (?)

Kristine Carlsson

Jeg vil ha ! Jeg vil ha !

17.01.2011 @ 13:46 i Blogg 7 kommentarer

Nå sitter jeg her på klasse rommet å kjeder meg igjen. Har gjort ferdig nesten alle leksene mine, bortsett fra engelsken. Har tenkt å se igjennom logoen min for north mountain cup. Det var en liten konkurranse over best logo, å jeg kom videre. Så nå må jeg bare fin pusse litt på den. Hihi.

I dag er det dag 8, så jeg skal fortelle dere hva jeg vil ha mest av alt akkurat nå. JEG VIL HA SOMMERFERIE ! Elsker å stå opp til at sola skinner, lillsøster er ute å tegner på fortauet med kritt, og mamma lager god mat ute. Også elsker jeg sommeren fordi at på sommeren er det tivoli ! DET ER DET BESTE ! Jeg elsker karuseller og alt annet som har skikkelig fart.

Hva liker du med sommeren ?

Blogges !

Medier og kommunikasjon

God morgen igjen ! I dag hadde jeg faktisk ikke problemer med å stå opp. Våknet med en gang, og jeg var ikke trøtt en gang. Men det jeg tenkte å legge ut i dag på bloggen er noen av mine prosjekter. Jeg går jo på medier og kommunikasjon, så jeg har jo hatt hundre tusen forskjellige prosjekter. Så jeg tenkte jeg kunne dele noen av de med dere.

Stop Motion, laget av: Kristine Carlsson og Kristine Holmgren

PlakatMotebladBandfoto

Jeg har laget mye mer, men  resten får dere ikke se ! moahahahahah !

Kristine Carlsson

Bildene fra helgen

17.01.2011 @ 00:13 i Blogg 0 kommentarer

Jeg glemte desverre å ta bilder gjennom hele helgen min, men dere for bare overleve ! Hehe.Vanligvis så liker ikke Roar sjokolade så altfor godt. Men endelig fant jeg en sjokolade som han ELSKET ! Flinke meg.Roar lager middag i min sexye onepiece. Husker ikke helt hva retten het, men det er i hvertfall pasta og skinke.And this day was my lucky day ! Iphone min funker litt bedre nå enn før ! Det var noe som skjedde med høytaleren som man snakker i. Jeg hørte ikke hva folk sa hvis jeg ikke hadde på høytaler. Men nå er den blitt litt bedre. Testen den. Så nå er jeg lykkelig ! Men jeg tror fortsatt at jeg skal sende den inn på reprasjon.

Blogges !

Helgen min

16.01.2011 @ 19:04 i Blogg 0 kommentarer

Når jeg kom hjem fra skolen på fredag, så koset jeg meg litt med mamma før jeg skulle dra å sitte barnevakt for lillesøster. ( Hun sov hos bestemor ). Vi laget taco, så Avatar og spiste nøtter og potetgull. Det var kjempe koselig. Men jeg tror ikke at søster skjønte så mye av Avatar siden den er på engelsk. Hun er jo bare 8 år, å klarer ikke lese hele teksten. But anyhows, hun likte filmen veldig godt. Hun synes Navi folkene var så fine.

På lørdagen dro jeg til Roar min kjære. Vi laget natchos, det var kjempe godt. Men Roar hadde ikke stekepanne, så vi måtte bruke en kokekaseroll. Hehe ! Også har vi bare koset oss med film og godis. Jeg har tatt noen bilder ( ikke mange ) som jeg har tenkt å legge ut. Men desverre så funker det ikke å overføre bildene til Roar sin mac.. Han hadde ikke sånn inngang til minnekort. Men bildene kommer ut i løpet av kvelden når jeg kommer hjem til min mac.

Hvordan har din helg vært ?

Blogges !

Sliiiten !

14.01.2011 @ 13:47 i Blogg 0 kommentarer

God morgen ! I dag skal jeg snakke litt om den forferdelige skole dagen min. I første time hadde vi matte, og alle i klassen satt spente å ventet på å få karakterene. Når klokka slo 0900 var det full trafikk på skolearenaen. Å da mener jeg FULL TRAFIKK ! Meeen, alle i klassen/skolen ble dypt skuffet over at ingen hadde fått karakter. Etter dette satt alle å snik tittet innom skolearenaen innimellom. Ikke før halv tolv fant vi ut at vi ikke fikk karakterene pga. en stygg feil som skolen hadde på dataen sin, eller noe slikt.

Men det var ikke det verste ! Når jeg kom i gymmen så tenkte jeg at det bare kom til å bli helt chill siden Sigmund(  gym læreren vår ) er så snill. Men ikke svarte ! Vi måtte jogge i 10 minutter i strekk til oppvarming, i tillegg til at vi måtte løpe opp og ned trappene på skolen i 4 minutter.. Det er seriøst noe av det verste jeg har opplevd i hele mitt 16 års lange liv ! Visste faktisk ikke at Sigmund var så horror !

Jeg hoppet over 2 dager, siden de var så teite. Så jeg har tatt bilder av dag 7 i dag. Hehe.

Mentos gum, jævli god !

Hvilken tyggis liker du ?

Kristine Carlsson

Stop Motion !

13.01.2011 @ 14:52 i Blogg 0 kommentarer

Jeg lovet jo dere at jeg skulle legge ut stop motion videoen når jeg og Kristine var ferdig med den. I dag har jeg egentlig bare slappet av på skolen. Har hatt PTF så jeg har bare tatt brainstorming på hva jeg skal gjøre i PTF. Nå skal jeg hjem til mamma å spise middag, lurer på hva det er. Hmm ! Etter det skal jeg til min kjære Roar.

Jeg synes at den ble kul !

Hva synes du ?

Blogges !

Skole og trening

12.01.2011 @ 11:17 i Blogg 0 kommentarer

Sorry folkens for at jeg ikke har blogget på lenge. Har hatt kjempe mye å gjøre i det siste, så jeg var bare nøtt å legge bloggingen bort. Men nå begynner jeg igjen ! Jeg kan starte med en liten oppsummering over hva jeg har gjort de siste dagene når jeg ikke har blogget.

Jeg har vært våken til langt på natt for å få gjort leksene mine ferdig ( har ikke gidda å gjøre de ) hehe. Og på mandagen begynte jeg, Kristine Holmgren og Stine Charlotte Monsen å trene. Vi trener hver dag ! Mandager og onsdager er det stepp, og tirsdager og torsdager er det mrl. Men seriøst, jeg klarer ikke å bevege på beina mine ! Det er helt sykt vondt. Har fått verdens verste gangsperra EVER ! Og i dag er det på'n igjen ! Huff ..

I helga var jeg også med Kristine Holmgren. Hadde det kjempe koselig, spiste pizza, så på TV og tok masse rare bilder. Puuus ;*

Det kommer bilder senere på dagen, blogg.no lar meg ikke laste opp bildene mine !

Blogges !

Finner ingen overskrift

06.01.2011 @ 18:04 i Blogg 0 kommentarer

Finner ikke på overskrift, og heller ikke noe jeg vil ha som jeg kan ta bilde av. Så jeg blir å ta dag 5 og 6 i morgen. Dessuten så har jeg ikke kameraet mitt her, så det blir vanskelig å ta bilde. Telefon funker ikke noe særlig bra til å ta bilder heller. Hehe. Sitter hos Kristine Holmgren og blogger. Skal spise natchos med henne og kjære Roar <3 Glad i dere !

Blogges !

Hva har du spist i dag ?

Slutt på søtsaker !

06.01.2011 @ 13:55 i Blogg 0 kommentarer

Som de fleste sikkert vet så elsker jeg godter, brus og kaker. Men nå skal jeg desverre slutte å spise dette. Skal helst ikke røre noen slike ting. Men ikke bare det ! Jeg skal begynne å trene igjen. Gleder meg kjempe mye. Har kjøpt meg Stepp, MRL ( Mage, Rumpe og Lår ) og treningsstudio. Nå skal jeg begynne å trene fra mandag til fredag, altså hver dag. Har trent før ( for ikke så lenge siden ) men så ble jeg lat og orket ikke mer. Men nå gleder jeg meg super mye ! Begynner allerede på mandagen. Ønsk meg lykketil !

I dag er det jo dag 5, så jeg har tenkt å legge ut ett bilde av noe jeg har lyst på i farta. Men jeg har ikke kommet over noe som jeg har lyst på ennå. Så vi får vente å se om det dukker opp noe. Hehe !Blogges !

 

Visste dere dette om meg ?

05.01.2011 @ 20:20 i Blogg 0 kommentarer

10  ting du kanskje ikke visste om meg:

 • Jeg ble døpt for Kristine Mikkelsen, men mamma kalte meg for Benedikte til jeg var 4 år
 • Jeg samlet på servietter før
 • Jeg har falt ned i ett komlokk og nesten druknet
 • Jeg kommer egentlig fra Alta
 • Jeg elsker å se på Disney Channel på mårningen
 • Jeg sprayer meg med parfyme 5 ganger om dagen
 • Jeg elsker fargen brun, men går hele tiden i rosa klær
 • Jeg hater å pynte meg
 • Jeg har sykt dårlig humor. SYKT DÅRLIG !
 • Forbildet mitt er meg selv, fordi jeg har troen på meg selv og jeg tåler mye motgang


Sladder, Dag 4 ( Overskrift is a bitch )

05.01.2011 @ 10:05 i Blogg 0 kommentarer

God morgen ! I dag kom jeg faktisk på skolen og ante fred og ingen fare. Trodde vi bare hadde mediefag, men neida ! Vi hadde matte i første time, life sucks .. Neida, men det jeg skal snakke om i dag er faktisk det mest irriterende jeg vet. Baksnakking og sladder snakking. Folk snakker så inmari mye snikk snakk om alle andre.. Faktisk så har de ingenting med andre sitt liv å gjøre. Hvertfall ikke så mye dritt som de snakker om. Hvorfor kan man ikke like så godt la vær å kommentere og snakke om andre folk ? Hvis folk irriterer seg over en person eller om en sak, så kan man bare la det ligge. Skjønner ikke hvorfor folk må bry seg så mye om andre sitt liv .. Det er helt sykt irriterende å sitte å høre på at andre snakker hver dag om forskjellige ting eller personer ! Uansett, Håper du får en kjempe fin dag !Bildet har mamma tatt.

Blogges !
God Morgen dag 3 !

04.01.2011 @ 23:14 i Blogg 0 kommentarer

God morgen ! Eller det blir vell god kveld egentlig. Jeg har noe kjempe kult å dele med dere som leser bloggen min ! Jeg går jo på medier og kommunikasjon på lakselv videregående skole. Så jeg har fått en oppgave som skal være ferdig til 17 januar. Jeg skal lage en Stop - Motion video, siden vi skal til Hammerfest på ett utdannings program tror jeg. Jeg kom heldigvis på gruppe med Kristine Holmgren, så jeg er lykkelig, Hehe ! Kan gjerne legge ut videoen på bloggen når den er ferdig så får dere se. I dag er det jo dag 3, så jeg skal legge ut ett bilde av meg som er tatt for to år siden. Her er det :

Nå må jeg skrive egenvurdering og redigere på en logo som jeg har laget, så vi

Blogges !
Dag 2, del to

03.01.2011 @ 20:15 i Blogg 0 kommentarer

Nå har jeg endelig spist og snakket ferdig med Kristine Holmgren, min koselige venn ! Så nå skal jeg legge ut de siste bildene av dagen min. Har hatt det kjempe koselig ! Snakket kjempe masse sjiit, spist god mat og sett på TV. Her er resten av bildeneDette er foresten klasse kameraten min Justin Øystein. Haha, qute !Kristine og Kristine ( meg ) før vi laget middagenVi skulle egentlig spise wok, men siden jeg ikke EGENTLIG liker det, så laget vi chicken curry, NAM sier jeg bare !

Hva er din yndlings mat ?

Blogges !

Dag 2, del en

03.01.2011 @ 10:18 i Blogg 0 kommentarer

Begynte faktisk på skolen i dag. Hadde faktisk gledet meg veldig mye, men så måtte lærern ødelegge det med å si at vi skulle skrive en egenvurdering i tre timer ! Det er rett og slett tortur ! Anyhow, så var det kjempe godt å se alle klasse kameratene igjen, og spesielt Kristine Holmgren. Har savnet skikkelig å le med henne igjen ! Hehe. Vi har egentlig veldig dårlig humor, og det er ikke så mange andre som skjønner hvorfor vi ler. Meeeen thats how we roll !

Jeg skulle legge ut bilder for HELE dagen min, så jeg starter med noen bilder nå. Men det kommer flere i løpet av dagen, så det er bare å stikke innom !Jeg var jo som sagt våken hele natten, så jeg tømte hele klesskapet mitt siden det er helt destroyd..

Jeg hadde desverre ingen plass å legge klærne mine, så de havnet i sofaen. I masse bagger. Må vurdere å kvitte meg med noen klær. Ikke rart klesskapet er ødelagt. HeheJeg startet skole dagen min med Egenvurdering, Coca Cola og Kristine Homgren sine Tyrkisk Peber !Pluss at jeg prøvde å ta noen bilder av henne ..Og meg selvKristine Holmgren på sitt beste ! love you darling, moahahahaha

BTW ! Bare så det er sagt og advart, så kan det bli ganske mange bilder for denne dagen. For jeg skal nemlig til Kristine etter skolen, og vi skal lage mat og dette er noe vi ikke er så altfor god til. Meeeeeen, stikk innom så får du se hvordan det ender. Hehe

Blogges ! IKKE !

Overskrift

03.01.2011 @ 02:14 i Blogg 1 kommentar

Jeg må beklage så veldig mye for at jeg ikke har blogget på mange dager. Har tatt en liten " ferie ". Har vært syk, også har det jo vært ferie. Men jeg begynner ordentlig igjen 3 januar. Sånn for real ! Da begynner jeg også med de 20 dagene som jeg skulle gjøre forskjellige ting. I morgen er det foresten skole. Gleder meg på en måte litt, men samtidig ikke. Må stå opp så tidlig. Men det går sikkert greit. Gleder meg til å se alle klasse kameratene mine igjen. Men mest av alle så gleder jeg meg til å se Kristine Holmgren igjen, hun er den beste som finnes !

Foresten så liker jeg ikke ferier så altfor godt. Man sover så lenge på dagene at man ikke klarer å sovne før sent på natt ! Akkurat som nå. Nå har jeg prøvd å sove i sikkert 1 time, men får ikke til. Tenker bare på alle tingene som jeg må gjøre. Som for eksempel å lete etter øredobben som jeg mista, og at jeg må dra på jobb i morgen. Det er skikkelig irriterende, når man faktisk egentlig burde sove .. Anyhow. Siden jeg alikevell ikke får sove så skal jeg se på serien The Secret Life Of The American Teenager. ELSKER den serien ! Anbefales å se. Hvertfall ta en liten titt. Hehe.

I morgen blir det blogging igjen. PROMISE !

blogges !

hits