Kategori: Blogg

Lenge siden sist

22.05.2012 @ 15:00 i Blogg 0 kommentarer

Heisann !

Nå er det døds lenge siden jeg har blogget. Grunnen er den at jeg ikke har noe særlig å blogge om. Og det er mye stress på skolen dette semesteret, siden det er eksamens tid osv.. Men jeg skal prøve å bli bedre på bloggingen. 

Her er noen ting jeg har laget på skolen siden sist :)Brosjyre forside og bakside


Collage med noe av det jeg har laget fra 2010 - 2012.

Messeplakat ( heldagsprøve )

Russekort

- Kristine Carlsson ♥

On the road again

17.02.2012 @ 21:39 i Blogg 1 kommentar

Er i Hammerfest akkurat nå. Nesten nettopp kommet fram. Spist pizza og koset oss:) Nå ligger jeg bare å chillern på sofaen og ser på Jerseylicious. Ah, livet er herlig !

- Kristine Carlsson ?

Bilder Bare

16.02.2012 @ 11:54 i Blogg 0 kommentarer

Her er noen bilder bare :)

Min vakkre venn Stine ♥ www.turkismonster.blogg.no- Kristine Carlsson ♥

Den siste videoen

15.02.2012 @ 19:53 i Blogg 0 kommentarer

Heisann !

Her er den siste videoen jeg har laget. Jeg fikk ikke lastet den opp på youtube når jeg laget video innlegget. Men her er den - Kaller den for SATANS MARIA :)

Hva synes du ?

- Kristine Carlsson ♥

Mine små hår dotter

15.02.2012 @ 17:47 i Blogg 0 kommentarer

Som sikkert mange av dere vet fra før, så har jeg marsvin. ah, de er så søte ! ♥ Nå har jeg fått enda ett marsvin, tenkte jeg skulle vise de for dere

Den lyse heter Dexter og er den første, den bakerste heter Harry ( Potter ). Han er enda litt redd, derfor er det vanskelig å få bilde av han.

Harry og Dexter ♥ Harry er enda bare baby, derfor han er så liten.

Min hjerteknuser ♥

Mange tror at marsvin er kjempe kjedelige dyr. Men det er de slettes ikke ! Marsvin er en av de få gnagerne som faktisk har personlighet. Jeg mener de er herlige ! ♥ Man kan også lære de triks. Ikke det at jeg har tenkt å lage marsvin sirkus, men hvis man søker på youtube, så finner man mye morroe saker om marsvin :)

- Kristine Carlsson ♥

Min valentines dag

15.02.2012 @ 14:26 i Blogg 0 kommentarer

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Fikk en ny oppgave i programfag

Spiste repsilt ( har skikkelig vond hoste og hals )

Laget skisser

Hadde det morro med Stine Charlotte ♥

Mer morro

Flinke kjæresten min laget romantisk middag til meg ♥

Sjokoladeis og frukt ♥

Også fikk jeg roser !!! :D ah, romantisk. Litt dårlig bilde med pytt pytt !!

- Kristine Carlsson ♥

Valentines Day !

14.02.2012 @ 13:50 i Blogg 0 kommentarer

Good morning people !

I dag er det valentines dag, kjærlighetens dag. ah, så koselig ! Skal feire dagen med verden beste kjæreste ;*


- Kristine Carlsson ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Noe nytt på bloggen !

13.02.2012 @ 13:43 i Blogg 0 kommentarer

Hei igjen

Jeg har en ting jeg vil meddele med dere. Jeg synes jeg er altfor dårlig til å blogge egentlig. Dere lesere vet utrolig lite om meg egentlig. Og derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal blogge om dagene mine i en hel uke. Ta masse bilder, av ting jeg gjør. Så kanskje nye og gamle lesere kan bli litt mer kjent med meg, eller at de får se hvordan hverdagene mine er :)

Alright ? - Kristine Carlsson ♥

Videoer

12.02.2012 @ 09:35 i Blogg 1 kommentar

God morgen

Står på jobb akkutat nå, faktisk ikke trøtt i det hele tatt ! Bare så dumt at jeg ikke er trøtt i helgene når jeg har fri, men kjeeeempe trøtt i uke dagene når jeg har skole ...

Her er foresten videoer fra både 1 klassen og 2 klassen. 

 

 

Her er videoen " Film Fesken " , som jeg og Stine Charlotte www.turkismonster.blogg.no vant med i en konkurranse ^^

 Laget også mange andre ting, men de tingene har jeg tydeligvis slettet..

Hva synes dere ? 

- Kristine Carlsson ♥

MK 2

11.02.2012 @ 20:40 i Blogg 0 kommentarer

God kveld i stuen :)

Her har dere noen av tingene jeg har laget 2 året medier og kommunikasjon.


Julekort

Produkt bilder


Laget hettegenser


Illustrasjon


Laget Twilight plakat


Laget tatoveringerVisittkort

Del 2 - Video kommer snart så stay tuned ! :D

- Kristine Carlsson ♥

1MK - Del 2

11.02.2012 @ 14:12 i Blogg 1 kommentar

Her er del 2 av 1 MKVar med i en logo konkurranse


Laget header/bilde til minnebok


Laget plakat. Den siste var den jeg brukte til prosjektet.

 
Laget plakat i natufagenMasse bilder

MK 2 kommer snart !

- Kristine Carlsson ♥

1 MK - Del 1

10.02.2012 @ 17:40 i Blogg 4 kommentarer

Jeg går jo som sagt 2 året medier og kommunikasjon ved Lakselv videregående skole. Trives kjempe godt, har virkelig valgt riktig linje på vgs. Det er noe jeg synes er veldig viktig. Man burde finne noe man trives med, hvis ikke så kan man ende opp med å ikke møte opp på skolen, og kanskje ikke få en utdanning i det hele tatt.

Jeg starter med 1 året medier og kommunikasjon:


Eget portrett

UKM CD cover

NaturbilderNordkapp filmfestivalVar på Nordkapp. Skikkelig tåkete !


REIN !!! :D Fikk ikke rettet opp bildet. Bruker mac. Det suger litt når man skal blogge ..

Laget egne 24 pakker


Isklumper


Mer natur


Mer naturbilder


Mer selvportrett

Vi var veldig mye på tur, og det liker jeg veldig godt. For ellers består skoledagene mine i at jeg sitter ved pulten på macen og redigerer eller lager produkter. Kan bli kjedelig i lengden. Derfor er det godt å dra på tur UTE for å ta bilder osv..

 Del 2 kommer snart

- Kristine Carlsson ♥

Visittkort

10.02.2012 @ 15:06 i Blogg 1 kommentar

Har ikke hatt tid til blogging fordi jeg har hatt lekser å gjøre. Vi fikk en oppgave hvor vi skulle lage to visittkort til oss selv. Her er mine to:


Det som er strøkket ut er hotmailen og telefon nummeret mitt. Er veldig fornøyd, utrolig morsom oppgave.

I mitt neste innlegg så får dere se alle tingene jeg har laget fra jeg gikk 1 året medier og kommunikasjon til nå. Så stay tuned ! 

- Kristine Carlsson ♥Extentions

03.02.2012 @ 16:41 i Blogg 0 kommentarer

Hei på dere

Fikk et spørsmål om hvilke erfaringer jeg har med løshår, og hvordan type og nettsted jeg anbefaler. Jeg må bare si med en gang at jeg ikke har så veeeeldig lang erfaring med løshår. Men har brukt det en stund JA :)

Jeg kan starte med min " lille " historie.

Da jeg gikk i 7 klasse så hadde jeg kjempe langt mellom blondt hår. Var ganske fornøyd. Men som alle andre så ville jeg ha en liten forandring. Jeg meldte meg frivillig til å være hårmodell, så klipp og farging var gratis. Det endte opp utrolig dårlig ! Hun klippet håret mitt pinne kort, og farget det rødt. Åh ! jeg var så sint og ikke minst lei meg. Har egentlig ingen fin forklaring på dette, men jeg mener selv jeg så ut som en 40 år gammel desperat kjerring !

Da jeg kom hjem, så var mamma nødt å fikse opp i rotet, og farget håret mitt blondt igjen. Etter denne hårklippen så har ikke håret mitt blitt noe lengere enn til skuldrene .. 


Etter dette har jeg brukt løshår, altså siden 7 klasse. I 5 år ca.

Løshår typen jeg har brukt mest er punkt extentions og clip-ons. Jeg anbefaler virkelig disse typene. Det er de tryggeste, mener jeg. Jeg har vært fast kunde hos pilus.no, og er det fortsatt. Jeg har  selvfølgelig prøvd hår i fra andre nettsteder også, og jeg har bestemt meg for hva som er best. 

www.pilus.no - Har best punkt extentions. Jeg hadde mine i 8 måneder, og det var enda ikke blitt slitt. Den eneste grunnen til at jeg tok dem ut, var at jeg badet mye en sommer, og punktene fallt ut sakte men sikkert. Så det ble til slutt veldig tynnt. 


Dette bildet er tatt 2 daget etter at jeg satt på håret.


Her er bilde etter ca 5 måneder med samme hår som på bildet ovenfor. Utrolig greit å kjøpe hår med kvalitet. Da slipper man å bruke masse penger på nye ofte.

Når det gjelder clip-ons så anbefaler jeg luxurhair eller rapunzelofsweden. De har utrolig dårlig punkt extentions, men KJEMPE gode clip-ons. Jeg farger, sletter og bølger håret veldig ofte. Så jeg er ute etter hårtyper som tåler akkurat dette.

Bilde av clip-ons

Disse hadde jeg kjempe lenge, husker ikke hvor lenge da.. Jeg farget de ofte, slettet de hver dag UTEN beskyttelses spray osv.. Og de ble ikke slitt i det hele tatt. Grunnen til at jeg byttet de ut, var fordi at jeg klippet de kort en dag. Og angret utrolig mye. Det gjør jeg enda ! De var så gullegode :) Har hatt flere clip-ons og pungt, men har desverre ikke noen bilder av det.

Jeg har også hatt noe som kalles for tape-ons eller sandwich. Det er nesten det samme som clip-ons, bare at man teiper de fast i ditt hår, og det anbefaler jeg IKKE ! Jeg hadde brukt mine i noen uker, og alledere da var tapen blitt grønn. Det vil si at taipen råtnet eller noe slikt. Det skjer hvis man dusjer ofte, og taipen blir våt. Dette var noe jeg ikke likte. Men det var utolig fint, og så veldig naturlig ut.

Bilde med Tape/Sandwich

Akkurat nå har jeg noen kjempe dårlige clip-ons ! Jeg ønsket det i julegave av mamma, så hun kjøpte noen fra frisørsalongen her hvor jeg bor. Hun sa at de var kjempe bra og tålte masse. Men de var kjempe dyre og er kjempe dårlige.. Jeg må ha med meg hårbørsten på skolen, for de blir flokete med en gang. I tillegg har de allerede blitt kjempe flisete. Virker som om jeg har hatt de i 100 år ! Så dere vet det, så trenger man ikke kjøpe kjempe dyrt løshår for at det skal være bra. Det har jeg erfart ..www.pilus.no                www.luxushair.no                www.rapunzelofsweden.no

- Kristine Carlsson ♥

Anonym sa du !?

03.02.2012 @ 10:45 i Blogg 8 kommentarer
ANONYME FOLK

Jeg synes det er så ubeskrivelig umodent av folk å kommentere dritt til andre, når de ikke en gang tørr å vise sitt eget navn, eller ansikt. Sånn i det hele tatt så skjønner jeg ikke hvorfor folk gidder å slenge spydige kommentarer til andre. Prøver dere å ødelegge andres liv ? Synes dere det er morsomt å hetse folk over nett ? Det er flere mennesker i året som tar livet av seg selv av akkurat det dere driver med ! Spydige kommentarer. dritt slengning og mobbing. Jeg blir deprimert ..

Jeg mener at folk burde bli litt mer voksen å stå for det de sier og gjør. Man burde tenke litt mer over hva man sier før man sier det. Det er ikke noen andre dere dummer dere ut for enn dere selv. Tenk litt på det ! Av og til begynner jeg å lure på hva dere driver med. Om det er det eneste dere gjør om dagen, det er så utrolig unødvendig å være negativ mot alle andre rundt dere. Og ikke bare det. Jeg er helt sikker på at når andre leser blogger, og sjekker kommentarer folk har fått, så tørr ikke mange si sin egen mening om saken. 

Man skal virkelig stå for det man mener ! Norge er ett land med yttringsfrihet, man trenger ikke være redd for hva man sier eller gjør, så lenge man ikke gjør noe ulovlig og noe som er virkelig dumt ! 

I steden for å komme med spydige og usaklige kommentarer, kan man heller levne igjen en konstruktiv kommentar, som kanskje en blogger eller hvem som helst GIDDER å lese og kanskje de tar det til seg også ? Hvem vet. Slike stygge ting som MANGE av dere som leser dette innlegget slenger ut, kan dere holde for dere selv. Man trenger ikke alltid å vrææle ut alt det stygge man tenker, det er så ubeskrivelig umodent.

Kanskje mange av dere som leser dette innlegget mener jeg er en big fat bitch, men so what ? Jeg står for det jeg sier, og unnskyld meg hvis dere synes det er feil.

Hva mener akkurat DU ?

Tatovering

01.02.2012 @ 23:40 i Blogg 2 kommentarer

Åh, nå er jeg endelig ferdig med tatoveringene.. Eller i hvertfall nesten ferdig. Må arbeide litt mer, alt må være perfekt !

Nr 1:

Nr 2:

  
Tatovering

01.02.2012 @ 19:23 i Blogg 1 kommentar

Heisann ! 

Har vært syk siden søndag nå, uggh ... Har ikke vært på skolen, men har i hvertfall fått med meg leksene vi har. Vi fikk en oppgave i går. Vi skal lage en svart, hvit tatovering. 1 til armen og 1 til leggen. Blir spennende !! :D Har bare laget skissene ferdig, så nå kommer det morsome arbeidet. Sette det inn i Illustrator !! JIPPI ! :D

Skal legge ut arbeidet når det er ferdig.


Et random bilde av meg og Stine Charlotte www.turkismonster.blogg.no

- Kristine Carlsson ♥

Jeg er tilbake !

27.01.2012 @ 17:31 i Blogg 6 kommentarer

Heisann 

For dere som ikke har fått dette med dere, så har jeg hatt en LANG bloggpause. 2 måneder, ganske lenge spør du meg ! Grunnen er at i perioden november til desember, så er det utrolig mye å gjøre på skolen. Pluss at det er siste innspurt før semesteret er over. Da føler jeg at jeg må fokusere mer på skolen, og legge vekk bloggen litte grann. OKEI, jeg kunne ha blogget litt av og til, så dere vet at jeg lever. Men jeg valgte å ikke gjøre det. 

Over og ut langkrabber ! :)

JO ! jeg ville også bare si at det er utrolig hvor trofast leserne mine er ! Og takk til dere som har oppsøkt bloggen min, til og med når jeg ikke har vært her ♥

- Love Kristine Carlsson ♥ -

BILDER

25.11.2011 @ 13:44 i Blogg 1 kommentar

Hei hei

Vi har hatt så mye lekser den siste tiden, at jeg ikke har hatt tid til meg selv en gang ! Men jeg skal ikke klage. Det er jo det man lærer best av, så jeg får bare bite tennene sammen å gjøre leksene mine.. I dag var kjæresten å tok oppkjøring for bil, og han KLARTE DET ! Så gratulerer til deg min kjære ♥

I dag skal vi kjøre til alta på besøk til pappa. Skal bli godt å se søskene mine igjen. Tenkte å dele noen bilder med dere, hadde nemlig ett framlegg om komposisjonsprinsippene. Så jeg har tatt noen bilder som handler om de forskjellige komposisjonsprinsippene.


SYMETRI - Når alt i bildet er på linje med hverandre, skaper det balanse. 


ASYMETRI - Når et objekt eller flere skaper tyngde på den ene siden. ( Ubalanse )


STOPPEFFEKT - Når ett objekt eller farge tar all oppmerksomheten i bildet.


DYBDE - Når et bilde har forgrunn, mellomgrunn og bakgrunn. Skaper en følelse av nærvær og virkelighet.


RYTME - Når det er geometriskeformer eller farger som har gjentagelse.


BUDSKAP - Din tolkning av et bilde. Et bilde kan fortelle en historie, kjærlighet eller sorg.

- Kristine Carlsson ♥

Thank God its Friday

18.11.2011 @ 19:03 i Blogg 1 kommentar

Hei hei bloggen !

I dag er det akkurat 5 måneder til jeg fyller 18 år. Tror dere jeg gleder meg ? ÅJAAAA ! Da blir det ikke trygt i gatene for å si det sånn. Og for dere som lurer på hvorfor, så er det ikke fordi at jeg er et skikkelig PARTEEEEY menneske, men fordi jeg SUGER i å kjøre bil ! Det er nesten så jeg blir redd meg selv. Når jeg skulle øvelseskjøre med min stefar, så parkerte jeg i en busk. Det sier alt ...

 Men tilbake til det litt mer seriøse. Jeg gikk i hele dag å gruet meg til å dra på jobb, men så viste det seg at jeg bare skulle jobbe i 2 timer. YEEEY ME ! Etter en lang og tung uke på skolen, så er det ganske godt med litt helg også. Ikke det at jeg får sovet så veldig lenge i morgen, må stå opp 0700 for å åpne Statoil 0800 ! Kan ikke si at jeg gleder meg akkurat. Men nå skal jeg og kjæresten spise taco, så nå takker jeg for meg ! 

Jo å foresten ... Jeg venter en pakke fra superkul, som jeg tengte å ha en liten konkurranse på. Men jeg sier ikke hva det er før det kommer. Så dere får følge med, så oppdaterer jeg dere senere !

- Kristine Carlsson ♥

Randome bilder

15.11.2011 @ 00:31 i Blogg 2 kommentarer

Hei hei !

Lille klumpen <3

Min vakre mamma <3

Bildene er tatt med iPhone, derfor er det dårlig kvalitet.

- Kristine Carlsson <3

Heeelg

13.11.2011 @ 02:00 i Blogg 0 kommentarer

Kirkenes atm :)

KIRKENES !

11.11.2011 @ 22:15 i Blogg 2 kommentarer

Halla bannana :)

Ganske sliten at the moment. Kjørt i mange timer med bil, blir ganske sliten i øynene av å se på veien i flere timer i strekk. Det positive var jo at vi kjørte igjennom Finland, så jeg fikk kjøpt lakris og tyggegummi ♥- Kristine Carlsson ♥

En lang tur forran meg

11.11.2011 @ 09:03 i Blogg 0 kommentarer

Heisann

Som sagt så skal jeg dra til Kirkenes i dag, starter å kjøre i 12 tiden. Så det blir mindre bloging i dag. Skal prøve å komme meg på bloggen med en gang jeg kommer fram.

- Love y´all ♥

Statistisk Sentralbyrå

10.11.2011 @ 21:03 i Blogg 0 kommentarer

Heisann bloggen !

Har nettopp blitt ferdig med en undersøkelse om lesevansker og tall osv. Var utrolig morro, men samtidig slitsomt. Testen varte i 2 timer til sammen. Jeg var en ut av 10 000 personer i Norge som ble trekt ut for denne prøven, for å representere Norge innen denne prøven. Fikk også 500 kroner i gavekort siden jeg tok denne prøven. Hihi, det var spennende ! Pluss at hun dama som var her var utrolig hyggelig.

Trykk på bildet for å komme på nettsiden deres, der kan man se hvor mange som har samme navn som deg, og mange andre ting ! Utrolig spennende hvis man bare våger.

Bildet er tatt fra google.no

I morgen bærer det til Kirkenes for å treffe noen venner, gledingzzzz !


- Kristine Carlsson ♥

Superkul

08.11.2011 @ 16:11 i Blogg 7 kommentarer

Hei på dere !

Jeg vil bare dele med dere en UTROLIG bra nettside ! www.superkul.no

Det er en nettside der du kan finne alt fra klær, piercinger, kostymer og andre dubedingser som man trenger. Det er virkelig verd å ta en titt !- Kristine Carlsson ♥

Mørketidsfri

08.11.2011 @ 15:48 i Blogg 0 kommentarer

Heisann bloggen !

Slenger inn noen bilder fra skolen forige fredag

- Kristine Carlsson ♥

Sløve dager

01.11.2011 @ 22:45 i Blogg 2 kommentarer

Hei bloggen !

Sorry dårlig blogging. Men har vært syk i 2 uker nå, begynner å bli ganske lei ! Å da frister ikke bloggen så veldig. Dessverre. Var hos legen i dag, fant ut at jeg har virus i halsen og lungene. Ikke rart jeg er dårlig ! Slenger inn noen randome bilder. Blogger på mobilen foresten. Den nye blogg aplikasjonen anbefales !

Sosiale Medier

31.10.2011 @ 13:02 i Blogg 3 kommentarer

Hei mine venner !

Har fått en oppgave i medie kommunikasjon hvor jeg skal snakke om sosiale medier. Utrolig spennende, og ikke minst artig. Skal snakke om Facebook og slike ting. Tenkte å snakke om hvordan den påvirker oss og hvordan facebook ble til. Foresten ! Visste dere at det fins gigantiske sosiale nettverk med flere brukere enn innbyggere i mange land. Helt utrolig spørr du meg !- Kristine Carlsson ♥

SKOLE ..

31.10.2011 @ 08:49 i Blogg 0 kommentarer

Hei og god mårn :)

Endelig har jeg kommet meg på skolebenken igjen etter en lang uke med halsbetennelse og bihulebetennelse. OG JEG ER TRØTT SOM EN DUPP ! Jeg fordrar ikke å være syk. Fordi man får ikke med seg noe som skjer på skolen, å da føler jeg at jeg henger skikkelig etter. Men heldig som jeg var så hadde vi bare fått 1 lekse, å den skal leveres om 2 uker ! For en gang skyld hadde jeg også " litt " flaks.- Kristine Carlsson ♥

Halloween party bilder!

30.10.2011 @ 17:37 i Blogg 13 kommentarer

Hei heii ! 

Her kommer bildene fra i går.
Nå skal jeg og kjæresten slappe av og se på TV, kanskje det blir kino senere.

- Kristine Carlsson ♥

Halloween party !

29.10.2011 @ 18:33 i Blogg 7 kommentarer

Halla Bannanaa !

Siden kjæresten hadde bursdag på onsdag, så feirer vi den i dag med masse venner. I tillegg så er det jo rundt halloween tida, så da må vi feire halloween party !! Tror det kommer til å bli utrolig morro. Her er noen bilder av hvordan vi ser ut.

Jeg valgte å være indianer

Er ikke helt sikker på hva roar er xD

Ha en utrolig fin kvled !

- Hugs and kisses - Kristine Carlsson ♥

I går

29.10.2011 @ 18:29 i Blogg 0 kommentarer

Pizza kozzzzzz ♥Fredags kozzzz

28.10.2011 @ 20:33 i Blogg 9 kommentarer

Hei hei !

Har gledet meg til denne dagen siden sist helg ! Er så utrolig deilig å vite at det er fredag, null jobb og man kan bare slappe av og spise god mat ! For i ukedagene spiser jeg bare salat og kylling, så det kan bli kjedelig over lengre tid. Men det er godt å ha noe å glede seg til ! I dag skal jeg og kjæresten lage oss pizza, kose oss med film og litt godter. Skal bli godt ! Det kommer bilder av kvelden senere.

Litt morsomheter:

Ikke mat krokodillene med barn !Hahaha!

-  Kristine Carlsson ♥

OD dagen

27.10.2011 @ 21:43 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Det var Operasjons Dagsverk i dag på skolen, vi samlet inn penger til Rwanda, slik at jentene der kan få en trygg skolegang. Synes det er utrolig bra ! Det er nesten helt forferdelig i Rwanda og i Afrika generellt. Så det skulle bare mangle at vi her i Norge kan spytter inn med litt penger til de som ikke har noe. Det er faktisk ganske godt å tenke på andre enn seg selv i blandt ! Jeg stekte vafler på Coop Mega med Stine Charlotte og Emilie. Det var kjempe koselig. Vi hadde vafler og lodd, tilsammen tjente vi over 1000 kr ! Utrolig bra, i og med at det minimumme var 400 kr.

Sånn går det når man tar bilder på mårningen !


Hva synes du om OD ?

- Kristine Carlsson ♥

Produkt bilder

26.10.2011 @ 21:46 i Blogg 4 kommentarer

God kveld, god kveld

Har ikke vært hjemme etter skolen idag, så det ble sein blogging. Har hjulpet kjæresten med å sette på frontfanger og bakfanger på bilen hans. Utrolig morro ! Han har kjøpt seg en polo, så det blir litt arbeid for å få den fin. I tillegg så er det  ganske morro å drive på med litt " gutte " greier. Hehe ! Greit å ha litt variasjon i hverdagen, pluss at jeg lærte utrolig mye ! Skal ta bilder av bilen når den blir ferdig. Jeg var så trøtt og sliten når jeg kom hjem, at jeg måtte sette meg ned å ta bilder for å ikke sovne ! Så mine barn, her har dere noen bilder å kose dere med :)

Topp tre parfymer 

Foundation fra Maxfactor - våt liner fra Loréal

Solpudder H&M - brush fra IsadoraBlush fra H&M - Kosten er jeg ikke sikker på hvor kommer fra

Kaster inn ett gammelt bilde

Alle bildene har jeg tatt selv.

 - Kristine Carlsson ♥
Helgen min i bilder

24.10.2011 @ 17:21 i Blogg 0 kommentarer

Heisann !

Har ikke fått blogget så altfor mye siden jeg har vært på jobb hele helgen. Men jeg har tatt noen bilder.Jeg og Roar spiste god mat TACO !! Gikk en liten tur med klumpen vår ( Dexter ) ♥Han er ganske rampete og roter mye. Jeg lover dere at det var gress ut over heeele gulvet !

- Kristine Carlsson ♥

Canon eos 600D

22.10.2011 @ 22:05 i Blogg 3 kommentarer

God kveld ! 

Som sagt så har jeg fått meg speilrefleks kamera, har testet det litt ut. Som sagt, så er jeg ikke så veldig vant med dette kameraet. Alle instillingene og slikt er helt anderledes enn på f.eks 1000D og 500D. Test shots:

Bildene er ikke redigert.

Natt blogging

22.10.2011 @ 00:29 i Blogg 2 kommentarer

God kveld i stuen.

Har nettopp kommet hjem fra jobb, God damn jeg er sliten ! I morgen skal jeg stå opp 0700 for å dra på jobb 0730 :( Men jeg får se på det positive, jeg tjener masse penger !

Tidligere i dag fikk jeg speilrefleks kamera hos min stefar ! Jeg er så utrolig glad ! Har ønsket meg det kjempe lenge, og endelig fikk jeg det. Er nesten helt målløs. Jeg ønsket meg ett speilreflekst kamera som tar gode bilder, og som man kan filme med. Så min stefar ringte en kompis som er fotograf for å høre hvilket kamera jeg burde få. Han anbefalte Canon EOS 600D. Digitalt speirefleks kamera. Her er noen bilder.Kameraet er litt annerledes enn de andre. Man kan vri skjermen nesten alle veier, og den har mye bedre grep i hånda. Har ikke fått utforsket alle instillingene enda. Men så langt så er jeg stooor fornøyd ! Nå blir det sikkert flere bilder på bloggen også :) SMIIIL !

- Kristine Carlsson ♥

BioDrain, ned i vekt ?

21.10.2011 @ 10:45 i Blogg 4 kommentarer

Halla Bannana !

I dag er jeg på min 7 dag med BioDrain. Begynner å merke litt forskjell fra de første dagene. Som jeg har skrevet før, så er BioDrain en rensekur som renser tarmer for dritt. I tillegg får man mer energi og den hjelper deg med å starte forbrenningen i kroppen raskere. Men som sagt, så er det ingen vits å gå på dette produktet hvis man bare sitter å stapper i seg godterier og tull. Den fungerer aller best hvis man endrer på hele kostholdet sitt, og begynner å bevege på seg. Dessuten, hvis man bare spiser tull samtidig som man går på dette produktet, så vil man automatisk gå opp i vekt igjen når denne kuren er over.

Jeg har merket utrolig mye forskjell fra de første dagene med BioDrain. De 4 første dagene merket jeg hvor mye jeg måtte på do for å tisse. Utrolig irriterende i grunn, i og med at man ikke alltid får lov av lærerne å gå på do i timene.. Men uansett, tilbake til poenget ! Jeg merket ikke så veldig mye mer bortsett fra tisse trangen.

Den 5 dagen fikk jeg UTROLIG vondt i hodet. Jeg kom fram til at dette var pga. at jeg hadde glemt å drikke masse vann denne dagen. Å det er en utrolig viktig del av denne prosessen. I og med at man tisser mer, så mister man også mye mer vann i kroppen. Da sier det seg selv at man får vondt i hodet pga. for lite vann. Jeg drikker ca. 2,5 medium voss flaske pr. dag, for å ikke få vondt i hodet.

Nå den siste tiden, så har jeg merket at jeg går mer på do for å gjøre både nr. 1 og 2. I tillegg til at jeg har fått utrolig mye mer energi på dagen, slik at jeg klarer å yte mer på skolen. I tillegg er det ikke like vanskelig å stå opp. Før sto jeg opp kl. 07.45, altså kvart på 8. Da hadde jeg nesten ingen tid på å fikse meg og spise frokost. Nå klarer jeg å stå opp kl. 0700, og rekker å fikse meg og spise. Det er en positiv opplevelse for min del.Jeg har ikke gått på vekta for å veie meg, og jeg nevner heller ikke vekta min her på bloggen ( for dere som lurer ). Tenker å gå på vekte senere når jeg har merka enda mer forskjell. Har utrolig lyst på ett sjokk når jeg går på vekta. Derfor føler jeg meg enda ikke klar for det. 

Jeg har også forandret kostholdet mitt. Før spiste jeg burgere og masse dritt hjemme og fra utesteder. Noe som tappet meg for energi og jeg gikk MYE opp i vekt. Nå er det FYFY ! Jeg spiser ikke brød, men jeg lager hjemmelagde knekkebrød laget av kun masse frø. ( Dette hjelper også fordøyelsen ). I tillegg til at jeg spiser mye salat. Jeg spiser også 6 - 7 ganger om dagen. Det er viktig å spise ofte men lite.


Skal komme med flere oppdateringer senere i prosessen. 

Må foresten fortelle dere, jeg har vært avhengig av godter og sukker. Jeg spiste godter hver dag før. Nå har jeg sluttet med godter TOTALT. Jeg spiser ikke godter i helgene en gang ! Jeg er ikke godter sugen nå lenger. Det har tatt meg 1 uke å vende av meg godter suget. Men de første dagene drømte jeg om godter nesten hver natt. Haha ! Det sier litt om hvor glad jeg er i søtsaker.

- Love - Kristine Carlsson ♥

Slitsom dag -,-

19.10.2011 @ 15:20 i Blogg 2 kommentarer

Det er nesten helt utrolig hvor mye lekser vi får nå for tiden på skolen. Bare til idag hadde vi norsk, engelsk og programfag. Det er kanskje ikke så altfor ille, men rett etter vi hadde levert leksene, så ble det kastet enda flere lekser i tryne på oss ! Skolen burde virkelig tenke på at vi er mennesker og ikke robotter.. Vi har faktisk fritid å ta vare på. I tillegg så blir vi slitne vi også. Men neeeeida, de bare lager lekser på lekser på lekser, og tror vi klarer å bli ferdig med alt på 1 uke.. gaad ! Foresten så skal jeg komme med oppskrifta på hjemmelagde knekkebrød senere. Anbefales virkelig !

Hilsen en ganske irritert Kristine .. ♥

Tatoo ?

18.10.2011 @ 13:58 i Blogg 12 kommentarer

Mange mener kanskje at det er dumt å ta tatovering når man er ung. Eller at man ikke skal ta hvilken som helst tatovering. Greit nok at kanskje 12 - 16 år er litt for ungt til å tatovere seg. Men fra 17 og oppover, spiller det ingen trille. Mener jeg i hvertfall. Mange sier også at det er dumt å ta tatovering av engler, noter, hjerter osv.. De sier at en tatovering burde bety noe, i og med at man skal ha den tatoveringa til man blir gammel. Jeg mener man kan bestemme selv ! Meeeen, det finnes også grenser. Jeg vil ha en slik tatovering:

Jeg har også kjempe lyst på en tatovering på armen. Men den skal bety noe med familien min. Er bare ikke helt sikker enda hvordan den skal se ut. Bildene er hentet fra www.google.no

   

Nå kommer sikkert mange av dere til å tenke " Tenk når den magen blir gammel, og tatoveringa blir slapp og ekkel ". For det første, så er det ikke deres problem. For det andre, det er ikke så altfor mange gamle damer som går rundt å viser magen sin osv .. For det tredje, hvorfor ikke bare leve livet mens man er ung ? Det er det jeg kommer til å si !

Hva mener du om tatoveringer ?

- Kristine Carlsson ♥

Final Cut Express & BioDrain

18.10.2011 @ 13:04 i Blogg 1 kommentar

Halla bananna !

Akkurat nå sitter jeg på skolen å redigerer en musikk video. Den skal leveres i morgen, og jeg er enda ikke ferdig ! I tillegg må jeg skrive en egenvurdering. PUH ! Kommer aldri til å få dette til... I tillegg har jeg Norsk, Engelsk og Samfunnsfag lekse til i morgen. Det skulle vært en eller annen regel på hvor mange innleveringer og lekser man får lov å ha til en og samme dag. Dette sliter meg virkelig ut ! I tillegg til at jeg har fritid å ta vare på, samtidig som jeg har husarbeid å gjøre. Hvordan ska dette gå ? 

Jeg bruker redigerings programmet Final Cut Express. Funker mye bedre enn Imovie.Check out ! www.turkismonster.blogg.no

Men nok med all whininga. Jeg har jo som sagt satt meg ett mål fram til jeg skal til Thailand. Målet er å gå ned i vekt, slik at jeg kan se fin ut i bikini. Så jeg slepper å kle på mæi en svart søppelsekk slik at ingen ser kroppen min. Hehe ! Har skrevet en plan jeg skal følge, hvor det står hvilket klokkeslett jeg skal spise, og hvor mye jeg skal spise. Jeg er ganske stolt av meg selv ! Har aldri orket å gjøre noe med dette før nå. Har tenkt hele tiden at det er dyrt og mye stress, men det er faktisk mye billigere å kjøpe sunn mat som f.eks. grønnsaker, salat og slike ting, i forhold til å kjøpe pizza og ferdigmat hele tiden. TOMMEL OPP ! Har også laget meg hjemmelagde knekkebrød. Utrolig gode ! Skal komme med oppskrift senere.Som dere sikkert vet, så prøver jeg ut BioDrain som er en kur som renser tarmene dine og hjelper med å starte forbrenningen. Jeg er på min 4 dag idag. Har ikke merket noe særlig, bortsett fra at jeg tisser sikker 500 ganger om dagen. Noe som er irriterende i grunn. Jeg må nokk gå på det en liten stund til før jeg merker noe mere. Men jeg skal oppdatere dette senere.- Kristine Carlsson ♥

ingen overskrift idag

17.10.2011 @ 10:40 i Blogg 1 kommentar

God mårn !

Dagen i går besto for det meste av pakking og kjøring hjem, så jeg tenkte det var like grei å ikke blogge. Er jo ikke så veldig interessant å se bilder av meg pakke tingene mine og kjøre hjem i en bil i dårlig vær. Hehe.

Men i hvertfall, akkurat nå sitter jeg på skolen og tenker over hva jeg kan blogge om.. Men jeg har rett og slett ikke peilig ! Kan ikke noen av dere komme med noen forslag på hva jeg kan blogge om ? Dere som leser bloggen min har jo litt andre interesser enn meg og mange andre. Hadde vært kult med litt variasjon ^^- Kristine Carlsson ♥

Ned i vekt ?

15.10.2011 @ 20:06 i Blogg 13 kommentarer

Heisann !

Jeg skrev jo i det forige innlegget at jeg har kjøpt meg BioDrain, tenkte jeg kunne skrive litt om hva det er og hvordan det fungerer på kroppen. Det går også ant å søke på google om hva det er, og hvis dere lurer på noe mere. Jeg har lest litt på BioDrain, og det er flertall som er fornøyde med dette produktet. Pluss at det har funket ! Har fått ett inntrykk av at slike " slanke " piller and so on, er skikkelig dårlige og de funker ikke i det hele tatt. Men dette produktet er ikke direkte ett slanke middel. Det er mer brukt for å rense kroppen din for dårlige avfallsstoffer og slike ting. BioDrain er en blanding av urter som er presset til piller. De hjelper deg med fordøyelsen og hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer. De gjør også slik at du tisser utrolig mye, noe som hjelper deg å bli kvitt for mye vann i kroppen. Derfor er det utrolig viktig å drikke mye vann i løped av dagen. Helst skal man drikke litt over 1.5 liter vann hver dag. Hvis ikke kan man risikere å få utrolig vondt i hodet. Den hjelper også kroppen slik at du ikke tar opp like mye fett av maten du spiser, men det betyr ikke at du kan ligge hjemme på sofaen, spise disse pillene i tillegg til masse godter og brus. Denne kuren fungerer aller best med litt morsjon, som for eksempel en spasertur annen hver dag i 1 time.


Kapslene er ganske store, men de er ikke noe ille å svelge med mye vann.

Den pakken jeg har består av 180 tabletter, som er den største pakken man får tak i. Man skal ta 2 tabletter 3 ganger daglig. Det vil si at den største pakken varer i 1 månede. Denne koster 475 kr. Men den finnes billig på nett. Jeg kjøpte min på en sunnkost butikk. Det finnes også en liten pakke med 90 tabletter. Den varer i 15 dager. Det vil si en halv månede. Den koster ca. 299 kr på sunnkost butikken. Men den finnes billigere på nett. Det annbefales også å gå på denne kuren i 6 uker, for best resultat.

Det finnes også noe lignende bare at det er te. Det gjør omtrent det samme, er ikke helt sikker siden det står på thai språk. Det eneste jeg vet er at flere har prøvd dette og de er fornøyde. Det er urter fra thailand, og skal visst være utrolig bra for kroppen.

Denne pakken består av 50 teposer, du skal ikke blande dette med kokende varmt vann, men med kaldt vann. Det er da det fungerer best. Du skal drikke dette på morgenen og på kvelden rett før du skal sove. Grunnen til at jeg vet dette, er fordi at det er det eneste som står på engelsk på denne pakken. Resten er på thai språk.


Denne pakken med 50 poser varer i 1 månede. Jeg er heller ikke sikker på om den finnes i flere størrelser. Fikk denne pakken fra min pappa, så jeg vet heller ikke hva den koster. Du får kjøpt den på thailandske butikker. 

Jeg leste på nett og kom over dette:

Hun som testet BioDrain var veldig fornøyd. Hud og hår ble finere, magetrøbbelet forsvant og hun fikk mer energi. Hun gikk også ned 12 kilo, på 1 månede !

Jeg sier ikke at denne fungerer, men det er jo verd ett forsøk. Eller ?

- Kristine Carlsson ♥


Dagens innkjøp

15.10.2011 @ 18:28 i Blogg 13 kommentarer

God kveld :)

Har vært på city ( i byen ) i hele dag nesten. Vært å shoppet litt, og vært på kafé. Helt utrolig hvor mye salg det var i dag !! Jeg er ikke en typisk jente som går på de dyre merkebutikkene og leter etter det dyreste plaggene for så å skryte om hvor mye det kostet senere. Jeg liker aller best å shoppe når det er salg, man får myyye mer for pengene og det gjør at jeg også blir mye mer fornøyd.  Jeg takker selvfølgelig ikke nei til en Moods of Norway genser hvis jeg får en, men det er ikke noe jeg velger å handle hver gang jeg skal shoppe. De butikkene jeg liker er, Bik Bok, H&M, Cubus, Vero Moda og Gina Tricot. Helt enkle butikker med billige klær og mye salg. 

Jeg har desverre ikke kamera, så bildene jeg har tatt har jeg tatt med Iphone.Hvis dere synes dette er mye, så skulle dere sett hvor mye de andre shoppet !Kjøpte meg BioDrain, tenkte jeg skulle teste ut hvordan det funker. Det er tabletter som er laget av forskjellige urter som gjør slik at forbrenningen starter raskere og den hjelper deg med å fjerne vann i kroppen. Den funker foresten best hvis man trener og spiser sunt ved siden av. I tillegg renser den tarmene dine for dårlige stoffer.

TIGHTS - H&M       BLUSH - H&M      LIPGLOSS - H&M     SOLPUDDER - H&MHettegensere fra BIKBOK - De kostet 49 kr. Orginal pris er 299 !Kjøpte også litt saker til Marsvinet mitt. Kjøpte vitamin dråper, snacks, en tisse do, og tisse sand.Her er dyret mitt Dexter ♥Hva mener du ? Er det best med dyre merke klær - eller når det er salg ?

- Kristine Carlsson

ICONS mapper til mac

14.10.2011 @ 23:05 i Blogg 8 kommentarer

Tenkte det kanskje er flere som ikke vet at det går å legge icons ( bilder ) på mapper på macen. Så jeg tenkte jeg skulle informere dere mac brukere at dette faktisk går. Jeg mener selv at de orginale blåe mappene ikke er noe særlig spesiell å se på, ikke er det noe pent heller. Jeg liker å ha det litt morro, spesielt og ikke minst peng på macen min. Jeg har fikset på ganske mange forskjellige mapper på min mac. I tillegg får jeg mer lyst å lage ett mappe system når det ser pent ut. Jeg er også en person som trenger det, i og med at jeg tar mye bilder osv siden jeg går Medier og Kommunikasjon. Slik ser det ut:

Skrivebordet mitt

Docken min. Her kan dere godt se at jeg har lagt til bilder på mappene mine. Ganske mye penere eller hva ?

Noen av mappene mine

Slik gjør du:

1: Last ned icons til mapper for mac. Søk på google

2: Åpne informasjon på mappen du vil legge bildet til

3: Da skal det se slik ut:4: Dreg over iconet til mappen som ligger øverst på bildet, så er du ferdig !

Da skal man til slutt kunne se mappen med bildet på.

 

- Kristine Carlsson ♥

"Storbyen" Alta

14.10.2011 @ 22:46 i Blogg 0 kommentarer

Heisann !

Har ikke hatt tid til blogging pga, Fylkesrevyen og siden vi har kjørt til Alta. Medier og Kommunikasjon ved Lakselv videregående skole skal nemlig filme Fylkesrevyen i Lakselv. Vi driver å lærer med flerkamera produksjon, å da er det supert å være med på å filme denne revyen. I tillegg er det en utrolig opplevelse for elever, det er både morro og ikke minst lærerrikt. Har desverre ikke noen bilder, siden jeg har mista kameraet mitt.. Og fordi at jeg ikke skal være med på revyen. Jeg er nemlig dratt til "Storbyen" Alta for å treffe pappan min. Kjempe koselig ! I morgen skal vi dra til byen på kafé og for å shoppe litt. 

Fikk for ikke så altfor lenge siden vite at jeg og Roar skal få være med på ferie til Thailand neste sommer, å vi GLEDER OSS !!!!!! Skal bo på en paradis villa, og det blir bare luxus !Bildene er tatt fra www.luxuryvillasamui.com !

- Kristine Carlsson ♥

Photoshoot !

13.10.2011 @ 20:25 i Blogg 8 kommentarer

Hei 

Har fått blogglysten tilbake igjen ! Har fikset litt på designet, var ganske lei det forige.. Det er egentlig helt utrolig hvor raskt man går lei ett design på bloggen ! Men før jeg begynner å skrive ned masse tull og vissvass som dere egentlig ikke er interessert å lese så kan jeg bare si dette :

Verdens beste fotograf ( i mine øyne ) er Stine Charlotte ! Hun er så utrolig god på å ta bilder, det er nesten sykt. Og ikke minst uretferdig. Hun er så dyktig at man faktisk ikke klarer å se feil på bildene hun tar. Ikke mange som er så god skal jeg fortelle dere !!! Det er foresten Stine Charlotte som har tatt alle disse bildene

Koselig kveld

13.10.2011 @ 20:02 i Blogg 1 kommentar

Bildene er tatt for noen helger siden. Hadde forsj før vi skulle i pimp and hoe party.

Liss Ane

Meg og VildeBildene har www.turkismonster.blogg.no tatt ! :)Cherita og megMine 3 gode venner ♥

Utrolig morro, har desverre ikke bildene fra resten av kvelden pga. at jeg ikke turte å ta med kameraet på bursdagen. Også en ting til ! Jeg lover dere at jeg skal bli bedre på å blogge igjen ! ♥

cherita.blogg.no

05.10.2011 @ 11:21 i Blogg 0 kommentarer

Hei people !

Tenkte jeg kunne anbefale en blogg til dere. Cherita.blogg.no, go and check !

Jeg er en person som ikke er så veldig interessert i mote blogger / rosa blogger. Jeg mener at det ikke er så altfor viktig å vise fram hva man har kjøpt 7 dager i uka. Det er utrolig kjedelig å lese, og det blir sånn her -

(ÅH, jeg har så mye penger, ÅH jeg kjøper nye ting hele tiden ! Er du ikke misunnelig ? )

Hvis dere skjønner greia ? Uansett, Cherita.blogg.no handler mye om en jente som har mange forskjellige interesser, både sminke, foto og ikke minst trening. Hun skriver også mye om hva hun har opplevd opp igjennom årene. Noe som kan berør en person. I tillegg kan mange kjenne seg igjen i innleggene hun skriver. Utrolig bra spørr du meg !
Folk er virkelig lavmål !

28.09.2011 @ 10:55 i Blogg 0 kommentarer

Hei people !

Jeg er bare nødt å dele noe med dere som leser bloggen min. Jeg har en venninne som heter Stine Charlotte, hun blogger også. Bloggen hennes heter. www.turkismonster.blogg.no


I går skulle hun logge inn på bloggen sin for å sjekke komentarer, og legge ut ett nytt innlegg. Men da hun skulle logge inn, så funket ikke passordet hennes. Senere viste det seg at noen hadde funnet passordet hennes, logget inn og skiftet passord på bloggen.. I tillegg hadde de skrevet masse tull på kommentarer.

Altså.. Som overskrifta sier, folk kan virkelig være lavmål ! Greit nokk at man kanskje vil tulle, og ha det morro. Men man burde kanskje tenke over hvordan den personen det går ut over føler seg senere når handlingen er gjort. 

Storbyen Alta

26.09.2011 @ 22:22 i Blogg 2 kommentarer

Hei !

Det er egentlig litt sykt hvordan en utrolig kjedelig dag kan bli ganske morsom, bare på grunn av at jeg gleder meg sylt til å dra på dagstur til Alta med mamma i morgen!!! Men desverre blir det 0 shopping på meg .. Men men, koselig er det uansett !

Men det jeg egentlig skulle snakke om idag er at .......... Det er så sykt diskriminerende når man blir hatet pga dialekt og lignende. Jeg ante fred og ingen fare mens jeg sto bak kassa på jobben. Så kommer det inn noen søringer i butikken. De tuslet rundt i butikken før de kom til kassa. Da de var ferdig å betale sier jeg - ska du ha kvitering, eller ska æ kaste den ? Å da blir søringene helt stille og går sin vei. 2 Sec senere hører jeg de ler av dialekta mi.. Det er helt sykt spørr du meg ! Noe av det samme har skjedd her på bloggen. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk gidder å bry seg om dialekt eller noe som helst slikt. Hvis folk skal bry seg så utrolig, hvorfor ikke heller bruke tiden sin på å bry seg om fattige barn i Afrika !!?

Har du opplevd noe lignende ?

Parti, demokrati og diktatur ?

29.08.2011 @ 20:11 i Blogg 6 kommentarer

Hei

I dag hadde vi samfunnsfag. Var skikkelig koselig i og med at det er 1 år siden jeg hadde det sist. Vi hadde om demokrati i forhold til diktatur, og valg av parti og slikt.  Jeg har faktisk aldri brydd meg om valg og parti og slikt før nå. Jeg har faktisk aldri lest eller søkt opp hva de forskjellige partiene står for. Og jeg har desverre aldri interessert meg for det heller. Men det er vell på tide nå som jeg snart er 18 og har stemmerett osv.. Men hvilket parti skal jeg velge !? Stress spørr du meg. Vi skal ha valg på fredag, og jeg aaaner ikke hva jeg skal velge. Ikke det at jeg rekker å søke det opp ordentlig heller. Rekker bare å skumlese igjennom. Huff nei, får nesten hodepine. 

Rampete Stine !

Tommel opp for at vi har ett demokratisk land, woop woop !

( Hva synes du om demokrati i forhold til diktatur ? )

Canon Eos 550 D ?

27.08.2011 @ 00:09 i Blogg 2 kommentarer

Hei

Hadde tenkt å kjøpe meg ett speilreflekskamera, men jeg aner ikke hvilken !? Tenkte på Canon Eos 550 D, men jeg er ikke helt sikker. Men jeg har hørt det er ganske bra. Og på informasjon står det at det er ett digitalt speilreflekstkamera med 18-55 mm objektiv og 18 megapixel. Så jeg regner med at det er helt ok til mitt bruk. Det er i hvertfall bedre enn de speilrefleksene vi har på skolen. Hehe ! Har ønsket meg slikt kamera kjempe lenge, så nå er det vell på tide å kjøpe ett. Jeg går jo Medier og Kommunikasjon, så jeg har hvertfall bruk for det  !

Så noen randome bilder av dyrene mineDexter, mitt nydelige marsvin. Måtte klippe manken hannes pga. loppekur. Så han ser ganske teit ut.

Tinkerbell <3 Min tjukke hamster. Det var det.. Nå skal jeg og kjæresten se Shrek 4, og sove etter det.

- blogges - 

Film Fesken

26.08.2011 @ 15:11 i Blogg 0 kommentarer

Hei !

Har døds mye å gjøre på skolen akkurat nå. Jeg og Stine Charlotte lager en stop motion film ( filmfesken ). Vi har fått en oppgave på skolen som innebærer at vi må lage en stop motion, og vi skal dra til Honningsvåg med filmen og vise den der. Vi er nemlig med i en konkurranse som MÅ handle noe om fisk. Man kan vinne 5000 kroner, så denne konkurransen SKAL vi vinne !!

Som sagt så har jeg utrolig mye å gjøre på skolen. Vi sitter her fra 0800 på morgenen til seint på ettermidagen. I tillegg så har jeg jobb fra 1600 - 2330, så jeg får ikke tid til så veldig mye annet desverre. Men her er en lite smugtitt på hva vi driver med.
Dette var bokstavelig talt min dag i bilder.

( Liker du å fotografere ? )

Bloggen kan ødelegge for karrieren din.

23.08.2011 @ 18:45 i Blogg 22 kommentarer

Jeg leser en del blogger rundt her på blogg.no, og jeg kan helt ærlig si at jeg blir forbauset noen ganger. Jeg tenker mange ganger ( herregud, folk tenker ikke over handlingene sine over nett ). Da mener jeg at mange bloggere faktisk legger ut bilder som er utilpass for internett. Dette kan faktisk få store konsekvenser senere i livet. Hvis du for eksempel har en stor drøm om å bli, advokat, politiker eller noe større, så kan akkurat disse handlingene ødelegge for jobb karrieren din. Det er nemlig mange firmaer som søker opp navnet ditt for å se hvordan du er og for å finne mer ut om deg. Å når de da finner halv/hel nakne bilder av deg, så vil de ikke ha deg som ansatt pga. feil inntrykk. 

La oss si at det er to som konkurrerer om samme jobb/stilling og begge er bloggere. Den første jenta er en helt normal jente som skriver om hverdagslige ting, interesserer seg for bilder og er fornuftig, mens den andre jenta er en rosa x4 blogger, som legger ut hvor fin hun er, hvor brun hun er og hvor deilig hun er i bikini. I tillegg skriver hun om for eksempel, krangler og svært personlige saker som ingen egentlig har noe med. Hvem tror du at arbeidsgiveren kommer til å velge ? Ikke rosabloggeren for å si det sånn. 


( Hva er din mening ? )Skole igjen

22.08.2011 @ 22:16 i Blogg 1 kommentar

Hei

Endelig er første skoledag overstått. Det er alltid godt å begynne igjen på skolen etter en laaang sommerferie. Jeg har gledet meg kjempe mye i 2 uker nå. Men desverre så varer ikke lykken så lenge. For allerede i morgen begynner vi hardt på igjen.. Men det var utrolig koselig å se klassen igjen, jeg har nemlig verdens beste klasse ! 

Kjenner jeg misunner borteboerne litt.. Alle skriver og snakker om at det er så deilig og koselig å ha flytta inn i ny leilighet/hybel. JEG VIL OGSÅ ! Men desverre så flytta jeg inn allerede i april. Som dere sikkert vet så bor jeg på en utrolig liten plass, med en utrolig liten skole. Utrolig koselig spørr du meg ! Skolen vår har mange muligheter, gode lærere og ingen mobbing utrolig nokk. I år har vi toppet lista med 211 elever totalt. Før var det nemlig bare 100 og noe. UTROLIG STOLT ! 

Nå skal jeg og kjæresten se TV, spise kvelds for så å legge oss for å sove. Skole i morgen nemlig fortenk ! Good night people, sweet dreams ! 

( har du flyttet bort for å gå skole ? )

INTERNETT !

16.08.2011 @ 01:24 i Blogg 0 kommentarer

Hei

Det har blitt noe krøll på internetten min.. Så jeg får desverre ikke blogget før Roar kommer hjem for å fikse det.. Man legger skikkelig godt merke til hvor avhengig man er av internett den dag i dag ! Jeg blir nesten litt flau, hehe !

- Blogges når internetten har slutta å klikke ! 

10 mat retter jeg liker

08.08.2011 @ 19:53 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Nå har jeg endelig kommet hjem fra byen, var kjempe koselig men samtidig utrolig stress ! Måtte løpe rundt som en tulling for å få gjort det jeg skulle. Først dro vi å spiste, så shoppa vi litt gaver og babyting, og så måtte vi kjappe oss for å kjøpe iskaffe for så å kjappe oss hjem til middag. I tillegg til alt stresset, så er det typisk at de som jobber i butikken er suuper treige med å få gjort ting. Hun dama som jobbet på kaffepausen sto og sang osv .. Det gikk nesten 30 minutter før vi fikk iskaffen !! Seriøst sier jeg bare ! Men nå kommer dag 4 av bloggutfordringen.

10 mat retter jeg liker

1: fiskeboller
2: taco
3: grøt
4: kjøttboller i løksaus
5: pizza
6: kyllingsalat
7: burger
8: pølsebiter og potetmos
9: grillmat
10: brødskiver med potetsalat

Dette sto på dopapiret mitt i morrest

Søte Sverre Andre <3 fille gudbarnet mitt.

- blogges !

Alta

08.08.2011 @ 10:36 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Jeg har ikke fått blogget i går pga at jeg har reist hele dagen omtrent. Tok bussen til Alta, hvor pappa bor. Utrolig koselig her ! Nå skal jeg og en venninne dra til City ( byen ) for å shoppe litt, dra på kafé og bare kose oss ! Jeg blir sikkert å ta noen bilder der som jeg legger ut senere. Men desverre så har jeg ikke kameraet med meg, så jeg må ta bilder med iphone av alle ting ! 

- Blogges ! 


10 ting jeg hater

07.08.2011 @ 01:21 i Blogg 0 kommentarer

Hei

Nå har jeg nettopp fikset meg klar for party ! Men før jeg drar skal jeg ha dag 3 av bloggutfordringen.

10 ting jeg hater

1: MYGG ! 

2: Folk som tror de er bedre enn de er

3: Pyttipanne ( det er en slagt matrett )

4: Dårlig hårdag5: Rotete leilighet

6: Prompelukt

7: Sure folk

8: Fullefolk

9: Windows GO MAC !!!

10: Vet ikke den tiende tingen, hehe ! 

- Blogges !

Ferdig med ....

05.08.2011 @ 20:33 i Blogg 0 kommentarer

.. Håååret ! Man ser kanskje ikke så veldig mye siden bildene er litt mørke og jeg har svarte klær på, men håret er utrolig langt ! Stoor fornøyd !!

10 ting jeg elsker

05.08.2011 @ 00:54 i Blogg 0 kommentarer

Hei og god kveld ! 

Har faktisk nettopp kommet hjem i fra jobben. Skal bli deilig med 6 dager fri ! Ttrololo. I dag skal jeg og Ronja rydde og ta oppvasken ! FLINKE OSS ! Er så deilig når leiligheta er heeeelt ryddig. ELSKER DET ! Men nå kommer 2 dagen på bloggutfordringen min.

10 ting jeg elsker

1: Snus og Iste 

2: Godter

3: Kjæresten min <3

4: Håret mitt !

 

5: Vennene mine 

 

6: Hamsteren min <3

7: Familie

8: Bestevenn min

9: Sminke

 

10: Iphone min <3

Good Night, blogges i morgen <3

Bloggutfordring !

04.08.2011 @ 02:23 i Blogg 0 kommentarer

Tenkte jeg skulle gjøre som alle andre bloggere, legge meg selv i en bloggutfordring. Jeg har gjort dette 2 ganger før eller noe slikt. Men jeg har aldri kommet meg noen vei med det. Men denne gangen skal det store skje ! Jeg skal klare 30 dager med utfordring. Og ingenting skal hoppes over, og heller ikke noe juksing ! 

Dag 1 - 10 ting om deg selv

1: Følsom - 2: Utadvendt - 3: Bortsjemt - 4: Elsker dyr - 5: Elsker mat -

6: Heldig - 7: Omtenksom - 8: Pratesjuk - 9: Gal til tider - 10: Rar

Det var 10 ting om meg. Og foresten, det er sjukt vanskelig å skrive 10 ting om seg selv ! Det hadde holdt med 4 ! I morgen er det jobb igjen, så det blir nokk seint blogging da og. Med mindre jeg tar med iphone da. Men det må vi nesten se på.Tenkte også å lage en til video til bloggen, men jeg må bare få tiden til det ! Nå skal jeg se Ghost Wisperer med min bestevenn Ronja <3 så skal vi soooove ! 

- bloggesSunny outside !

02.08.2011 @ 21:28 i Blogg 0 kommentarer

Hei

ENDELIG har jeg hatt fri fra jobben, og jeg har fått gjort masse ! HÆRLIG. Jeg og Ronja sto opp ca. klokken 12, fikset oss og dro til sentrum for å shoppe litt. Har endelig fått lønn, så jeg måtte bruke litt, hehe. Siden vi ikke har så altfor mange butikker her i Lakselv, så dro jeg bare på Cubus for å kjøpe ting. 

Here it comes !

På starten av dagen var det sykt varmt, men så begynte det å regne. Så vi måtte spise grillmaten inne..Etter det ble det fint vær igjen, så vi dro ut til sentrum igjen

Var på tide å få noen nye ting i sminkepungen, så jeg kjøpte:

Glam Bronze, Loréal Paris

Mineralpudder, Loréal Paris

Hårspray, Loréal Paris

Maskara, Maybelline New York

Pudderkost, Isadora

Brunkrem, Maybelline New York 24hr

Lipbalm, Rosebud strawberry

Alt er kjøpt på Cubus

Alle klærne er i fra Cubus :)Jeg skal prøve å låve en ting, skal bli mye flinkere å ta bilder til innleggene mine !

- kristine carlsson -

Rolig kveld

30.07.2011 @ 20:33 i Blogg 0 kommentarer

Tenkte å ta en rolig lørdagskveld i dag. Tv, snus og Iste is the SHIT !!! Det skal gå noen gode filmer på TVn i dag, så tenkte å legge meg godt til rette i sofaen, ta pleddet over meg og være 100% slapp fisk !

Overskrift

30.07.2011 @ 00:04 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Har vært skikkelig stress med jobbingen i denne uka. Har tatt noen ekstra vakter, så jeg har ikke klart å blogge når jeg har kommet hjem. Jobber fra 1600 - 2330, så det er litt dumt å blogge så seint. Men skal prøve å gjøre det forde. Akkurat nå sitter jeg bare her og spiller tetris og ser litt på TVn, ikke stort mer. 

I natt skjedde det noe utrolig rart ! Jeg hadde nettopp lagt meg ned for å lese bok, da jeg hørte en mann som sang ute midt på natta. Klokken var vell rundt fire eller noe. Vanligvis så er ikke dette så veldig rart, mange fulle folk som går utfor huset hvor jeg bor. Men denne mannen var spesiell tror jeg. Jeg hørte det smalt og hylte mange ganger ute. Hylet var det samme som fra raketter, og smellene var de samme som fra kinaputter, bare større. I og med at det har skjedd så mye rar i det siste, så ble jeg selvfølgelig veldig redd på en måte. Mannen var ute å sang og smalt LENGE ! Fra klokken 0400 på natta til ca 0530. Verden er virkelig rar spørr du meg !

Nå skal jeg lese den beste serien jeg vet om ! The House Of Night. Handler om vampyrer, men ikke sånn typisk twilight. Og på mandag kommer lønna, da skal jeg bestille løshår igjen. Tenkte å bestille fra HER !


God natt folkens !

Endelig blogg igjen

27.07.2011 @ 11:00 i Blogg 0 kommentarer

Hei :)

Nå er blogg ferien min ferdig. Har savnet bloggen ! Men jeg har ikke gjort noe annet enn å jobbe, så jeg har ikke så veldig mye interessant å dele med dere. Lastet nettopp ned den nye appen til blogg.no, er kjempe fornøyd. Eneste jeg synes mangler er utkast. Er litt kjipt å skrive masse, også blir det borte. Men ellers er den helt OK til skriving hvis man ikke har pc :)

Tenkte å legge ut noen av de bildene som jeg har tatt. Dårlig kvalitet i og med at jeg har de på iPhone.

Meg og Stine Charlotte på bussen

På jobb :) trøtt i trynet

Vi selger verdens beste slush !!

Min nye godter favoritt ! Nam
Seinere skal jeg og ronja fikse hår og lage pizza, legger ut bilder senere :)

*blogges

Endelig

19.07.2011 @ 17:58 i Blogg 0 kommentarer

.... Er jeg i Hammerfest igjen ! Å desverre så har jeg ikke noe å blogge om. Jeg har tatt 110 % sommerferie akkurat nå. Sorry people ! 

Nytt design

12.07.2011 @ 21:07 i Blogg 2 kommentarer

HJEEEELP ! 

Jeg trenger virkelig nytt design. Ikke header, for den har jeg sånn ca. nettopp bytta. Men designet mitt ser helt GRUSOMT ut ! Desverre så vet jeg ikke hvordan jeg skal lage nytt design, help anyone ?

Foresten, var i byen i ste å kjøpte en del saker og ting. Bilder og nytt innlegg kommer senere eller i morgen tidlig før jeg tar bussen hjem til Lakselv. LOVER !

Snakkes ;*

Ferie

11.07.2011 @ 15:57 i Blogg 0 kommentarer

Heisann !

Endelig har jeg også fått litt ferie fra jobben. Det var ikke mange dager, 3 dager. Men det er nokk til å slappe litt av og kose seg. I neste uke har jeg hele uka fri, det skal bli godt ! Tror jeg skal til Hammerfest da på besøk til min kjære <3

Helt siden torsdag i forige uke har det vært rock. Har jobbet som en hest på statoil for å tilfredstille alle kundene som kom for å kjøpe mat. Var egentlig ganske koselig, mange glade folk som kom innom. Jeg var selv ikke så mye på rocken siden jeg hadde jobb. Men jeg måtte jo ta meg en liten tur på lørdags kveld. Da så jeg Donkey Boy, Oslo Ess og Ett til band som besto av bare gamlinger. De var ganske gode though ! 

Tok desverre ingen bilder den dagen, så dere får nøye dere med dette innlegget uten bilder. Vet at det er utrolig kjedelig. Men i mårn skal jeg til byen i Hammerfest, så da blir det sikkert noen bilder !

Vi snakkes tomorrow !

VAAAARMT !

08.07.2011 @ 23:56 i Blogg 0 kommentarer

Hei 

Lenge siden sist må jeg si. Har hatt det travelt med jobb, også er det jo sommerferie å da har jeg valgt å legge bloggen litte grann til side. Slik at jeg kan få slappet av og ikke tenke så altfor mye på hva jeg skal blogge om.

I dag har det vært UTROLIG varmt ! Må ha vært over 20 grader, hvertfall. Men samtidig så var det masse regn, og litt torden hvis jeg ikke hørte feil.

Her er den vakre hagen min som består av trær, trær og ...... trær. Ikke noe særlig sommerhage spørr du meg. Hagen min er 1 meter bei og 7 meter lang, hvis man ikke tar med all plassen som trærne tar. Anyhows, I dag har det vært litt små sol, men ikke mye. Er egentlig ganske greit siden jeg alikevell måtte stå inne på jobben. 

Og nå som sommeren endelig er her, så må man jo nyte kvelden med en liten joggetur !

- Sneiks !


Sliten ..

02.07.2011 @ 23:54 i Blogg 1 kommentar

Hei

Jeg har ikke blogget på en god stund nå siden jeg har hatt mye jobb. Jobber på statoil, så det er mye å gjøre. hehe. Jobber som oftest fra 1600 - 2330, så jeg rekker ikke å blogge noe særlig. Er så seint når jeg kommer hjem at jeg legger meg med en gang.

Men jeg skal prøve å stappe inn bloggen når jeg har tid, for deres del :)

Sneiks !

Slengte inn ett litt gammelt bildeKose kveld !

29.06.2011 @ 00:52 i Blogg 0 kommentarer

Heisann ! 

Nå har jeg, Roar og Liss-Ane skrapa sammen de siste pengene vi har for å kjøpe mat. Jeg løpte som en tulling rundt hele leiligheten for å lete etter peng, vi skrapet tilsammen kanskje 200 kr, så vi fikk kjøpt oss middag og brød. Liss-Ane var så utrolig grei at hun spanderte middag ♥

M to the IDDAG !

Firehjulingen til Roar ser ut som ett lite insekt i all ugresset i hagen !Liss-Ane er en snill pike ♥

Nå har vi spist oss mett og god, nesten litt for mett spørr du meg. I tillegg har vi kosa oss med filmen TANGLED

Utrolig koselig film. Anbefales for både familie og vennerNy uke

27.06.2011 @ 07:51 i Blogg 7 kommentarer

Hei hei

Nå er det en ny uke med nye muligheter ! Er egentlig helt utrolig at jeg enda er våken. Men jeg har ikke fått til å sove i natt. HATER når døgnrytmen blir snudd helt på hodet, men slik er nå det ! Siden jeg og Pia ikke har så altfor mye å gjøre, så sitter vi faktisk å ser på Sonen. Ett program som går på natta og tidlig på morgen. Stakkars de som har den jobben ! Er sånn gjetting på hvor mange firkanter det gjømmer seg i en tegning. UTROLIG vanskelig ! 

Her en liten kjede video til dere 

Ønskes !

26.06.2011 @ 20:39 i Blogg 4 kommentarer

CANON EOS 1000D. Dette er mitt største ønske. Har ønsket meg speilrefleks kamera UTROLIG lenge !

Som alle andre så ønsker jeg meg også MASSE peng - Hva ønsker DU deg aller mest ?

Litt av musikken jeg hører på

26.06.2011 @ 18:59 i Blogg 1 kommentar

 

 

Liker best Maddi Jane sin versjon

 

 

Resten av musikken kommer senere i kveld

Litt av en opplevelse

26.06.2011 @ 18:45 i Blogg 7 kommentarer

Hei hei people. Har ikke tenkt å blogge så altfor mye i dag, men jeg ville bare si at det var litt av en opplevelse å komme på topplisten på blogg.no. Trodde virkelig ikke at det kom til å være slik som det var. Har hatt det utrolig morro, men samtidig har det vært utrolig tungt. Men en ting kan jeg innrømme, jeg har ikke lyst å ligge på 1 plass på blogg.no. Det er så utrolig mye press når det gjelder utseende, kropp, sminke og blogging. 

Hvis jeg hadde logget på 1 plass på blogg.no, så hadde jeg mest sannsynlig ikke hatt noe tid til meg selv og venner. Man er nødt å blogge hele tiden for å gjøre leserne fornøyde. I tillegg er man nødt å se bra ut hele tiden. Det mener jeg hadde vært altfor tungt. Å jeg hadde mest sannsynlig aldri klart det. 

Takk til dere som kom for støtten og kommenterte fine kommentarer. STÅ PÅ DERE ! ♥

Min dag i én video

24.06.2011 @ 20:45 i Blogg 20 kommentarer

Endelig helg

24.06.2011 @ 17:48 i Blogg 6 kommentarer

Heisann ! Nå har det endelig blitt helg, så utrolig deilig å bare slappe av. Helt siden skoleavsluttningen så har jeg bare chillet forran TV´en og mac´en. Det er flere av dere som lurer på hvilken sminke jeg bruker, å da mener jeg sånn helt konkret. Så jeg tenkte jeg kunne legge ut bilder av sminken jeg bruker. HERE IT COMES !

Pudder

Foundation - Maybeline New York - Farge NUDE 021

Solpudder - Isadora Bronzing Powder - Farge Glimmering Tan 93

Mineral Pudder - Clinique - Farge Natural & Loreal Paris - Farge Golden Natural W4

Blush H&M - Farge Knall rosa

Mascara o.lPudder koster - H&M og Maybeline New York

Eyebrow pencil - H&M - Farge Dark Brown

Mascara - Viva la Diva og Nivea

Leppestift - Hydracolor - Farge Rose 23

HårprodukterStylingspray - Sunsilk extreme hold

Straightening spray - Loreal Paris 

Hairspray - Got2b - 2 sexy

Hårkur - Aner ikke hvor fra

SelvbruningLoreal Paris - NutriBronze

Piz Buin

HudkremerHar flere som jeg ikke finner

The Body Collection Australia - Coconut & Vanilla 

Spenol

SminkefjernerGarnier Skin Naturals - Refreshing Cleansing gel

ParfymeBruker bare Paris Hilton sine parfymer - Grunnen er at de lukter godt og varer lenge

Super pingler !

24.06.2011 @ 01:02 i Blogg 28 kommentarerANONYME FOLK

Jeg synes det er så ubeskrivelig umodent av folk å kommentere dritt til andre, når de ikke en gang tørr å vise sitt eget navn, eller ansikt. Sånn i det hele tatt så skjønner jeg ikke hvorfor folk gidder å slenge spydige kommentarer til andre. Prøver dere å ødelegge andres liv ? Det er flere mennesker i året som tar livet av seg selv av akkurat det dere driver med ! Spydige kommentarer. dritt slengning og mobbing. 

Jeg mener folk burde bli litt mer voksen å stå for det de sier og gjør. Man burde tenke litt mer over hva man sier før man sier det. Det er ikke noen andre dere dummer dere ut for enn dere selv. Tenk litt på det ! Av og til begynner jeg å lure på hva dere driver med. Om det er det eneste dere gjør om dagen, det er så utrolig unødvendig å være negativ mot alle andre rundt dere. Og ikke bare det. Jeg er helt sikker på at når andre leser blogger, og sjekker kommentarer folk har fått, så tørr ikke mange si sin egen mening om saken. 

Man skal virkelig stå for det man mener ! Norge er ett land med yttringsfrihet, man trenger ikke være redd for hva man sier eller gjør, så lenge man ikke gjør noe ulovlig og noe som er virkelig dumt ! 

I steden for å komme med spydige og usaklige kommentarer, kan man heller levne igjen en konstruktiv kommentar, som kanskje en blogger eller hvem som helst GIDDER å lese og kanskje de tar det til seg også ? Hvem vet. Slike stygge ting som MANGE av dere som leser dette innlegget slenger ut, kan dere holde for dere selv. Man trenger ikke alltid å vrææle ut alt det stygge man tenker, det er så ubeskrivelig umodent at jeg nesten ler meg ihjel ! 

Kanskje mange av dere som leser dette innlegget mener jeg er en big fat bitch, men so what ? Jeg står for det jeg sier, og unnskyld meg hvis dere synes det er feil. Men jeg selv mener det er rett.

Hva mener akkurat DU ?

 

Min mening om sponsede blogger

23.06.2011 @ 20:53 i Blogg 19 kommentarer

Tenkte jeg i dag kunne skrive litt om hva jeg synes om sponsede blogger. Hvis man tenker seg om så er det helt sykt hvor mye en blogger kan tjene. Hvis vi tar utgangspunkt i voe. Hun tjente ca. 50 000 kroner i måneden på blogging. Det er 600 000 på ett helt år ! Mange bloggere lever faktisk av bloggingen. De betaler husleie, mat og klær som de trenger. Det er faktisk mange bloggere som tjener gjennomsnittlig mer enn for eksempel de som jobber i VG. Tenk at en blogger kan selge dobbelt så mye som Norges største avis, jeg mener selv det er helt utrolig !


Google

Men en blogger er også nødt til å jobbe opp tilliten til sine lesere. Da mener jeg selv man ikke skal lyve om produkter som man ikke synes skal bli promotert/ anbefalt. En person vil uansett ikke kjøpe ett pridukt som er dårlig. Det er i hvertfall det jeg mener selv.

Helt til slutt vil jeg bare si at en blogger jobber ca. like mye som en vanlig person med normal jobb gjør. De sliter og strever for å få ting til, i tillegg til at bloggen er levebrøet deres. De tjener penger på en jobb som de trives med, akkurat som alle andre gjør. 

- Hva er din mening om dette ?

Video - Spørsmålsrunde

23.06.2011 @ 20:09 i Blogg 8 kommentarer

 

Sorry at video kvaliteten er dårlig, og at skjermen er utrolig brei. Men det ble bare slik !

 

blogg vs. blogg

23.06.2011 @ 19:32 i Blogg 1 kommentar

Hellu ! Nå holder jeg på å laste opp spørsmålsrunde videoen, tar ca. 1 time. I mellom tiden kan dere stemme på meg på Blogg vs. Blogg på www.cherita.blogg.no ! Hvor hun trekker en vinner av en blogg, som hun da skriver om i ett innlegg. STEM STEM STEM !!!STEM !

God morgen !

23.06.2011 @ 12:55 i Blogg 8 kommentarer

Har sånn ca, nettopp stått opp. Tenker å lage spørsmåls video til dere i dag, så den kommer vell ut om ett par timer. I mellomtiden kan dere kose dere med dette innlegget. Legger ut noen bilder opp igjennom årene med skole og fritid, så kanskje dere blir litt bedre kjent med meg her også.Liss - Ane og meg

Vitnemålsutdeling 10 klasse

Plakaten jeg har laget på Medier og Kommunikasjon

Min og Kristine Holmgren sin  StopMotion video

Hadde en til video her, men jeg måtte fjerne den fordi at det var ett bilde i den som en person ikke likte ;) sorry people !

Vi på medier og kommunikasjon var med på å filme UKM 2011 !

- Peace out - KRISTINE CARLSSON 

Spørmålsrunde

22.06.2011 @ 20:06 i Blogg 56 kommentarer

Hei, har fått noen spørsmål om jeg kan fortelle litt om meg selv. Jeg er ikke så altfor god på akkurat dette skriftlig, men jeg tenkte jeg kunne lage en spørsmålsrunde hvor jeg svarer på video. Kanskje det blir lettere for dere å bli bedre kjent med både bloggen og meg. 

Jeg kan si noen få ting tough.

Jeg heter Kristine Carlsson Straumsnes, er i fra Finnmark og er 17 år gammel.

Dere kan spørre om hva som helst !


Vitnemåls Utdeling !

22.06.2011 @ 19:40 i Blogg 10 kommentarer

Hei igjen ! I dag begynner sommerferien for meg. Har ventet helt siden i fjor på akkurat dette. Min sommer kommer ikke til å bestå av syden ferier og is, men jobb jobb jobb ! Og kanskje litt is og. I dag var det vitnemål utdeling, kjennte tårene presset litt i øyekroken. Mange av de som gikk 1 året medier og kommunikasjon flytter vekk, så de kommer jeg til å savne. Men jeg ønsker de lykketil videre i livet, håper det beste kommer !Beste jentene i klassen, minus meg, Stine Charlotte og Emilie. kommer til å savne de i hele 2 måneder før vi begynner på 2 året medier og kommunikasjon ! Litt trist da at Helene flytter til England i 1 heelt år. Men det kommer sikkert til å bli kjempe spennende å være utvekslingsstudent der ♥ Dette skole året har gått så utrolig fort, nesten altfor fort. Men godt er det ! 

Jeg vil også dele en sak med dere !

Jeg vet at det er mange som ikke likte innlegget mitt om TCMN, men for gudskyld ! Man må få lov til å dele sine meninger om ting. Jeg vet at det er mange ute i denne verden som skriver og mener MYE mer stygge ting om toppbloggere enn det jeg skrevet om på denne bloggen. Blogger handler ikke bare om Mote, sminke, hår og kropp. Kan ikke folk få opp øynene sine å skjønne at alt ikke handler om å se pen ut ? Jeg mener selv det er personligheten som teller aller mest, ikke hvor pen man er, eller hvor mange venner man har. I tillegg så er det ikke min feil at TCMN linket til mitt innlegg. Så 3 plass på blogg.no, er virkelig ikke min skyld :)

Peace out - KRISTINE CARLSSON !
Bloggene jeg leser daglig

21.06.2011 @ 23:12 i Blogg 58 kommentarer

&lt;3 love you

17.06.2011 @ 10:37 i Blogg 31 kommentarer

Day 4 - Something that stresses you out

16.06.2011 @ 19:09 i Blogg 30 kommentarer

Hmm, noe som stresser meg. Det som stresser meg er når jeg får kjempe mye lekser på skolen. Men det tror jeg ikke at jeg er alene om. Det er helt sykt vanskelig å sitte på skolen å vite at man må fortsette med masse lekser når man kommer hjem. I tillegg til at man må rydde og lignende når man kommer hjem. Helt villt hvor mye det stresser meg. 

Men det er flere ting som er stressende. Det er flyplasser, butikker, kino og jobb. HATER når det er mye folk rundt meg. Aner ikke hvorfor, men jeg liker det ikke. hehe :p I tillegg blir jeg stressa når andre er sur eller når andre er stressa. Liker ikke det noe særlig :)- Hva er det som stresser deg ?

Sommerferie !

15.06.2011 @ 20:11 i Blogg 1 kommentar

Utrolig nokk så har jeg klart å komme meg igjennom enda ett år med skole ! Det kjennes utrolig deilig å vite at man er ferdig med skolen og snart kan slappe totalt av i 2 måneder. Jeg er desverre blitt en av de få som ikke drar på ferie denne sommeren. Jeg skal være hjemme å tjene penger til bil og billappen. Begynner med oppkjøring osv, til høsten. Gleder meg som en liten unge. Bortsett fra at jeg suuuuger å kjøre bil ! Stefarn min var nervevrak i 2 dager etter at vi hadde øvelseskjørt. Så det sier vell alt.

I dag har jeg og klassen vært på åpninga av noen naturbilder som vi har tatt. Utrolig koselig det. Synes det var morro å se bildene som de andre i klassen hadde tatt. Klassen min er suuuper flink ! ;* Men sånn ellers, så har jeg ikke så altfor mye på hjertet bortsett fra at det er sommerferie snart og jeg er utrolig glad ! Eller jo en ting til, på onsdag i neste uke så er det vitnemålsutdeling, og jeg har ett stooort luksus problem. JEG ANER IKKE HVA JEG SKAL HA PÅ MEG ! 

Men jeg er heldigvis ikke den eneste som mangler klær. ( eller som tror man mangler klær )

 Nå ligger jeg bare på sofaen å chillern helt med 16 and pregnant !

Rapunzel of Sweden

14.06.2011 @ 11:43 i Blogg 11 kommentarer

Jeg har lenge tenkt på å bestille meg flere løshår slik at håret mitt blir tjukkere og fyldigere. Jeg har aldri hatt en fast plass hvor jeg har bestillt hår. Men det har vært utrolig mye snakk om at rapunzel of sweden har utorlig god kvalitet på hår. Å når man skal bestille seg hår, så SKAL det være kvalitet på håret. Sist jeg hadde punkt extentions, så hadde jeg de i håret i ca. 8 måneder, DET kaller man kvalitet.http://www.rapunzelofsweden.no/

De hårtypene jeg har hatt er,

 • Keratin punkt
 • Sandwich - tape hår
 • Clip on

Jeg har allermest benyttet meg me keratin punkt, men ettersom det skadet håret mitt, så testet jeg ut forskjellige typer extentions. Jeg kan begynne med keratin.

- Noen av keratin punktene jeg har hatt varte lenge,la seg godt inni mitt hår, å det er ett pluss. Eneste ulempen er at det sliter utrolig på håret, håret blir tynnere og det vokser ikke noe særlig fort når man har keratin punkter. I tillegg skaper det sår hodebunn fordi at keratin festene river i håret og hodebunnen.
- Sandwich - tape hår har jeg hatt én gang. Grunnen til at det heter sandwich er for at det er to biter hår som man limer på hver sin side av håret ditt. Man bestiller en remse med hår, og tape. Så bruker man en varmende tang for å feste det. Ganske enkelt ! Ulempen med denne typen hår er at tapen på hårene kan begynne å mugge hvis man sover med vått hår og lignende.  I tillegg blir det mye kliss etter man har hatt tape håret i en stund. Tapen smitter over på det andre håret, og det blir bare kliss. I tillegg må man bruke ett fjerningsmiddel for å få tapen vekk. Dette er ikke bra for håret i det hele tatt. Håret blir utrolig tørt, og man må bruke mye penger på hårkur. 

- Clip on  - De fleste vet hva clip ons er. Det er hår som man fester i eget hår ved hjelp av fastsydde spenner. Det som er bra med dette håret er at man kan ta det av og på som man selv vil, man kan vaske det og bruke det over lengre tid. I forhold til keratin fester, så kan man bruke clip ons flere ganger. Keratin fester detter av 1 og 1, og man skal helst ikke feste de på igjen. Clip ons kan man ha i flere år, hvis man behandler de pent. Når jeg hadde clip ons så vokste håret mitt like fort som det ville gjort uten noen extentions. Dette er også ett pluss ! Ulempen er at man kan få sår hodebunn, men det som er pluss er at man kan ta de av hvis man får vondt.


I neste måned skal jeg bestille mer clip ons fra http://www.rapunzelofsweden.no/

- Hvilken type extentions bruker du ? 

Hårfarge - Sublime Mousse

14.06.2011 @ 10:04 i Blogg 7 kommentarer

Hei folkens ! I dag har jeg egentlig ingenting vettig å komme med, utrolig nokk så er det ikke så mye å blogge om for tiden. Bortsett fra at jeg har farget håret igjen. Jeg farget håret blondt for ca. en og en halv uke siden, noe jeg ikke trivdes med. Så jeg farget det brunt igjen. 

Jeg har det problemet at fargen ikke setter seg så altfor godt. Etter hvert som jeg dusjer, så blir fargen vasket ut, noe jeg ikke liker så veldig godt. Jeg har prøvd alle slags farger, men alle gir meg samme resultat. Men for noen dager siden så jeg en reklame hvor de reklamerte for en farge som heter Loreal Paris - Sublime Mousse. Så jeg tenkte jeg skulle prøve denne. 

Slik ser den ut.

Bildet er henter fra google ! 

I pakken er det på en måte en pumpekork, finner ingen annen forklaring. Den funker utrolig bra ! Vanligvis når man søler hårfarge, så går det ann å tørke det vekk. Men denne fargen sitter syyykt godt ! I går så sølte jeg farge på vasken, og det ble brunt med en gang. I tillegg var jeg nødt å sitte å skrubbe med all min kraft for å få det vekk. Jeg fikk i hvertfall utnyttet tiden min mens hårfargen virket i håret mitt.

Fargen jeg brukte heter: PURE BROWN.

Den eneste ulempen var at det virket som det var lite i pakken. Føltes ikke som man fikk blandet fargen så godt i håret. Så jeg anbefaler å kjøpe to pakker hvis man ska bruke denne fargen. Særlig hvis man har langt hår. Men ellers så digger jeg denne typen ! Så nå er det bare å vente å se om fargen vaskes ut, som alle de andre fargene.- Har du samme problem ? Hvilken farge type bruker du ?
Day 3 - A dream for the future

12.06.2011 @ 18:39 i Blogg 3 kommentarer

Hei igjen ! Sånn helt egentlig, så har jeg ingen drøm om framtiden min. Jeg har bare noen små håp om ting jeg vil at skal skje. Jeg er ikke en person som drømmer om familie og penger, jeg tar det som det kommer, fordi at framtiden min bekymrer meg ikke i det hele tatt. Jeg er helt 100 % sikker på at jeg kommer til å få ett perfekt liv !

Men det største jeg ønsker av alt på hele jorden er en HUND ! Jeg er oppvokst med hunder, å det er kjempe kjedelig og ikke minst rart å bo uten en hund. Som de fleste sikkert vet så har jeg flyttet for meg selv, for å lære med penger til jeg flytter langt vekk. 

Jeg vet at en hund er utrolig mye annsvar, og man må regne med å måtte bruke en del penger. Derfor har jeg kjøpt meg en hamster ! Dette var for å se hvordan det er å ta vare på ett dyr helt alene, uten hjelp. Pluss at en hamster ikke er like stort ansvar som en hund.

Hun er verdens søteste og rareste hamster ! <3 LOVE HER !

Men nokk om hamsteren og mer om hunden. JEG VIL HA HUND, OG JEG SKAL SKAFFE MEG EN SNART !

Jeg har blitt oppvokst med en rottweiler siden jeg var 8 år. Han het Fighter, men han døde av sukkersyka, for ca 1 1/2 - 2 år siden. Det var ett utrolig stort tap. Han var min bestevenn. Så jeg har utrolig lyst på en rottweiler igjen. Men jeg må tenke på størrelse osv. En rottweiler trenger mye plass, å jeg bor bare i en leilighet på 60 kvadrat, så det blir nokk for liten plass å springe for en så stor hund.

Så jeg tenkte jeg kan få meg en blandings hund som ikke er så altfor stor. Dette er på en måte min drøm om framtiden, AT JEG FÅR MEG EN HUND ! :D

- Har du en drøm ?Helgen min

12.06.2011 @ 15:25 i Blogg 1 kommentar

Jeg og Roar kom hjem ca. klokka 12. Faren til Roar måtte ta fly, så vi var nødt å kjøre ganske tidlig i fra hytta. Vi hadde det kjempe koselig. Vi spiste masse god mat, arbeidet og jeg leste en bok. Utrolig lenge siden jeg har lest en bok ! Man legger ikke merke til hvor deilig det er å lese før man setter seg i det. Det anbefales virkelig !

Boka jeg leste

Vi var en tur i fjæra å koset oss
Også prøvde jeg å lage ett fuglehus, sånn som man skal ha mat i

Jepp ! Dere ser jo hvordan det gikk.. Ser mer ut som en stol. Kunne like så godt kastet den i havet xD
MEEEN, nå må jeg dra å lage middag til min syke kjærest. Han har nemlig fått influensa, og er veldig veldig hypokonder xD 

Vi snakkes :)

FÅ SPONSOR !

10.06.2011 @ 13:28 i Blogg 11 kommentarer

Hei, ja jeg vet at jeg klikker med innlegg i dag. Men jeg synes det er så koselig å blogge. Tenkte dere lesere også blir litt glad for å ha noe å lese litt på nå i helgen. 

Jeg har registrert meg på www.sponsetblogg.no, som er en side hvor du kan registrere deg hvis du evt. har lyst å få en sponsor på din blogg. Det er mange som er registrert der, og alle er stor fornøyde ! Ikke bare det, men det er en kjempe god start på å bli sponset. All informasjon du trenger står på www.spnsetblogg.no !

Trykk www.sponsetblogg.no for å komme inn på siden deres !

SOFT IS

10.06.2011 @ 13:07 i Blogg 2 kommentarer

Siden vi er så få elever på skolen, så tok lærern vår oss med for å kjøpe is :D Hun er verdens snilleste ! Jeg tok ikke så altfor mange bilder på turen, men litt :)

Blomster ! :) 


Senere så skal jeg og Roar dra på hytta å kjøre båt å fiske litt. Gleder meg kjempe mye, tror det kommer til å bli utrolig koselig. I tillegg har det meldt kjempe bra vær. Så jeg får krysse fingrene. Det blir ikke så mye blogging fra meg i helga siden det ikke er internett der.

Q -Hva har du gjort i dag ?Trøøtt !

10.06.2011 @ 09:37 i Blogg 4 kommentarer

I går fikk vi vite at vi som ikke ble trekt opp i eksamen skulle møte på naturfagen for å lage hudkrem. Da jeg møtte opp så var det ingen der bortsett fra meg og læreren. Guuud så kjedelig ! Vi satt å ventet i 30 minutter men ingen kom. Så jeg fikk beskjed at jeg fikk dra hjem. Jeg valgte å dra på klasserommet, hjemme er det så kjedelig. Dessuten tror jeg at jeg kommer til å sovne hvis jeg drar hjem :) 

Tror det kommer til å bli en chill dag i dag også.

Day 2 - Put your iPod on shuffle & share the first 10 songs that play

10.06.2011 @ 01:08 i Blogg 0 kommentarer

Heisann Sveisann :D Dagen i dag har vært en skikkelig daffe dag, det lover jeg dere ! Kom på skolen til vanlig tid, å var skikkelig annspent. Grunnen til det var fordi vi skulle bli dratt opp i eksamen. Noe som gjorde meg suuper nervøs. Jeg vil som alle andre ikke komme opp i eksamen, det er ikke unormalt. Når viserektor endelig kom, så ropte han opp en del navn, MEN IKKE MITT ! :D Jeg tror jeg aldri har vært så lykkelig i hele mitt liv før. Det var så deilig å vite at jeg slapp det stresset, å bare kan slappe av i helga. Hæli ! Det var bare 5 i klassen som ikke kom opp. Regner med at de var like glade som jeg. Vi jublet for full hals. Hehe.

Men ikke bare det, vi var ferdig på skolen kl. 1100, fordi alle lærerne skulle på kurs. Så jeg sovnet ca. 1130 å våknet ikke før 1830. Sov døds lenge, men gjett at det var deilig :D I tillegg dro jeg og Roar på Coop Mega å kjøpte oss brus og godis som vi kunne kose oss med til CSI. All we do is KOSEKOS ♥

Her kommer Dag 2 på blogg " utfordringen " eller hva man kaller det.

 1. Mohombi - Coconut Tree
 2. Kesera - Ubesvart Anrop
 3. Admiral P - Snakke Litt
 4. Plumbo - Møkkamann
 5. LMFAO - I Am Not A Whore
 6. Don Omar - Danza Kaduro
 7. Erik og Kriss - Fortsatt
 8. Britney Spears - Big Fat Bass
 9. Chris Brown & Benny Benassi - Beautiful People
 10. Lady Gaga - Judas

Jeg tenkte å legge ut youtube linker, men jeg orket ikke. Late meg !

DENNE MÅ SEES ! http://fuldans.se/?v=jaifklemny

Min utrolig vakre tegning

TETRIS BATTLE 

Middag, nam nam ! 

Blogges i morgen hits